Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Detalj/fler bilder
rating
Snabbt å smidigt beställde på tis sen kväll hade lamporna tor förmiddag
Robert H.2013/08/26
Ett företag som satt kundservice i...
rating
Fantastisk service att ringa upp och hjälpa sin kund med att kontrollera att jag har beställt rätt när jag blandar 12V och 230V, nu var allt var rätt, men telefonsamtalet fick mig att lysa av glädje den dagen. Det finns företag som bryr sig om sina kunder! Tack Ljustema. Jag kommer rekommendera er till alla jag känner som behöver något i ljusväg.
Niklas Carl Gustaf L.2013/08/26
Mycket snabb leverans.
rating
Xenonlampa brann strax efter montage, fick ny skickad till mig dagen efter Mycket bra!
Jörgen W.2013/10/02
Super nöjd
rating
Allt funkade klockrent från beställning till att dom var monterad ,ljuset från dom är fint varm vit :)
Olov Niklas H.2013/08/25
Snabb leverans och enkel reklamation
rating
Ljustema levererar snabbt vid varje köp utan krångel. Senast var en ljuskälla trasig men inga problem att få en ny hemskickad.
Sven Martin G.2013/08/23
Toppen från början till leverans
rating
Hej Mycket trevligt bemötande i telefonen , hade ett par frågor. Beställde sen på nätet utan problem Leverans var också mycket bra ++++++++ Med vänlig hälsning, Tomas Becher
Tomas Erik B.2013/08/22
Snabb leverans och ett bra pris
rating
Superböjd med köpet
Dusan J.2013/08/21
Om en förväntan kan öveträffas så gjorde...
rating
Produkterna jag köpte (led-bänkbelysning med transformator och trådlös dimmer) lät 'magic' när jag läste om dem på hemsidan och jag tyckte nog att det lät för bra för att vara sant... men det var det inte. Extremt enkel installation och genomtänkt produkt som var lätt att platsanpassa i både längd och uppsättning. Jag är på väg att redan nu beställa ytterligare en likadan produkt för att sätta under balkongräcket inför den mörka säsongen... såååå snyggt med dimningsbar ledbelysning.
Lars-göran L.2013/08/28
Enkelt och snabbt!
rating
Bra utbud av lampor, enkelt köp och snabb leverans.
Frank Paul F.2013/08/19
snabbt och rätt
rating
Snabb och smidig leverans, direkt till brevlådan i mitt fall.
Anders Erik B.2013/08/18
Bra produkter, snabb leverans
rating
Mycket positivt
Fredrik Folke C.2013/08/21
rekordsnabb leverans till fördelaktigt pris
rating
Kompetent hantering av order, snabb leverans.
Tord C.2013/08/17
Snabbt och smidigt!
rating
Bra priser och kulsnabb leverans!
Anders Alexander E.2013/08/16
Jag är nöjd.
rating
snabb leverans
Namik S.2013/08/17
Fungerar bra och inga förseningar och liknande.
rating
Snabb leverans, bra priser och produkten fungerar klockrent!
Per Tommy A.2013/08/16
Lysande
rating
Trevlig personal snabb leverans billiga prylar. Är nog inte sista gången jag handlar här.
Ulf Peder L.2013/08/15
verkar kunna det de säljer och levererar på...
rating
mycket trevligt o informativt.
Lennart W.2013/08/19
Snabb leverans
rating
Varorna levererades inom ett par dagar och motsvarade mina förväntningar.
Fredrik H.2013/08/23
Snabbt och enkelt.
rating
Snabbt, enkelt och bra priser.
Bengt Mikael J.2013/08/11
mycket bra butik
rating
bra ock snabb service. trevlig personal
Ulf Henrik K.2013/08/11
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.