Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5954 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6487negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


snabba och bra respons
rating
Jag hade lite funderingar kring belysning av min gårdsplan och ställde några frågor. Fick snabbt svar. Skickade eftet en stark led-lampa. Dock fick jag skriva ett mejl med beställningen då hemsidan inte funkade att beställa via min mobil men det löste dom också :-)
Carl Fredrik K.2014/11/24
Bra produkter, snabb leverans
rating
Köpt två gånger hos ljustema.se. Produkterna mycket bra, känns som bra kvalitet på det jag köpt. Leverans dagen efter. Mycket nöjd hittills. /Magnus T
Magnus T.2014/11/17
Allt fungerar fint
rating
Trevligt bemötande på telefon och fin hjälp att hitta rätt detaljer. Snabb leverans
Sten börje T.2014/11/18
En lysande nätbutik att handla från!
rating
Tack, allt gick lätt och smidigt. Varorna levererades kvickt :-)
Kristian Josip A.2014/11/14
Mycket tillmötesgående
rating
Min beställning kom av någon anledning på villovägar (posten) påtalade det i ett mejl till Ljustema. De skickade omgående en ny leverans. Vänligt bemötande och otroligt bra att göra inköp hos.
Erkki Ivari S.2014/11/20
100%
rating
Snabba svar och väldigt snabb leverans ! Rekommenderas varmt !!
Marko Ilmari V.2014/11/11
Trasig ledstrålkastare
rating
Fick fel på en ledstrålkastare, pratade med ljustema Inga problem, dom skickade ny på en gång.
Helge Gunnar J.2014/11/11
Tack
rating
Mycket bra och effektiv service
Jonny George C.2014/11/10
Superbra, blixtsnabba
rating
Har handlat en hel del hos Ljustema och ALLTID ett korrekt och vänligt bemötande. Aldrig några problem med leveranser eller returer. Kan vamt rekommendera Ljustema. Kenth
Kenth D.2014/11/10
G9 passar inte alltid i G9
rating
G9 led-lamporna tyvärr oanvändbara i Konstljus utomhusbelysningar. Ingen kontakt, blinkande och släckta lampor. Får återgå till halogen G9...
Lars Johan Anders T.2014/11/09
Fick bra hjälp vid beställning
rating
Toppen bra med rådgivning och beställningshjälp. En av ljusslingorna var defekta, håller på reklamerar den.
David Imanul N.2014/12/01
Bra produkt!
rating
Lyser fint och bra färgtemperatur
Per T.2014/11/08
Blixtsnabba utan fel!
rating
Lätt använd websida, snabb och exakt leverans, bra produkter till rätt pris!
Lars-Erik Holger L.2014/11/08
Snabb och korrekt leverans vid varje...
rating
Jag saknar från ert fina sortiment LED-bänkbelysning och gärna med inbyggd dimmer funktion. Nu har jag visserligen "smickrat" ihop ett sådant med utgångspunkt av två halogen köksskenor och 5 st. 12 volts LED lampor från er för att slutligen få en fem-lampors LED lösning med dimmer. (Om ni är intresserade då kan jag på eftermiddag skicka en bild på det.) En sak till kom jag på. Jag köpte tre super bra Toronto LED lampor av er som har färgtemperatur på 2600 kelvin. Det vore skönt att också ha LED lampor som har samma kelvin. De LED lampor som finns i ert sortiment har 2700 kelvin som i mitt fall försvårat att få en elegant färgmatchning mellan dessa ljuskällor i mitt nya kök. MVH /Peter Ferenczy
Peter Zsolt F.2014/11/10
Ljuspunkten i LED djungeln
rating
Rätt sortiment, bra pris, snabb leverans
Bo S.2014/11/07
letar efter ljus ljustema har det
rating
lätt att söka på sida det man letar efter snabba leveranser
Per Åke Evald K.2014/11/12
Dåligt retursätt
rating
Led lamporna jag köpte funkar säkert jättebra, men med våran dimmer gick det inte. Ska därför skicka tillbaka, men fy vilket krångel, ingen retursedel i paketet, den måste man skriva ut själv. Och fakturan måste jag ändå betala, för att sen få tillbaka pengarna.... Väldigt onödigt krångel tycker jag
Eva Therese Kristina P.2014/11/06
Mycket snabb och korrekt leverans!
rating
Mycket bra. Om man får önska en sak så är det att det borde följa med små skruvar som passar till clips till ledstipsen.
Jörgen Johan L.2014/11/05
Snabbt och säkert!!
rating
Bara blixten är snabbar Stickan
Stig Arne R.2014/11/04
Snabb leverans!
rating
Det gick jätte snabbt , han knappt tänker vad det var jag beställde så var led- lampor hemma. Det blev lite fel när det gäller ljusstyrka , valde 7 watt och det blev lite för ljust i takfoten . Hade räckt med 5 w, trots att jag fick tips från ljustema att 7 w blir bra.
Nermin A.2014/11/02
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6487
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.