Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Rekommenderar starkt ljustema.se
rating
5/5 snabb leverans bra packat.
Pierre Mikael Jimmy T.2014/04/18
Lysande
rating
Funkade alldeles utmärkt att handla av Ljustema!
Sauli Ensio S.2014/04/16
Snabb och bra service.
rating
Bra produkter. Lätt att beställa och snabba leveranser.
Jan A.2014/04/16
Snabbaste leveransen och bästa priset!!
rating
Det bästa affär jag gjort!! Toppen.
Claus Eric Patrik P.2014/04/15
Kanonservice!
rating
Mycket bra service och snabba leveranser!
Christoffer Robin W.2014/04/15
Ljustema - i ljus i konsumtionsmörkret...
rating
Tycker de är bra. Har talat med flera stycken där. De är trevliga, kunniga och engagerade. Mycket mer kanske man inte ens kan begära. Att de sedan är prisvärda - inte sällan billigast - gör det ju inte sämre. Tycker nog jag kan rekommendera dem. Åtminstone fram till nu. April 2014
Thomas C.2014/04/14
Jättebra
rating
mycket bra pris och grejorna var hemma på några dagar
Bengt Thomas S.2014/04/15
Helt nöjd.
rating
Snabb leverans, bra produkter.
Allan Valter A.2014/04/13
Enkelt supersnabbt
rating
Enkel och bra hemsida. Snabb leverans Bra priser Kan inte bli bättre
Hans M.2014/04/12
Tydlig information
rating
Uppskattade tydlig information om produkten med möjligheter men också begränsningar. Det gav intrycket att företaget bemödar sig att kunden ska kunna göra korrekta val och bli nöjd. Mycket trovärdigt förhållningssätt tyckerjag.
Björn Christer S.2014/04/11
Imponerande leveranstid!
rating
Beställde onsdagen och fredagen var det på plats! Till detta ska man tillägga att jag bor i norra delen av landet så det är en bra bit att skicka!
Sven Johan T.2014/04/07
Lätt att hitta den produkt jag sökte.
rating
Snabb leverans och varan motsvarade mina förväntningar.
Lena Margareta E.2014/04/06
mkt snabb leverans, fina produkter, inget att...
rating
Toppen! Snabb leverans, bra info på sidan, inga konstigheter.
Per christian A.2014/04/01
Snabbleverans
rating
Snabba att leverera men sämre med förpackningen skador på lampan men funkar .
Staffan Björn S.2014/03/31
väldig snabb leverans , 2dgr efter lagd...
rating
kommer handla här igen
Markku Johannes B.2014/03/28
En innehållsrik butik
rating
Att surfa runt på ljustemas hemsida väcker många idéer, jag tillverkade En trevlig hörnlampa av en naturlig träplanka 2 m x 22 cm med ljustemas led slinga och dimmer, den blev lysande och vacker.
Karl Roland Emanuel B.2014/03/26
Bra snabb service med leverans i tid
rating
Bra snabb service med leverans i tid.
Torbjörn W.2014/04/09
Alltid snabb leverans samt bra kundbemötande!
rating
Bra kvalité och snabba leveranser! Rekommenderar detta företag skarpt!
Jan Mathias F.2014/04/05
Slarvig montering
rating
Glappkontakt i ena LED-slingan. För snabb leverans ? Slarvig montering. Tänker inte handla på Ljustema.se någon mer gång
Christer N.2014/03/25
Svar: Hejsan Christer Det låter inte bra att där var glappkontakt i LED-slingan. Om du tar kontakt med oss på info@ljustema.se eller 042-72224 så löser vi givetvis detta till dig. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Mkt bra.
rating
Nöjd !!!Snabb leverans!
Giagkoulis K.2014/03/25
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.