Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Köp av decklights
rating
Kan på det bästa rekommendera ljustema om Du vid något tillfälle skall köpa belysnings-materiel. Blev mycket väl bemött vid förfrågan och sedermera inköp. Snabb leverans.
Bo Göte A.2014/05/18
Välsorterade :)
rating
Välsorterade och med en mycket hjälpsam kundservice
Per Stefan L.2014/05/17
kanon bra service
rating
toppen ställe. kommer handla mer här
Lena Christina L.2014/05/16
Trevliga
rating
Ringde in min beställning. Jag fick svar på alla frågor och bra service, dessutom rabatt på varorna - riktigt nöjd och jag kommer att beställ igen
Johan Arne E.2014/05/14
Bra utbud men nog så lång hantering/leveranstid!
rating
Kunde gått betydligt fortare.
Per Joakim L.2014/06/01
Svar: Hejsan Jocce Tack för ditt omdöme! Vi skickar alla våra beställningar samma dag ifall de har kommit in innan 14.00. Detta innebär att kunden oftast har sina produkter redan inom 1 dag. Eftersom vi befinner oss nere i Skåne gäller detta ungefär upp till Stockholm. Därefter brukar det ta ytterligare 1 dag. Tyvärr händer det ibland att en leverans blir försenad på vägen av någon anledning och detta ber vi om ursäkt för. Det viktigast för oss är att vi har nöjda kunder och vi är alltid öppna för förslag på kompensation när en kund har fått vänta för länge på sin leverans. Hör av dig till oss på 042-72224 eller via mail info@ljustema.se så kan vi försöka komma fram till något. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Snabb leverans
rating
Jag tycker att leveransen var mycket snabb och effektiv. Lamporna har ej testats än . Mvh LA
Lars Fredrik A.2014/05/13
Snabb leverans
rating
Mycket bra hemsida, snabb leverans och inget krångel
Ulla-Britt O.2014/05/13
fantastiskt bra
rating
Mycket bra och snabba leveranser och bra kvalitet på ledspot
Jonas A.2014/05/11
Snabb leverans, bra paketerat!
rating
Fick varorna i rimlig tid och väl paketerat var det också. God kvalité på varorna, en mycket nöjd förstagångskund :)
Tommy S.2014/05/07
Snabb leverans
rating
Bra och snabb leverans av beställd produkt.
Nils Åke Albert A.2014/05/07
Led lampor
rating
Snabb leverans och fina armaturer.
Bo Torsten A.2014/05/04
Snabb korrekt leverans
rating
Bra hemsida, lätt att hitta, inget att klaga på
Lars J.2014/05/04
Ett lysande företag med ett brett sortiment :)
rating
Bra kvalitet å snabba leveranser!!
Johnny Schmelling L.2014/05/03
Snabbt, smidigt och enkelt.
rating
Tog inte många dagar, trots en massa helger mitt i veckan, innan paketet var framme.
Stig Magnus S.2014/05/06
Drömmen i ljus
rating
Snabba leveranser, trevligt och engagerande bemötande.
carina J.2014/05/24
Snabb leverans och produkten känns genomarbetad.
rating
Bra hemsida där det var lätt att hitta och beställa med många produkter
Hans-Göran T.2014/05/02
Med ljusets hastighet
rating
Snabb och bra leverans.
Peter L.2014/04/28
Uppfyller kundens förväntningar!
rating
Bra produkt, bra beskriven och illustrerad på hemsidan. Leverans enligt uppgift. Totalt mycket bra.
Bille Daniel S.2014/04/27
Snabb leverans!
rating
Snabb leverans och kundservice!
Tobias N.2014/04/27
Snabba leveranser
rating
Har beställt två gånger och inte behövt reklamera eller kontakta Ljustema
Hans N.2014/04/28
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.