Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra snabb service med leverans i tid
rating
Bra snabb service med leverans i tid.
Torbjörn W.2014/04/09
Alltid snabb leverans samt bra kundbemötande!
rating
Bra kvalité och snabba leveranser! Rekommenderar detta företag skarpt!
Jan Mathias F.2014/04/05
Slarvig montering
rating
Glappkontakt i ena LED-slingan. För snabb leverans ? Slarvig montering. Tänker inte handla på Ljustema.se någon mer gång
Christer N.2014/03/25
Svar: Hejsan Christer Det låter inte bra att där var glappkontakt i LED-slingan. Om du tar kontakt med oss på info@ljustema.se eller 042-72224 så löser vi givetvis detta till dig. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Mkt bra.
rating
Nöjd !!!Snabb leverans!
Giagkoulis K.2014/03/25
Snabbt o bra
rating
Behövde bara vänta 3 dagar innan produkten kom
Bengt Östen Ludvig A.2014/03/25
Snabba leveranser o bra service
rating
Fungerar mycket bra även om produkten utgått
Tore Leif Evert F.2014/03/23
Snabb leverans
rating
Mycket snabb leverans och en bra hemsida.
Per Olof Bertil H.2014/04/07
Jag brukar säga ,man ska se till att man är...
rating
Jag gillar er
Sune Ingemar Ö.2014/04/04
Varor skickas med ljusets hastighet!
rating
Rekommenderas! har aldrig varit med om så snabba leveranser och till mycket konkurrenskraftiga priser.
Ulf Erik W.2014/03/24
Bra packat och snabb leverans!
rating
Fick det jag beställde snabbt och smidigt. Önskade slippa leveranskostnader, men det gjorde i te mkt då service var bra. Snabbt svar på frågor.
Athanasios K.2014/03/21
perfekt!
rating
Bra produkt! Kort leverans! Rekommenderas!
Stellan Zebastian O.2014/03/21
Så skall det fungera!
rating
Proffsigt! Man kan inte bli annat än nöjd.
Alf Billy H.2014/03/19
Ljustema levererar snabbt och bra det kunden...
rating
För att prova LED i lysrörsvariant beställde jag en armatur med två 20W rör och tändare för LED från Ljustema. Snabb leverans av en bra produkt. Det blev mycket ljus och inget vanligt lysrörsblinkande när man man tände LED-rören. Räknar med att aldrig behöva byta rören. Slipper tänka på kvicksilverproblemet vid skrotning.
Gunnar B.2014/03/31
Ljus i mörknet..
rating
Snabb leverans och bra kundservice. Snabba svar. En liten miss i montaget av dessa sensor strålkastare men lätt fixat för att få det rätt.(felsvängda sensorhus)
Rolf L.2014/03/18
Mycket bra!
rating
Bra pris, snabb leverans, bra produkt.
Torkel K.2014/03/17
Bra !!
rating
Mycket snabb företagsleverans, toppen ! Kommer fortsätta att handla här, har provat en del andra leverantörer innan där leveranser har varit sådär, dåliga produkter, inget svar vid reklamation. Borttappade paket etc. Men Ljusetema har skött allt detta klanderfritt än så länge.
Richard S.2014/03/18
rätt nöjd
rating
Snabb service, snabb leverans men varan motsvarade inte mina förväntningar. Det beror på att warm white i LED, spolllampa mer såg ut som lila jämfört med andra lampor i warm white.
Göran L.2014/03/20
Svar: Hejsan Göran Tack för din fina recension! Det var ju synd att du inte blev nöjd med produkten. Vid sådana här tillfällen är det perfekt att utnyttja vår frikostiga 30 dagars öppet köp policy. Tag kontakt med oss via info@ljustema.se eller 042 72224 så berättar vi hur du går tillväga för att göra en retur. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Bra produkt,snabb leverans.
rating
Bra produkt till bra pris,väldigt snabb leverans,jag fick mina saker dagen efter. Jag rekommenderar gärna företaget till andra!
Märta Ingela Elisabeth S.2014/03/11
Kanonbra bemötande
rating
Föredömligt snabbt och med ett bra bemötande
Mats E.2014/03/10
Snabb leverans och bra utbud
rating
Som hantverkare är det viktigt med snabb och säker leverans.
Mikael Ö.2014/03/14
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.