Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Supersnabba
rating
Supersnabba med leveransen. Hade grejorna redan dagen efter.
Kenneth L.2013/09/16
har inget att klaga på
rating
bra snabb leverans
Tommy S.2013/09/16
Bra produkt..
rating
..snabb leverans
Lars Johan N.2013/09/16
bra, snabb leverans och bra kvalitet på...
rating
Bra utbud, hittade allt vi behövde, snabb och korrekt leverans.
Carna Lisandra Douglasdot L.2013/09/13
Snabbt stabilt och jätte jättebra!
rating
Snabb leverans till ett bra pris! Helt enkelt lysande!
Jan Christer A.2013/09/12
Snabb leverans
rating
Trevlig ledlist. Den här var faktiskt varmvit med jämn kvalitet på alla lysdioder i hela slingan. Dessutom lyser den inte i grönt, gult eller violett som andra ledlister som utger sig för att vara varmvita brukar göra.
Lars Johan M.2013/09/07
Resan till Foppaland gick snabbt !
rating
Lamporna var till belåtenhet allt enligt beskrivning o reklam !
Ulla Britt Lilian E.2013/09/06
snabba ryck!
rating
Råkade bli fel i en leverans, inga problem, 2 dagar senare låg en ny tillrättalagd leverans hos DHLutlämningen bifogat en retursedel för att återsända det felaktiga.
Oleg W.2013/09/12
Bra och snabb service, lite sämre leverans
rating
Hej, Jag fick precis en utomhus ledbelysning levererad, en 5 meter lång "slang" som monterades ihop med en kontakt i ena änden innan leverans kom - väldigt snabb och bra leverans förövrigt - tyvärr var det glapp där själva lampan fästes till kontakten så jag får försöka tejpa fast den med silvertejp eller nåt så att den inte glappar när den är på sedan... Förövrigt som sagt en väldigt bra och snabb e handel. Mvh Ian
Björn Ingemar Anders H.2013/09/03
Helt perfekt!
rating
Bra pris, snabb service.
Roland L.2013/09/02
Prisvärt och otroligt snabb leverans
rating
Supernöjd med allt . Bra webshop, tydlig och hjälpsam produktinfo. Bra pris och snabb leverans (2 dgr). Kan rekommendera Ljustema!
John Henrik B.2013/09/02
Med ljusets hastighet
rating
Den hittills snabbaste, perfekta leveransen jag varit med om!
Bengt Åke Ö.2013/09/01
Kanon!!!
rating
Tack för en bra produkt (Ledspot GU10)! Är väldigt nöjd med produkten och för en snabb leverans! Kommer att rekommendera er till alla!
Taisto Johannes K.2013/08/31
Mycket bra.
rating
Riktigt snabba leveranser.
Marcus Lars Erik M.2013/09/01
Snabb leverans, bra produkt
rating
Kan rekommendera köp på denna internetbutik
Alf Jan-Olov A.2013/10/18
snabba och efektiva deta gillar jag.
rating
jag blev förvånad att Ljustema verkligen var så snabba och efektiva som dom lovade bra jobbat.
Ronnie Jan-Inge B.2013/08/31
Snappt o billigt
rating
Kanon bra all ting både betalning o leverans
Mats Robert S.2013/08/29
Snabb service
rating
Toppen all funkar perfekt
Kjell Arne Tommy K.2013/08/27
Lysande service
rating
Beställde 7,2 W LED-stripes till köket. Efter lite problem med att skarva ihop två delar av slingan (byte av leverantör gjorde att slinga/koppling inte var kompatibla) fick jag hjälp att lösa problemet via telefon. När det ändå inte lyckades så fick jag kompensation på annat sätt. Nu funkar allt som det ska. Jag har fantastiskt ljus under köksskåpen och är otroligt nöjd med den kundorienterade service som Ljustema tillhandahållit. Tack.
Thomas E.2013/09/06
LED en dröm med förhinder
rating
Köpte LED lampor till bilen och fick till min stora förvåning en lampvarning som tack för besväret. Fixar med så kallade "problemlösare" och nu funkar det som tänkt. Ska du ha LED till bilen och har varning på instrumentbrädan så köp rätt lampor, dyrare, vist, men det funkar utan strul. Infon på siten kunde varit tydligare för oss noviser som inte kan och vet allt.
Lars Göran W.2013/08/26
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.