Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Kunnig personal
rating
Stort utbud av produkter . Snabb leverans och ett trevligt bemötande av kunnig personal när man ringer . Kommer att rekomendera ett besök på er hemsida
Hans Jerry Waldemar J.2013/09/29
2 varor var sönder när jag fick dom, men de...
rating
2 varor var sönder när jag fick dom, men de skickade nya dagen efter. Bra service!
Danny Lennart Mathias M.2013/09/30
Toppenföretag
rating
Mycket bra service. Snabb leverans. Är helnöjd.
Ragnar S.2013/09/28
Bra service
rating
Bra service och snabb leverans. Tänker köpa mer från de. Tack
Tobias K.2014/01/25
snabbt och bra!
rating
Snabbt och smidigt, inga problem!
Hans Erik Peter J.2013/09/26
Upplysningsinformation med blixtens hastighet.
rating
Verkar ha kanonprylar till bra priser med snabba leveranser. Jag kommer beställa mer saker.
Magnus J.2013/09/24
Mycket snabb leverans.
rating
Har ej monterat produkterna än.
Henrik Tommy K.2013/09/24
Mycket bra
rating
Bra kontakt och kunnig personal, snabb leverans precis som lovat.
Tony Å.2013/09/23
Upp som en sol...
rating
1 poäng - Kass 5 poäng - Toppen Hemsidan 5 Kvalité på produkter - Inte testat ännu Beställningsformulär 5 Återkoppling av beställningen från Ljustema 5 Återkoppling från speditionsfirman DHL 5 Leverans 1 Leverans till fel adress trots lämnad TYDLIG information
Seth L.2013/09/25
Bra service
rating
Jag kan verkligen rekommendera Ljustema. De hjälpte mig att ändra min konfiguration av ledlister vilket gjorde att jag sparade 1000 kr. Leveransen var också mycket snabb. Bra jobbat! Hälsningar Jan Stålhös
Jan S.2013/10/13
Mycket nöjd
rating
Köpte Ledstrips 230 v för utomhusbruk. Mycket bra kvalité.
Leif Harry H.2013/09/22
Mycket bra
rating
Väldigt nöjd bra service,hjälpsam kundservice
Bojan M.2013/09/22
En ljuspunkt bland netföretag.
rating
Bra teknisk hjälp, snabb leverans. Återkommer gärna.
Yngve S.2013/09/21
Vi återkommer!
rating
Fann snabbt det vi sökte, leveransen var om möjligt ännu snabbare!
Christina G.2013/09/21
Brettsortiment
rating
Hittade enkelt det jag sökte.
Stephan L.2013/09/21
Snabb lev, enkelt o best
rating
Har sett många sådan produkter men inte någon proffsig som denna. Letat på bauhause, ahsell mm men bara skräp som dom säljer om man jämförer med denna slinga. Fint inplastad, enkel o mont, snyggt ljus Supernöjd och rek detta till andra som vill ha extraljus i huset.
John Stefan Göte E.2013/09/29
Supersnabba
rating
Supersnabba med leveransen. Hade grejorna redan dagen efter.
Kenneth L.2013/09/16
har inget att klaga på
rating
bra snabb leverans
Tommy S.2013/09/16
Bra produkt..
rating
..snabb leverans
Lars Johan N.2013/09/16
bra, snabb leverans och bra kvalitet på...
rating
Bra utbud, hittade allt vi behövde, snabb och korrekt leverans.
Carna Lisandra Douglasdot L.2013/09/13
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.