Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5954 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6487negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


bästa köp någonsin på nätet
rating
bästa köp någonsin på nätet
Vazquez Bladimir H.2014/09/13
snabbt till hemmet
rating
snabb och bra lev, får bra hjälp nät man ringer in !
Mikael V.2014/09/11
Bra bemötande...
rating
Bra bemötande vid frågor och snabb leverans!
Henrick H.2014/09/10
Köpt flera gånger - funkar kanon!
rating
Hej, Har köpt vid flertal tillfällen samt haft ett garantiärende och det har fungerar kanon. Aldrig några problem, snabba leveranser och tydlig kommunikation via mail.
Stefan J.2014/09/11
Bra support och snabb leverans.
rating
Fick jättebra hjälp när jag ringde butiken och de var väldigt ärliga med nackdelar med olika lösningar och också med vilka lösningar som var onödigt dyra. Produkterna jag sedan beställde på hemsidan levererades efter 2-3 dagar.
Henrik L.2014/09/08
Bra service
rating
Bra att det fanns BAX9S sockel i 30 graders vinkel.
Herbert S.2014/09/08
Bra grejer, bra support!
rating
Hittade vad jag ville ha och fick lysande hjälp på mail med frågor jag hade om produt och inkoppling.
Daniel T.2014/09/06
Mycket nöjd!
rating
Fick snabbt svar från kundtjänst efter frågor om produkten. Beställde sedan. Det var snabb leverans.
Johan Fredrik M.2014/09/10
Toppen!
rating
Bra produkter God service Snabba leveranser.
Mika Petteri M.2014/09/05
Snabb leverans
rating
Klart nöjd med köpet o att det levererades så snabbt.
Jan W.2014/10/17
Mycket nöjd med nya ljuset
rating
Beställde LED ersättningslampor till innerbelysningen på min Landcruiser. Otroligt bra ljus det blev. Beställde på torsdagen och fick dom på tisdagen efter, att posten är seg kan man inte lasta ljustema för. Kommer köpa mer belysning hos er! Med vänlig hälsning Robert
Robert F.2014/09/03
Bra, prisvärda produkter.
rating
Köpte en LED ljuskedja på 3m, extra varmvit. Känns som bra kvalitet, ordentlig inkapsling. Lyser ganska starkt, men kanon att den går att dimra. Ljuset är färgmässigt OK, ser ut som en stark vanlig lampa. Man märker att det är LED belysning då det blir lite sämre kontraster än med vanliga halogen och glödljus, så det blir att ösa på med lite mer ljus. Snabb leverans och mycket bra att man kan köpa den som metervara färdig att koppla in med vanlig elkontakt.
Roger E.2014/09/01
Enkelt och snabb leverans!
rating
Enkelt och snabb leverans!
Kristoffer G.2014/09/03
Lysande
rating
Mycket nöjd med strålkastaren. Den lyser upp min tillvaro
Igge F.2014/09/02
Fantastiskt bra, bästa e-köp någonsin.
rating
Kan som jag ser det inte bli bättre.
Lars Inge E.2014/08/31
Snabbaste leverans i mitt snart 70 Åriga liv!!
rating
Perfekt kommer igen! jer
Jan E.2014/08/23
mycket bra och lättmonterad produkt
rating
Bra leverans och kvalitet
Ronny D.2014/08/29
Snabb leverans
rating
Bra utbud och snabb leverans, priset rätt så bra.
Lars Göran Vilhelm H.2014/08/22
Lever upp till förväntningarna
rating
Jag upplever att Ljustema saluför sådana produkter jag vill ha. Leverans omgående. Jag kommer kolla Ljustema först när jag skall handla mera liknande varor
Ulf Georg W.2014/08/20
Ljustemas service är snabb som ljuset
rating
Har hittills alltid varit nöjd med de produkter jag köpt från Ljustema.
Per G.2014/08/19
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6487
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.