Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Jättebra!
rating
Snabb leveranstid, bra pris och bra produkter. Behövs inte mer... :-)
Jarkko Kalevi S.2014/01/14
Bra produkter!
rating
Snabba leveranser och kvalitetsvaror, bra av er!
Lars Olof Thomas J.2014/01/09
Struntar i att levera rätt produkt
rating
Fick inte den produkt som jag beställt då de inte tyckte jag betällt "rätt" skickade istället en annan icke likvärdig produkt jag inte har någon användning för!
Daniel V.2014/01/08
Svar: Hejsan Tack för din feedback! Maila eller ring oss gärna och berätta vilken produkt det är du har köpt så vi kan följa upp vad det är som blivit fel. Tänk på att vi alltid har 30 dagars öppet köp ifall du inte är nöjd med produkten. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Opersonligt men bra
rating
Blixtsnabb service på specialbeställning. (Längdanpassad ljusslinga) Den enda förbättringspotentialen som jag ser är relationsvärdena alltså de mjuka värdena. Ni kunde bli ett litet snäpp bättre med beaktande av nyss nämnda. Det är dock inte avgörande. Produkten helt ok leveranstiden imponerande! Aviseringen perfekt. Det här är inge gnäll. - Ni ville he en kommentar..;)
Gary Roland Henry S.2014/01/10
Mycket bra.
rating
Bra priser och en snabb leverans.
Ulf M.2014/01/07
Snabb leverans
rating
Smidigt att beställa o snabb leverans, är riktigt nöjd
Olsson Jonny T.2014/01/13
Snabbt och billigt
rating
Extremt snabb leverans, dagen efter gjord beställning, och då beställde jag på eftermiddagen! Priset var cirka 30% lägre än hos en del andra, men avgörande var att produkten fanns inne. Jag kan varmt rekommendera Ljustema. Hälsningar, Erik
Erik Olov H.2014/01/07
Perfekt!! i ALLA avseenden.....
rating
Mycket god hjälp med design och val av produkter - Proffsigt!! Otroligt snabb leverans - dagen efter beställning!! (Hur gör dom??) Som lök på laxen - det fungerar perfekt och snyggt blev det också!! Jättenöjd!! //Göran
Göran Ingemar Å.2014/01/07
Snabbt levererat och bra produkt
rating
Det var en överskådlig och bra hemsida och snabb leverans är kanonbra!
Ida Elisabet S.2014/01/08
Led lampa
rating
Jag köpte en för 6 mån var supernöjd Köpte en till nu när priset gått ner Men nu var det mycket sämre kvalité Kanske inte på ljuset men på själva hållaren Den var mycket vass risk för att man skadar sig
Dennis E.2014/01/06
Snabb, seriös och vänliga
rating
Extremt snabb behandling av min beställning. Svarade hjälpsamt på mina frågor för köpet även om hemsidan är mycket informativ.
Göran Fredrik A.2014/01/05
Snabb leverans och nöjd med varorna
rating
Jättenöjd med leveransen och lamporna jag beställde
Jenny Marie A.2014/01/04
Ledstripes 230V 4,4W/m
rating
Snabb leverans Extra varmt är fortfarande inte jämföra med hallogen eller glödlampor i färgåtergivning.
Mikael A.2014/01/06
Mycket nöjd
rating
Enkelt att beställa, svarade på fråga en söndag. Snabb leverans!
Lars Thomas D.2014/03/28
Hastighetsmätarbelysning
rating
Grejerna kom snabbt , tack för att de skickades i brev hem i lådan så det inte var krångel med att hämta ut paket Kvaliten får vi väl se om ett tag
Conny B.2013/12/30
Kompetent och prisvärd service!
rating
Kompetent rådgivning, rätt och snabbt levererat med bästa service! Ett föredöme för andra Internet-butiker
Ingemar Ulfsson K.2013/12/27
felfritt
rating
snabb leverans utan konstigheter
Mikael L.2014/01/07
Mycket bra service
rating
Snabba Leveranser
Kenneth N.2013/12/27
bra saker till vettigt pris
rating
snabb leverans
Rolf Göran B.2013/12/23
Trevligt bemötande och snabb leverans.
rating
Har nyligen blivit kund och bara handlat en gång. Detta dock till full belåtenhet. Trevligt bemötande och snabb leverans. Sjogerstads El Distr.förening Ulf Jonsson
Ulf J.2013/12/23
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.