Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Fullt tillfredsställande
rating
Prisvärt och mycket snabbt levererat.
Per Anton A.2014/03/04
Snabb och billig leverans
rating
Beställde på onsdagskvällen, fredag lunch var paketet på utlämningsstället, fraktpris 29kr. Så ska det vara!
Johan H.2014/03/07
Kanonbra
rating
Bra priser, supersnabb leverans
Odd T.2014/03/04
Snabbt och proffsig till ett bra pris!
rating
En timme efter jag lade min order fick jag info om att varan var skickad. Och det tog inte ens ett dygn totalt sett. Snabbt, proffsig till ett bra pris!
Glen Robert S.2014/03/02
Leverans på en dag.!!!
rating
verkar vara bra kvalitet på ledlamporna , sitter 6st dioder i varje som jag kan se. Ger ett ljus som inte bländar, ska bli kul att montera på altan nu i vår. Om det fungerar bra så köper jag en sats till.
Börje Svante Göran J.2014/03/03
Bra service
rating
bra service och snabb leverans!!
Marcus Emanuel A.2014/03/03
Mycket snabb leverans
rating
Snabbt och effektivt. Dock något missnöjd. Sensorn reagerar endast för rörelse. Innebär att lampan går igång även i dagsljus. Borde framgått av produkttinformationen .
Lars Anders Peter J.2014/03/02
Bra och tydlig hemsida med produktinfo.
rating
Lysande leveranstid, 36 tim. Kanon!
Nils Åke A.2014/03/02
Bra support, snabb leverans
rating
Inget att klaga på.
Ulf Fredrik H.2014/03/06
Mycket snabb leverans.
rating
Bra nätbutik.
Pentti Morgan R.2014/02/26
Snabb leverans, funkande lampa :)
rating
Snabb leverans, funkande lampa :)
Tomas W.2014/02/25
Fullkommligt lysande servis och blxtsnabb leverans
rating
Helt perfekt, snabbt och enkelt.
Ingemar N.2014/02/27
Kanon
rating
Snabb lev, och allt funkar som det ska
Bengt Arne C.2014/02/24
Bra service
rating
Medarbetarna på ljustema svarar när du ringer och ger bra svar på dina frågor. Helt enkelt -tipp topp!
Petra Sofie L.2014/02/26
Snabb leverans
rating
Snabb leverans bra produkt
Mats Gunnar S.2014/02/23
Snabb leverans & prisvärda produkter
rating
Snabb leverans & prisvärda produkter
Eklöf Marcus Henrik N.2014/02/23
Supersnabba!
rating
Beställde mina lampor måndag kväll och kunde hämta dem onsdag middag. Jag återkommer definitivt i framtiden!
Sonny O.2014/02/23
Funkade perfekt
rating
Funkade bra och tog bara 2 dagar innan jag hade allt i brevlådan. Bra priser.
Fredrik Gunnar S.2014/02/22
Glimrande!
rating
Snabb leverans och lamporna funkar bra än så länge. Bästa priserna vad jag sett.
Claes Vilhelm J.2014/03/03
Bra information, lugn och vänlig service, snabb...
rating
Jag är väldigt nöjd med den service jag fick från Ljustema och den snabba leverans. Är dock mycket missnöjd med DHL som hanterade sändningen. DHL skickar en SMS utan kontaktdetaljer eller öppetider på deras såkallade service point. DHL hade vald ett service point 1,8 km från min hemadress istället för ett service point som ligger 0,385km från mitt hem. Dessutom var öppetiderna på DHLs hemsida fel, så jag fick inte ut mitt paket i tid innan elektrikeren kom. DHLs såkallade service point visade sig vara en halvdassig spelbutik öppet 10-19 på vardagar - inte värst seriöst.
Hansen Charlotte Birkerod S.2014/02/25
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.