Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


bra info
rating
Jag skrev en fråga på mail och de ringde upp för att bättre förklara funktionen på det jag var intresserad av. Bra service tycker jag, och ett brinnande intresse för sina produkter. När jag sedan beställde så skickades det omgående. Fann bara ett fel. De använde DHL som leverantör vilket är en nackdel i alla på vår ort om man jämför med Posten, som har bättre tillgänglighet här
Lars Erik J.2013/11/12
Snabb leverans.
rating
Produkten överensstämde med specifikationen.
Thomas L.2013/11/10
Allt funkade, snabb leverans
rating
Allt funkade, snabb leverans
Andreas Örjan J.2013/11/09
Kanon företag!
rating
Kanon företag! Service o produkter garanterat 100%
Tim Morgan Patrik J.2013/11/09
Bra produkter, snabb leverans, inget krångel.
rating
Fullt godkänt, bra presentationer av produkterna. Handlar gärna igen och rekommenderar andra.
Mats A.2013/11/11
Toppenföretag!
rating
Bra utbud av produkter med toppenkvalitet, bra priser samt jättesnabb leverans. Suveränt helt enkelt!
Bo P.2013/11/09
Nöjd med LED-lamporna
rating
Lamporna Tirana 2,4W G4 Led 170 Lumen 12V lyser inte lika starkt som 20W halogen som det utlovas på hemsidan, snarare som 15W om det funnits. Mycket nöjd med leverans. Mitt behov var spotlights med låg värmeutveckling vilket är uppfyllt. Framtiden visar om de håller över tid, jag återkommer om detta.
Göran Fredrik R.2013/11/07
bra och snabb lev.
rating
xxxxxxxxxxxxxxx
Bo Åke K.2013/11/07
Faktura och betygssättningsmail har kommit men...
rating
Däremot kom ett meddelande från posten om otillräcklig frankering som jag måste lösa ut. Är det ert brev måntro? ordernr 007184 Mats
Mats Åke W.2013/11/06
Otroligt nöjd!!!
rating
Handlar allt via internet men ljustema.se slår ALLA! Har aldrig varit med om så snabb leverans och de har sjukt bra kvalité på deras produkter iaf DALLAS 5W LED COB SPOTLIGHT. Är sjukt nöjd kund!!!
Laris T.2013/11/04
Snabba leveranser och brett sortiment av LED
rating
Imponerande snabb leverans.
Jan P.2013/11/10
Bra och smidigt
rating
Lätt att handla, snabb leverans. Fick även bra hjälp per telefon.
Jan Göte B.2013/11/05
Snabb leverans
rating
Beställde lamporna på eftermiddagen. Vid lunchtid dagen efter levererades dessa.
Thomas Henrik V.2013/11/04
Ledstrålkastare 50 w .
rating
Fantastisk produkt, snabb leverans med bästa betyg!
Rune Sven-Erik K.2013/11/05
Mycket nöjd. Levererades dagen efter beställning!
rating
Mycket nöjd. Leverades dagen efter beställning!
Alf Gösta G.2013/11/02
Fin kvalité och snabb leverans.
rating
Beställde på söndag kväll och hade lamporna hemma tisdag. Det tycker jag är bra. Jag är väldigt nöjd och kommer beställa fler gånger.
Lars Emanuel J.2013/11/02
snabb leverans
rating
Bra pris och mycket snabb leverans.
Nielsen Birgitta Maria F.2013/11/01
Bra websida och snabb leverans!
rating
En lättanvänd webbsida med tydlig information om produkterna.
Andreas B.2013/10/31
Exemplarisk service
rating
Jag har vid ett antal tillfällen handlat från Ljustema. Förstklassiga produkter och mycket snabba leveranser.
Björn F.2013/11/04
Mycket bra!
rating
Snabb och smidig leverans.
Sylvia Maria S.2013/11/03
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.