Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Helt enkelt lysande .....
rating
Enkel och lättsam beställningssida, snabb och bra leverans.....
Jan N.2014/06/14
Galet snabb leverans med rätt grejer.
rating
Leverans på en dag, rätt grejer, allt fungerar finfint. Kommer garanterat köpa här nästa gång också.
Glenn Ronny N.2014/06/16
Kanon led
rating
Ringde kundtjänst för rådgivning, dom kan sina saker:-) Köpte 6xSunflowerPro GU5,3 Led, och 2xTirana G4 Led. Prylarna kom snabbt & funkar klockrent.
Per Mikael N.2014/06/11
Snabb leverans bra utbud.
rating
Snabb leverans bra utbud inget krångel. En bra köp kommer att köpa från dom i framtiden.
Mikael Arne J.2014/06/10
Bra produkter.
rating
...........
Martin O.2014/06/09
bra nätljusbutik
rating
Bra bemötande i kundtjänst. Stort utbud av produkter och snabba leveranser. Prismässigt är det nog som de flesta i denna katoregi.
Jörgen Kenneth N.2014/06/08
alltid snabba leveranser
rating
Hej, Har beställt 3 gånger från Ljustema och alltid fått mina varor snabbare än utsatt tid :-) // Hans
Hans Peter F.2014/06/12
Snabb och bra kundtjänst samt snabb leverans.
rating
Nöjd med servicen
Per Kristoffer P.2014/06/06
Perfect!
rating
The lights arrived as described and quickly as well.
David A.2014/06/05
No Problems!
rating
Snabb hantering av order och snabb leverans, precis så som det ska vara att handla på nätet.
Nils Oskar Fredrik H.2014/06/01
Professionellt åtagande med kundfokus och...
rating
Besökte personligt deras företag och blev trevligt bemött kring mina tankar och hur jag hade tänkt kring belysningen i mitt badrum. Inom 15 minuter var allt klart, från att diskuterat den optimala lösningen och betalat. På vägen hem i bilen, som mer än nöjd kund, tänkte jag: "teknisk kunnande, kund- och lösnings fokuserad service orienterad personal."
Ümit B.2014/06/01
En ljuspunkt.
rating
Säljaren gjorde ett bra jobb när han letade fram den produkt jag önskade.
Jonny André N.2014/06/04
Bra!
rating
Blev riktigt fint med den nya fasadbelysningen, tack för hjälpen!
Daniel A.2014/05/30
Snabb leverans
rating
Bra priser och snabb leverans
2014/05/25
Snabb leverans, bra prylar!
rating
Snabb leverans, bra LED-lampor!
Bo H.2014/05/25
Lysande service
rating
Snabb service och trevligt bemötande.
Jan Christoffer V.2014/05/22
Förstagångskund- allt fungerade perfekt
rating
Lättfattad hemsida och därefter snabb leverans, mycket bra.
Anders Göran A.2014/05/21
perfekt
rating
Snabb leverans
Eddy N.2014/05/19
Bra web sida med bra produkter
rating
Bra service, kunnig personal om man har tekniska frågor på produkterna. Helt klart nöjd. Snabba leveranser.
Sören Arne F.2014/05/28
Bara +++++++++++++++++++
rating
Bra kontakt, snabb leverans, rekommenderas
Slobodan S.2014/05/18
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.