Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5954 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6487negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


snappt och enkelt
rating
Jag rekommenderar det gärna till att handla på nätet med ljustema /Tommy
Sven Tommy N.2014/11/01
snabb leverans!
rating
Super bra känner mig jättenöjd med allt!
Jan Markus Rudolf B.2014/10/31
Mycket bra service.
rating
Inga problem med att ringa och få tips och mycket snabb hantering.
Per Arne Mikael L.2014/11/01
Rekommenderas!
rating
Snabb leverans och bra service. Beställde och betalade söndag kväll, kunde hämta ut paketet på tisdagen. Grymt!
Johan Karl Henry G.2014/11/01
Blixtsnabb leverans, rekomenderas varmt.
rating
lätt att handla på nätet, mkt bra webbsida, lättöverskådlig. Samt snabba leveranser.
Frank H.2014/11/02
Riktigt sjukt...
rating
....bra och snabb service :-) Bra priser med.. kvaliteten får vi se efter något/några år...
Daniel W.2014/10/29
Lysande
rating
Mycket bra produkter, beställt en led utomhus till trädbelysning. Strålande!
Lars T.2014/10/29
Leverans med blixtens hastighet
rating
Beställde 2 LED lampor GU4 till min IKEA-fläkt på en tisdag em, och på torsdag låg de i min brevlåda.
Thomas A.2014/10/28
Tack
rating
Tack för grym service, när ni ringde upp när jag hade en fråga. Otroligt snabb leverans, det jag uppskattar mest. Annars kan jag lika gärna köpa i butik. Kommer att handla fler gånger av er!
Anders F.2014/10/26
Supersnabbt
rating
Väldigt nöjd med ljusslingan. Sitter nu som LEDljus under ledstång till källaren. Tack
Kenth U.2014/10/25
Kannon nöjd
rating
Ja kan bara säga. Kannon ☺. . Allt gick så fort beställningen.
Bo Micael E.2014/10/22
Trevligt bemötande och bra service när man...
rating
Bra och trevligt bemötande vid samtal samt snabb leverans.
Peter Åke R.2014/10/20
Funkade fint
rating
Bara handlat en gång men det funkade bra.
Johan Arvid K.2014/10/19
Lysande idé!
rating
Snabb frakt och kanonpris
Marita N.2014/10/17
Bra urval, bra service, kanonbemötande.
rating
Väldigt trevlig sida och trevlig personal med bra bemötande.
Bo Anders Patrik P.2014/10/17
Inget tjaffs bra lyse
rating
Snabb leverans!
Per L.2014/10/17
enastående service!
rating
Bra grejor som kommer nästan direkt efter beställning!
Lars Henrik Wilhelm J.2014/10/12
Fantastisk service
rating
Imponerad av hur fort ni kunde leverera samt över hur enkelt ni hanterade en ny kund.
Garrelts Johan Bodo v.2014/10/13
Fungerade fint
rating
Jag fick beställningen inom rimlig tid och rakt ner i brevlådan vilket uppskattades. Ljustema verkade vara lite ofas mellan leverans och email. Samma dag som brevet låg i brevlådan fick jag ett mail som sa att det skickats.
Fredrik H.2014/10/12
Bra produkter
rating
Bra service och produkter
Daniel Tore Göran C.2014/10/13
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6487
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.