Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5954 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6487negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


klockrent.
rating
Snabb lev bra service.
Jimmy Daniel A.2014/12/17
Trovärdig leverantör
rating
Har tidigare haft problem med LED-lampor till min utebelysning och företaget har hjälpt mig på bästa sätt trots att de tvingats byta ut mina lampor ett flertal gånger.
Hans Ö.2014/12/14
Snabbt och smidigt.
rating
Allt funkade perfekt. Jag köpte en ledljusslinga och kan väl tycka att kontaktskadden var lite väl kort. Annars inget.
Natalia S.2014/12/23
Allt är möjligt
rating
Tack för god support och trevligt bemötande när jag beställt fel. Allt gick lätt att ordna. //Lisa
Elisabeth W.2014/12/15
Mycket Mycket bra
rating
Snabbt och bra
Per Conny C.2014/12/15
Bra snabb service.
rating
Bra utbyte snabb leverans kan rekommendera andra.
Tommy J.2014/12/13
Bra återförsäljare
rating
Extremt snabb leverans och riktigt bra produkter till rimliga priser. Kan rekommenderas
Martin E.2014/12/12
bra köp och fint omhändertagande.
rating
Bra hemsida som sa vad jag ville veta. Köpet gick lätt och leveransen kom på ett par dagar. Mycket bra
Bengt Arne Gustav J.2014/12/13
Hur bra som helst
rating
Bra kvalité Bra service Extremt snabb leverans
Patrik Henrik Ingemar Erik J.2014/12/12
Snabb leverans.
rating
Leveranserna från Ljustema har varit snabba och produkterna av hög kvalitet. Snabba svar vid eventuella frågor. Rekommenderar gärna.
Sven Gunnar D.2014/12/11
Perfekt!
rating
Snabb leverans och trevligt bemötande. Kvalitetskänsla även i produkten, strålkastare Alpha pro.
Göran Olof O.2014/12/18
köpte ledlampa
rating
supernöjd rekomenderar varmt!
Alfred Bo Eric Daniel Ö.2014/12/09
Superbt
rating
Kanonbra service Snabb leverans
Ulf Mats Tore J.2014/12/08
Nöjd!
rating
Inga problem snabbt leverans perfekt bra jobbat.
Per-Erik Evertz E.2014/12/17
Bra utbud på LED.
rating
Bra utbud på LED. Snabb leverans
Anne-Charlotte Carin Lotta H.2014/12/05
SNABB LEVERANS
rating
Jag har fått uppleva en fantastisk snabb hantering av min beställning av varor 2014-12-01. Mitt på dagen den 3 dec satt mina glödlampor på plats. Tack
Eric Rolf Herman W.2014/12/05
Perfekt
rating
Beställde LED-lister som levererades två arbetsdagar efteråt. Listerna är snygga och lyser med den önskade intensiteten.
Per Tage F.2014/12/06
Lysande , Glimrande , och med Glöd.
rating
Prisvärda kvalitetsprodukter till kanonpriserr
Bertil Stefan B.2014/12/09
God service!
rating
Tycker mottagningen av min order fungerade bra. Jag fick dessutom 2 led-lampor på garantin efter ett mail jag skickat innan. Toppen! :-) Så enkelt och smidigt sätt att få en nöjd kund! :-) //Carina Rosell
Carina Anita R.2014/12/02
Bra service
rating
Beställde en led panel på kvällen. Morgonen efter ringer de och berättar att den är slut och att det finns en ny version av samma panel som dessutom är billigare. Jag passar dessutom på att koplettera min beställning. Jag får ett proffsigt och trevligt bemötande.
Martin S.2014/12/11
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6487
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.