Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Ledljus
rating
Vi är mycket nöjda med varan och det bemötande vi fått. Mvh BRF Enen/Jan Blücher
Jan B.2013/11/30
Juste service
rating
Bra pris och snabb leverans - precis som det ska vara. Utmärkt!
Fredrik S.2013/11/29
Snabba & pålitliga
rating
Handlar gärna på ljustema igen
Tomas D.2013/11/30
Bra utbud och service.
rating
Snabb leverans och bra produkter.
Pelle L.2013/11/29
Bra produkter och snabb leverans.
rating
Enkelt att beställa och lampor jag sökt med "ljus och lykta".
Karl Sören P.2013/11/21
perfekt
rating
Snabb leverans,produkterna motsvarar förväntningarna bara positivt
Per Ove O.2013/11/21
Led proffs
rating
Trevlig och kunnig personal när man ringer. Väldigt snabba leveranser (om det finns i lager).
Åke Ingvar H.2013/11/21
Blixtrande!
rating
Kollade grejerna per telefon, beställde på nätet. Allt levererades med ljusets hastighet dagen efter. Helnöjd.
Bengt-Göran Elis B.2013/11/19
Trevlig bemötande
rating
Fått bra feedback
Björn Tommy B.2013/11/19
Snabb leverans och bra priser.
rating
Beställt från Ljustema två gånger, båda gångerna fick jag varorna dagen efter jag la beställningen. Funkar toppen!
Peter F.2013/11/19
Nytt omdömme!
rating
Köpte fyra 10w led strålkastare för att belysa fasaden på min nybyggda verkstad. Är väldigt nöjd med denna belysning, lyser mycket för att bara vara 10w. Hade haft belysningen i drift i 10 dagar då den ena lampan slocknade. Ringde till kundservice och påtalade detta, då mannen i kundservice svarade" ja det går ju inte för sig, jag skickar en ny, du har den i morgon" Dagen efter kunde jag montera den nya lampan, och nu lyser det igen på fasaden. Det kallar jag för kundservice. Då får man uppdatera då, efter att lamporna varit i drift ca. 3500 timmar ca 10% av deras levnadslängd så slutar dom att fungera. Vänder mig till kundtjänsten, men denna gång var det kalla handen, dom påpekar att garanti tiden på dom lampor jag köpt, var två år, men lampor med samma artikel nummer på hemsidan har tre år. Så kontentan av detta är att man inte skall köpa billigt kina skräp, man får vad man betalar för. Med vänliga hälsningar : Vitsand Svets & Reparation
Tony C.2013/11/30
min åsikt
rating
Hej Beställning och leverans helt ok. Men kvalitén på led-lamporna är inte ok. Led-delen viker sig mot metalldelen, övergången mellan led och metall är dålig. Jag måste lägga en limsträng i övergången mellan de olika delarna. Frågan är om lampan håller ihop när det sitter monterad i bilen, om man inte förstärker skiktet mellan led och metallhållare, när det kanske blir vibrationer och i bilen Hälsning Bertil
Sven Bertil Göte F.2013/11/18
Svar: Hejsan Tack för din feedback! Maila eller ring oss gärna och berätta vilken produkt det är du har köpt så vi kan följa upp vad det är som blivit fel. Tänk på att vi alltid har 30 dagars öppet köp ifall du inte är nöjd med produkten. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
5-stjärnig butik
rating
Bra vara, snabb leverans, kan inte bli bättre!
Mats Sixten H.2013/11/19
Väldigt bra butik
rating
Bra support, hade frågor angående produkter och butiken svarade inom rimlig tid på frågorna. Har beställt både spotligths och led-stripes. Alla produkter var som jag förväntade mig. Bra sortiment, men kan alltid byggas ut. Snabb leverans. Rekommenderas varmt
Nicklas L.2013/11/16
LEDe mig direkt till rätt produkt
rating
Bra sökfunktion och snabb leverans, Bästa betyg till en bra leverantör.
Hans Krister A.2013/11/15
Ally var bara perfekt från beställning till...
rating
Allting var perfekt
David J.2013/11/15
Varorna höll måttet
rating
Snabb leverans och varan höll en bra kvalité, jag är nöjd.
Björn C.2013/11/14
Prisvärda bra saker till lågt pris !
rating
Verkar vara produkter av god kvalitet. Stämde överens med beskrivningen. Fick vad jag hade beställt. Bra priser och snabb leverans.
Per H.2013/11/14
jomenvist.bra
rating
Efter en leverans,får se om de blir flera
Ulf Runar K.2013/11/15
LJUS RÄTTA O KOMPETENT FÖRETAG
rating
BRA SERVIC ,,RÄTTAR TILL O BJUDER TILL UTAN KRÅGEL
Gabi B.2013/11/13
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.