Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.7%(5336 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.7%(333 Omdöme)
Antal omdöme: 5818negative2.6%(149 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Perfekt
rating
Snabbt, enkelt och billigt utan krusiduller.
Jarl Hoff W.2013/05/21
Utmärkt !!
rating
Man får det man beställt snabbt utan krångel. Bra priser och stort urval
Sven Arne L.2013/05/21
Förväntan uppfylld
rating
Bra produkter, rätt priser, smidig beställningsfunktion, snabb leverans. Precis som man förväntar sig av en modern leverantör som vill vara med och konkurera om kunderna.
Karl Anders Olof M.2013/05/20
Kvalitetstänkande
rating
Det var mycket lätt att installera ock inget fattades i kartongen. Bra bemötande vid beställningen. Blev exakt som jag tänkt mig.
Bengt Harry N.2013/05/20
Kanon service, Snabb leverans.
rating
Produkten jag köpte levar upp till mina förväntningar.
Henrik R.2013/05/19
Snabb leverans
rating
Snabb service bra priser
Rolf Ingemar W.2013/05/18
Bra affär
rating
Allt gick smidigt.
Martin Simon R.2013/05/18
Bra bemötande och snabb leverans
rating
Snabba leveranser Bra kundbemötande Skulle något bli fel, rättas det till snabbt och enkelt
Per Arne Stefan S.2013/05/18
Totalt sett nöjd.
rating
Beställde 7 dimmbara ledd-spottar, aningen repigt glas på den ena, dock inget man ser när de kommer upp i taket. Svårt att ge ett rättvist betyg på något man just köpt. Håller lamporna i 10 år är jag nöjd, men det vet jag inte än. Godkänt hittills. Bra hemsida!
Ingvar Patrik K.2013/05/17
Svar: Hejsan Patrik Tack för din recension! Hör gärna av dig till oss om du vill byta ut lampan med repigt glas. Så ska det givetvis inte vara. Vi hoppas på ett nytt betyg efter 10 år då =) Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Snabb order
rating
Bra och snabbt behandlat
Erik Mattias Daniel K.2013/05/21
Tillmötesgående service
rating
Rapp, smidig service vid defekt produkt. Bara att rekommendera!
Petri K.2013/05/16
Bra produkter
rating
Snabb leverens och bra produkter till ett bra pris gör att jag gärna besöker Ljustema mär jag behöver ledbelysning
Peter E.2013/05/17
För utomhus, inte direkt!!
rating
Mycket dålig information. Vid köp av ett kit LED stripes, med fjärrkontroll, mottagare, transformator och LED list, så står det vid beställning att det är för utomhusbruk med IP65. (IP-klass: IP65 - Fungerar i alla utrymmen, både inomhus och utomhus). Men när man får hem det är det endast LED listen som är IP 65, allt det andra är för inomhus. Så från att man tänkte sig att det räcker med att dra fram ett 230V eluttag så visade det sig att man antingen måste ha all utrustning förutom listen, liggandes inomhus och dra en lång 6 ledar kabel fram till ledlisten. Eller att dra 230V till en fuktsäker låda där man har transformatorn, därifrån dra en 12V kabel till kontrollern i en fuktsäker låda och däifrån dra 6 ledare till listen. Alternativt ha kontrollern tillsammans med transformatorn och dra en 6 ledare till listen. (6-ledare=röd, grön. blå,V+, +, -)
Hans Fredrik H.2013/05/14
Svar: Hejsan Hans Tack för att du uppmär
Nöjd:)
rating
Första gången jag handlat från Ljustema. Helt nöjd! Leveransen gick anmärkningsvärt snabbt. Konkurrenskraftiga priser. Återkommer!
Hans erik christian timm R.2013/05/16
Suveräna
rating
Mycket kunnig personal, fantastiskt fint bemötande, snabb och smidig leverans. Dessutom mycket hjälpsamma vid strul med DHL :)
Fredrik Sten Karl Drott W.2013/05/12
De lampor som inte var trasiga var bra
rating
Köpte LED-lampor med GU10-fattning. Mycket pengar för jag köpte några stycken. En var trasig pga synligt yttre våld. Min åsikt är att säljer man så dyra lampor så måste man kolla att de är makroskopiskt hela innan man skickar dem. De som var hela är dock bra. Dimbara kanske man skall vänta lute ed att köpa? Tekniken där verkar vara bristfällig än så länge - flimrar en del trots nya fina dimmers.
Karl Anders H.2013/05/12
Svar: Hejsan Anders Vi garanterar att allting är testat och kontrollerat innan det skickas från fabriken. Ibland händer det dock att fraktfirmorna inte är helt försiktiga med alla paket och det kan uppstå skador på varan innan den når kunden. Maila oss på info@ljustema.se eller ring på 042-72224 så skickar vi givetvis en ny lampa till dig kostnadsfritt. Att dimmra ledlampor är fortfarande ett problem som du säger. Det viktiga är att man har rätt kombination med dimmer och lampa. Dimmern som vi
Fungerar precis som man förväntar sig
rating
Bra inga konstigheter
Jimmie Nicklas P.2013/05/11
Bra lyse i lamporna
rating
bra lev och bra folk att göra med.
Dan S.2013/05/11
Alla förväntnigar för ett ett webbköp uppfylldes.
rating
Mycket nöjd med lamporna och ungefär halva priset mot de lokala säljarna.
Jan Christer N.2013/05/11
Toppbetyg!
rating
Allt fungerar som man önskar!
Per Axel L.2013/05/08
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5818


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5818st
Nöjd
rating
Tog två dagar innan lamporna skickades men annars hela fina och rätt sort. Nöjd!
Magnus Erik Leonard D. 2018/12/11
Lampfot
rating
Fina lampor , snabb leveranse
Görild Merethe W. 2018/12/11
lev
rating
perfekt lev.
Roland Harry R. 2018/12/11
Bravo
rating
Mycket snabbt jobbat
Linnéa Madeleine E. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans och paketet var väl emballerat! Lysröret jag beställde funka galant. Ingenting att klaga på!
Anna Matilda L. 2018/12/10
Seriös återförsäljare och kvalité
rating
Insatta i produkterna de säljer. Snabb leverans och stort utbud!
Jens Carl Henrik K. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans, bra service.. inget att klaga på!
Nils Ingvar J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Mycket enkelt att handla och snabb leverans. Rekommenderas.
Leif Erik A. 2018/12/10
Service
rating
Kanon!
Meta Å. 2018/12/10
Lång leveranstid
rating
Sambon har beställt en till lampa samma kväll. Vi har ännu inte fått den. Mer än 10 dgr har gått. En julstjärna.... Och hi är redan i andra advent nu.
Vanja B. 2018/12/10
leverans
rating
Perfekt
Alf Tore F. 2018/12/10
Siracusa Badrumslampa IP44
rating
Helt nöjd.
Ann Birgitta M. 2018/12/10
Nöjd
rating
Bra servic
Siv Helena T. 2018/12/10
Se ovan.
rating
Se ovan
Maria Katarina J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Rörig hemsida. Långsam leverans.
Rolf Anders Tommy R. 2018/12/10
Enkelt och smidigt
rating
Köpet hos er var enkelt och smidigt att göra. Jag är nöjd!
Marita Lis-Beth K. 2018/12/10
Snabb leverans
rating
Snabb leverans men minus för fraktkostnaden.
Malin Ingrid Therese W. 2018/12/10
Bra och snabb leverans
rating
Fungerade snabbt och smidigt.
Maria Helena Ö. 2018/12/10
Leverans
rating
Allt OK
Rolf Allan J. 2018/12/10
Kvalitet
rating
Stort sortiment med bra priser och snabb frakt.
Petra Elsa Therese L. 2018/12/10
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.