Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Jättebra
rating
Bra och snabb service och bra hemsida
Hans Christer Hugo A.2014/01/24
kvalitet, snabb leverans och enkelt att beställa.
rating
mycket bra rådgivning på telefonen.snabb ,enkel leverans. bra packat.
Magnus S.2014/01/22
Bra produkt
rating
***** Snabb leverans
Senadin H.2014/01/20
Solklart
rating
Bra support samt leveranstid som andra företag skulle ta efter.
Lars bertil thomas K.2014/01/20
Seriös försäljning
rating
Beställde ett drivdon. Det kom som utan fördröjning men den ena kretsen var trasig. Ett telefonsamtal till Ljstema och man skickade ett nytt utan problem eller krångel. Kändes mycket bra som kund!
Matts Nore N.2014/01/27
mycet bra,leverans efter två dar.
rating
bra produkter,snabb leverans.
Leif Peter B.2014/01/22
Fantastiskt sken i ledlampan. Än bättre när jag...
rating
Supersnabb leverans. Fantastiskt sken i ledlampan. Än bättre när jag ringde till butiken om råd med dimmer kontra ledbelysning i vanlig 230volts armatur. Fick experthjälp o är supernöjd! Rekommenderar varmt att köpa ledbelysning från butiken.
Fredrik T.2014/01/19
Fantastisk snab !!!!
rating
Fick paket på 2 dogar....
Piotr B.2014/01/18
Ok, jag fick den produkt jag beställde.
rating
Som sagt helt ok. Bra information och inga överraskningar när jag fick leverans.
Peter T.2014/01/17
Missnöjd med kvalitén på led lampor...
rating
Ledlampor av billigare modell.. Dålig passform och låg kvalité
Daniel Gustav Stefan B.2014/01/18
Svar: Hejsan Daniel Tack för din feedback! Maila eller ring oss gärna och berätta vilken produkt det är du har köpt så vi kan följa upp vad det är som blivit fel. Tänk på att vi alltid har 30 dagars öppet köp ifall du inte är nöjd med produkten. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Bra service
rating
Mycket bra och seriös företag
Rudy Cornelis B.2014/01/17
Suveränt
rating
Snabb leverans fantastiskt hjälpsam kundservice helt enkelt världsklass!!
Aldin K.2014/01/16
Utmärkt service
rating
Utmärkt service!
Erik Olle H.2014/01/18
Kanon !!!
rating
Snabb och bra service . Kan varmt rekommendera Ljustema.
Anders Erland A.2014/01/15
Finns inget att klaga på!
rating
Snabbt, säkert och billigt vad mer kan man begära. Tack!
Per Fredrik Filip S.2014/01/13
Snabb leverans
rating
Snabb leverans. Dock överensstämde inte varan i verkligheten, med den varan som var på bild på hemsidan. Detta gör att betyget dras ner.
Lhena Agneta K.2014/01/14
Svar: Hejsan Tack för din feedback! Maila eller ring oss gärna och berätta vilken produkt det är du har köpt så vi kan följa upp vad det är som blivit fel. Tänk på att vi alltid har 30 dagars öppet köp ifall du inte är nöjd med produkten. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
En mycket ljus framtid.
rating
Allt var perfekt det är bara att forsätta så blir alla nöjda.
Hans Rolf A.2014/01/13
Snabbt, enkelt och kort leveranstid.
rating
Bra företag som håller vad dom lovar!
Rickard Peter B.2014/01/12
Kund service ut över det vanliga
rating
Snabb service, snabba leveranser. bra produkter.
Hans Martin H.2014/01/12
Snabb leverans och produkten i bra skick
rating
Produkten överensstämmer med beskrivningen
Anna-Leena A.2014/01/13
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.