Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Lever upp till förväntningarna
rating
Jag upplever att Ljustema saluför sådana produkter jag vill ha. Leverans omgående. Jag kommer kolla Ljustema först när jag skall handla mera liknande varor
Ulf Georg W.2014/08/20
Ljustemas service är snabb som ljuset
rating
Har hittills alltid varit nöjd med de produkter jag köpt från Ljustema.
Per G.2014/08/19
Mycket snabb leverans
rating
Produkten levererades snabbt och såg ut/fungerade som den ska.
Andreas O.2014/08/18
Smidigt
rating
Allt gick som förväntan
Anders Edvard E.2014/08/18
Bra support och efter support, viktig för...
rating
Hjälpsamma till mötesgående efter köpet. Fått bra kontakt vid garantiärenden fick jag vända mig till tillverkare samt andra leverantör, tror det kommer att lösa sig annars hör jag vav mig igen. Produkten jag handlade var en el-cykel som man slutat sälja på Ljustema, men man har kontakterna kvar hos sin leverantör, hoppas få hjälp där med el cyckeln, läsplattan som följde med el-cyckeln också gått sönder och då får jag kontakta Acer, vilket också var smidigt med ett telefonsamtal bort.
Korosh N.2014/08/18
Snabb leverans bra kvalité
rating
Snabb leverans bra kvalité ,lätt monterade
Anders G.2014/08/15
Snabba och rätt prylar
rating
Lev på 2 dagar- super ! Andra gången jag handlat och fungerat lika bra båda gångerna.
Jan Pavel G.2014/08/14
Snabbt och smidigt samt snabb leverans!
rating
Jätte nöjd med den snabba leveransen, men lite besviken alt förvånad över att där inte fanns nån "av o på" knapp på ljus slingan, utan man får dra ut kontakten eller fixa nån fjärrstyrt historia. Där står förvisso ingenstans att där skulle sitta nån strömbrytare, men d var nått jag tog som en självklarhet. Annars är jag mkt nöjd! Mange
Magnus B.2014/08/13
Super snabb leverans. Bra varor.
rating
Har handlat från dom tidigare. Bra hemsida med enkel och bra information.Jag beställde lampor på förmiddagen, dagen efter fanns dom att hämta på paketutlämningen. Perfekt.
Nanna Gunilla L.2014/08/12
Bra men dyrare
rating
Supersnabb leverans. Dock dyrare än konkurenterna. Borde varit fraktfritt.
Lars A.2014/08/11
Mycket snabb leverans
rating
Tycker att ni var snabba med leveransen och det sätter vi högt i värde.
Mia Rose-Marie Å.2014/08/21
Bra service!
rating
Mycket bra kvalité på produkterna snabb leverans och bra bemötande när man ringer.
Anders Jan-Åke A.2014/08/10
Mycket nöjd med snabb leverans med bea produkter
rating
Väldigt nöjd med allt!
Nina Therese B.2014/08/09
Kanon
rating
Snabb leverans
Gustav Mårten E.2014/08/09
Kanon!
rating
Bra hemsida. Lätt att förstå hur varan ska användas. Snygg när det blev installerat i trädäcket. Smälter bra in blir nästan osynligt. Kommer absolut att handla hos er fler gånger.
Hedman Eva Catarina B.2014/08/09
Rekordsnabb leverans!
rating
Beställde Boston spotlights till övervåningen från Ljustema och dagen därpå när jag vaknade fanns ett SMS i mobilen om att leveransen fanns på utlämningsstället, detta kallar jag rekordsnabb leverans - underbart!! Till detta kan tilläggas att jag har endast LED belysning i hemmet men Boston spottarna slår allt annat med sin fina färgrymd och ljusspridning, superspottar med andra ord!
Ulf Bertil C.2014/08/04
Så smidigt!!!!
rating
Väldigt hjälpsamma. Inga konstigheter, bara ljus.
Hans Anders J.2014/08/11
Bra, snabbt och kvalitet!
rating
Köpte Detroit led spottar till takfotsbelysning. Lamporna kom med en dags leveranstid och det var bra lampor och mycket enkla att mongera/installera! 5 av 5 toasters :)
Anton Emanuel B.2014/08/01
upplysning saknas
rating
Vid beställning av armaturen var vi osäkra på vilken ljusstyrka på lampan vi skulle välja. Vi ska ha lampor som lyser upp träd och var intresserade av längden på ljuskällan. En sådan beskrivning av produkten fanns inte. Idag är det en djungel av lampor. Snabb leverans och bra aviseringar.
Per Mikael T.2014/08/01
snabb service
rating
mycket bra bemötande ock snabba leveranser.Hittils bra produkter Med vänlig hälsning ulf lennartsson
Ulf Göran Roger L.2014/07/29
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.