Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5681 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(341 Omdöme)
Antal omdöme: 6185negative2.6%(163 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Varor skickas med ljusets hastighet!
rating
Rekommenderas! har aldrig varit med om så snabba leveranser och till mycket konkurrenskraftiga priser.
Ulf Erik W.2014/03/24
Bra packat och snabb leverans!
rating
Fick det jag beställde snabbt och smidigt. Önskade slippa leveranskostnader, men det gjorde i te mkt då service var bra. Snabbt svar på frågor.
Athanasios K.2014/03/21
perfekt!
rating
Bra produkt! Kort leverans! Rekommenderas!
Stellan Zebastian O.2014/03/21
Så skall det fungera!
rating
Proffsigt! Man kan inte bli annat än nöjd.
Alf Billy H.2014/03/19
Ljustema levererar snabbt och bra det kunden...
rating
För att prova LED i lysrörsvariant beställde jag en armatur med två 20W rör och tändare för LED från Ljustema. Snabb leverans av en bra produkt. Det blev mycket ljus och inget vanligt lysrörsblinkande när man man tände LED-rören. Räknar med att aldrig behöva byta rören. Slipper tänka på kvicksilverproblemet vid skrotning.
Gunnar B.2014/03/31
Ljus i mörknet..
rating
Snabb leverans och bra kundservice. Snabba svar. En liten miss i montaget av dessa sensor strålkastare men lätt fixat för att få det rätt.(felsvängda sensorhus)
Rolf L.2014/03/18
Mycket bra!
rating
Bra pris, snabb leverans, bra produkt.
Torkel K.2014/03/17
Bra !!
rating
Mycket snabb företagsleverans, toppen ! Kommer fortsätta att handla här, har provat en del andra leverantörer innan där leveranser har varit sådär, dåliga produkter, inget svar vid reklamation. Borttappade paket etc. Men Ljusetema har skött allt detta klanderfritt än så länge.
Richard S.2014/03/18
rätt nöjd
rating
Snabb service, snabb leverans men varan motsvarade inte mina förväntningar. Det beror på att warm white i LED, spolllampa mer såg ut som lila jämfört med andra lampor i warm white.
Göran L.2014/03/20
Svar: Hejsan Göran Tack för din fina recension! Det var ju synd att du inte blev nöjd med produkten. Vid sådana här tillfällen är det perfekt att utnyttja vår frikostiga 30 dagars öppet köp policy. Tag kontakt med oss via info@ljustema.se eller 042 72224 så berättar vi hur du går tillväga för att göra en retur. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Bra produkt,snabb leverans.
rating
Bra produkt till bra pris,väldigt snabb leverans,jag fick mina saker dagen efter. Jag rekommenderar gärna företaget till andra!
Märta Ingela Elisabeth S.2014/03/11
Kanonbra bemötande
rating
Föredömligt snabbt och med ett bra bemötande
Mats E.2014/03/10
Snabb leverans och bra utbud
rating
Som hantverkare är det viktigt med snabb och säker leverans.
Mikael Ö.2014/03/14
Perfekt
rating
Klockrent, allt funkade som det ska och jag fick prylarna fort.
Dennis Göran Anders H.2014/03/08
Bra bemötande
rating
Vi har från det att vi ställde en fråga, både erhållit prover för test samt resonerat kring utförande, alltid upplevt er mycket professionella och tillmötesgående. Beställningen är lagd, återstår att se hur det faller ut när ström kopplas på.
Mikael Å.2014/03/06
Bra leverans!
rating
Allt var som utlovat. Beställde 2 10 watt ledlampa. Allt toppen...
Thomas Lennart A.2014/03/07
i sus och dus lever jag med era ljus.
rating
Kvalit'e och lättanvänd sida, supersnabb leverans, vad mer begär man...
Johan Christopher J.2014/03/04
Fullt tillfredsställande
rating
Prisvärt och mycket snabbt levererat.
Per Anton A.2014/03/04
Snabb och billig leverans
rating
Beställde på onsdagskvällen, fredag lunch var paketet på utlämningsstället, fraktpris 29kr. Så ska det vara!
Johan H.2014/03/07
Kanonbra
rating
Bra priser, supersnabb leverans
Odd T.2014/03/04
Snabbt och proffsig till ett bra pris!
rating
En timme efter jag lade min order fick jag info om att varan var skickad. Och det tog inte ens ett dygn totalt sett. Snabbt, proffsig till ett bra pris!
Glen Robert S.2014/03/02
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6185
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.