Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5954 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6487negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Led proffs
rating
Trevlig och kunnig personal när man ringer. Väldigt snabba leveranser (om det finns i lager).
Åke Ingvar H.2013/11/21
Blixtrande!
rating
Kollade grejerna per telefon, beställde på nätet. Allt levererades med ljusets hastighet dagen efter. Helnöjd.
Bengt-Göran Elis B.2013/11/19
Trevlig bemötande
rating
Fått bra feedback
Björn Tommy B.2013/11/19
Snabb leverans och bra priser.
rating
Beställt från Ljustema två gånger, båda gångerna fick jag varorna dagen efter jag la beställningen. Funkar toppen!
Peter F.2013/11/19
Nytt omdömme!
rating
Köpte fyra 10w led strålkastare för att belysa fasaden på min nybyggda verkstad. Är väldigt nöjd med denna belysning, lyser mycket för att bara vara 10w. Hade haft belysningen i drift i 10 dagar då den ena lampan slocknade. Ringde till kundservice och påtalade detta, då mannen i kundservice svarade" ja det går ju inte för sig, jag skickar en ny, du har den i morgon" Dagen efter kunde jag montera den nya lampan, och nu lyser det igen på fasaden. Det kallar jag för kundservice. Då får man uppdatera då, efter att lamporna varit i drift ca. 3500 timmar ca 10% av deras levnadslängd så slutar dom att fungera. Vänder mig till kundtjänsten, men denna gång var det kalla handen, dom påpekar att garanti tiden på dom lampor jag köpt, var två år, men lampor med samma artikel nummer på hemsidan har tre år. Så kontentan av detta är att man inte skall köpa billigt kina skräp, man får vad man betalar för. Med vänliga hälsningar : Vitsand Svets & Reparation
Tony C.2013/11/30
min åsikt
rating
Hej Beställning och leverans helt ok. Men kvalitén på led-lamporna är inte ok. Led-delen viker sig mot metalldelen, övergången mellan led och metall är dålig. Jag måste lägga en limsträng i övergången mellan de olika delarna. Frågan är om lampan håller ihop när det sitter monterad i bilen, om man inte förstärker skiktet mellan led och metallhållare, när det kanske blir vibrationer och i bilen Hälsning Bertil
Sven Bertil Göte F.2013/11/18
Svar: Hejsan Tack för din feedback! Maila eller ring oss gärna och berätta vilken produkt det är du har köpt så vi kan följa upp vad det är som blivit fel. Tänk på att vi alltid har 30 dagars öppet köp ifall du inte är nöjd med produkten. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
5-stjärnig butik
rating
Bra vara, snabb leverans, kan inte bli bättre!
Mats Sixten H.2013/11/19
Väldigt bra butik
rating
Bra support, hade frågor angående produkter och butiken svarade inom rimlig tid på frågorna. Har beställt både spotligths och led-stripes. Alla produkter var som jag förväntade mig. Bra sortiment, men kan alltid byggas ut. Snabb leverans. Rekommenderas varmt
Nicklas L.2013/11/16
LEDe mig direkt till rätt produkt
rating
Bra sökfunktion och snabb leverans, Bästa betyg till en bra leverantör.
Hans Krister A.2013/11/15
Ally var bara perfekt från beställning till...
rating
Allting var perfekt
David J.2013/11/15
Varorna höll måttet
rating
Snabb leverans och varan höll en bra kvalité, jag är nöjd.
Björn C.2013/11/14
Prisvärda bra saker till lågt pris !
rating
Verkar vara produkter av god kvalitet. Stämde överens med beskrivningen. Fick vad jag hade beställt. Bra priser och snabb leverans.
Per H.2013/11/14
jomenvist.bra
rating
Efter en leverans,får se om de blir flera
Ulf Runar K.2013/11/15
LJUS RÄTTA O KOMPETENT FÖRETAG
rating
BRA SERVIC ,,RÄTTAR TILL O BJUDER TILL UTAN KRÅGEL
Gabi B.2013/11/13
Snabba och trevliga!
rating
Beställde 6 st Teralite Pro F4WG50 från Ljustema.se, fick dom dagen efter. Bra rabattsystem, jobbade upp 20% rabatt på hela ordern. Fina downlights, hantverkaren tyckte det var bra saker som var enkla att jobba med. Rekommenderas!
Mikael V.2013/11/24
Helt ok ledlist sats till rimligt pris
rating
Fungerade bra att montera och gav ett jämt ljus på hela längden. beställning och leverans med DHL funkade utmärkt med bara någon dags leveranstid. Montageinstruktionen var väl ok men kunde ha varit bättre. frågetecken från min sida är dels hur man kan ge den skyddsklass IP65 när lödpunkterna i varje skarv inte är fuktskyddade dom håller ju bara IP00 enl. mig, inget som gjorde nåt i vårt fall då den ska vara inomhus men sätter man den utomhus så borde det ge problem med tiden. ävne uppmaningen att man kan fästa den med en vanlig häftpistol blir ju fel om skulle häfta över lödpunkterna med metallklammer för då kortsluter man ju listen. men som sagt rätt monterad inomhus verkar den helt ok i förhållande till priset.
Per Håkan N.2013/11/14
Snabba på riktigt!
rating
Har sällan varit med om en snabbare service! Riktigt bra!
Fredrik M.2013/11/12
Snabb och bra
rating
Jag har köpt Led ljus och nöjd
Ali K.2013/11/11
bra info
rating
Jag skrev en fråga på mail och de ringde upp för att bättre förklara funktionen på det jag var intresserad av. Bra service tycker jag, och ett brinnande intresse för sina produkter. När jag sedan beställde så skickades det omgående. Fann bara ett fel. De använde DHL som leverantör vilket är en nackdel i alla på vår ort om man jämför med Posten, som har bättre tillgänglighet här
Lars Erik J.2013/11/12
Snabb leverans.
rating
Produkten överensstämde med specifikationen.
Thomas L.2013/11/10
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6487
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.