Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Googlade på ledlist
rating
.... och då hittade jag Ljustema. Beställde en för att prova och blev helt nöjd. Kommer att handla mer här! Snabb leverans, fick varan dagen efter.
Lars A.2015/01/13
Snabb leverans
rating
Jättenöjd ,återkommer gärna,
Leif Kenneth L.2015/01/13
Blir inte bättre :-)
rating
Toksnabb frakt! Beställde en onsdag på morgonen och hade lamporna i brevlådan när jag kom hem från förmiddagsskiftet dagen efter! Trodde inte det skulle gå så fort. Uppgraderade lamporna i chevan till ledd. Vart riktigt bra. Innerbelysning,blinkers och dimljus.
Christer Carl Patrik B.2015/01/13
Snabb och korrekt leverans
rating
Snabb och korrekt leverans. Utmärkt kundtjänst som gav snabba svar på mina frågor som postades via kontaktformulär.
Thomas Bernt Anders C.2015/01/13
Bra produkter
rating
Beställde neonslang i olika längder. Dock restade så det tog 4 veckor innan jag fick dom. Hade problem med betalning via nätet men man löste det smidigt och kostnadsfritt med en faktura. Kul produkt som nu är monterad i en gammal skylt.
Hans Robert Oliver S.2015/02/17
Väldigt snabb leverans!
rating
Beställde några led-lampor på helgen innan trettondagen 2015, fick lamporna redan på dagen efter trettondagen, så väldigt snabb leverans.
Karl-Uno E.2015/01/09
detta var första gången jag använde er, detta...
rating
När jag var inne på er sajt blev jag lite osäker och ringde er för förtydligande. Detta fungerade mycket bra! Det som kan bli bättre är när man efter lagd order går tillbaka för att kontrollera den tilläggstext man skickat med går det inte att läsa vad man skrev, det ligger symboler med i texten som utesluter texten som skrevs.
Jörgen F.2015/01/07
Produkten har försvunnit från sortimentet
rating
Köpet genomfördes fick ett mail några dagar senare att produkten har slutats tillverkas. Ljustema sätter tillbaka pengarna på mitt konto
Jerry Daniel M.2015/01/06
Svar: Hejsan Jerry Jag beklagar att produkten du hade beställt hade utgått hos leverantören. Ifall du vill beställa av oss igen så här av dig innan på 042-72224 eller info@ljustema.se så ser jag till så du får rabatt på din nästa order som kompensation för detta. Med vänliga hälsningar. Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Nöjd kund
rating
Snabb leverans och nöjd med lampan!
Janet Elsa-Lill S.2015/01/13
Toppen!
rating
Bra hemsida och snabba leveranser.
Veikko Kalevi M.2015/01/04
Snabb leverans men fel mått?!
rating
Man skulle skriva in hur många delningar i kassan! Det gjorde jag oxå, 4 2-meters delningar. Men fick 2 st 4-meterslängder? Hmm.. Jag har lyckats lösa det ändå men det räcker tydligen inte att skriva i mailet. Gjorde jag fel? // Curt
Curt Harry J.2015/01/03
Bra varor, tydlig information och snabb leverans!
rating
Bra kvalitet på ljusslingan och trots en viss väntan (eftersom den var slut hos tillverkaren) fick vi bra information. När jag sedan beställde sladd för komplettering (mitt slarv) fick vi den dagen efter! Margareta F.
Gunnel Kerstin Margareta F.2015/01/24
Snabbt
rating
Snabb leverans även när det är helgdagar
Pär Mikael N.2014/12/31
Lätt att hitta rätt LED på webbsidan och annat...
rating
Mitt i värsta julruschen beställde jag två LED-ljus till husbilen och de fanns på posten två dagar senare. De förbrukar bara 10 % jämfört med de halogenlampor vi hade tidigare och numera har de minst lika värmt sken som de. Dessutom bränner man sig inte på dem. Nu räcker batteriet längre och vi behöver inte snåla med ljuset.
Claes Gustaf F.2014/12/27
bra service
rating
Alltid bra service, snabb respons.
Alexander F.2014/12/25
Trovärdig affärspartner
rating
Bra kundbemötande när telefonkonsulationer behövs.
Gert-Åke Hugo I.2014/12/26
The best delivery ever!
rating
Although it was only a small thing, so who knows how it would be with the large one, the delivery time was just unbelievable - ordered on Wednesday, received on Friday in the Czech Republic! So, including the immediate answer by staff before and after my order, the only perfect experience as far! Hopefuly I'll find something more I need on Ljustema.se ;-)
Jan H.2014/12/22
Bra service
rating
Beställer varor och får en mycket snabb leverans. Några dagar i julrushen. En av produkterna är felaktig varvid jag ringer kundtjänst och diskuterar frågan. Svaret är att vi sänder ny produkt till dig. Ännu närmare jul. Hämtar produkten den 22/12. Leveranstid är 2 dagar. Helt suveränt. Mycket nöjd med bemötandet och snabb service utan diskussioner. TACK
Leif Walter J.2014/12/22
Bra pris.
rating
Tog lite för lång tid för att få försändelsen.
Lars Bertil W.2014/12/20
snabb leverans
rating
Blev lite fel i leveransen men dagen efter hade jag rätt saker. Kanon support o bra prylar.
Daniel G.2014/12/20
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.