Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5891 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(349 Omdöme)
Antal omdöme: 6414negative2.7%(174 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Supersnabb leverans!
rating
Supersnabb leverans!
Eva Maria G.2015/08/01
Bra service
rating
snabb leverans
Rickard Hans L.2015/07/30
Snabb leverans!
rating
Lättorienterad och tydlig webbutik. Snabb leverans!
Per Roland Mikael L.2015/07/28
snabbt och helt fantastiskt
rating
Fick ringa in min order då min data krånglade blev jätte bra servad och bemött är helnöjd.Hade varorna dagen efter vilken service
Richard Johnny M.2015/07/28
Marcus
rating
Bra prisbild, bra webbplats och snabb leverans. Inga bekymmer.
Marcus M.2015/07/26
Mycket bra
rating
Lamporna levererad vad det är specade
Billy Erik G.2015/07/24
Mycket bra
rating
Lätt att hitta det man söker, snabb o säker leverans. Toppen! Kommer att rekommendera detta företag och givetvis återkomma med fler beställningar själv.
Anita W.2015/07/26
Bra produkt
rating
Köpt dimmer för led och den fungerar utmärkt! Snabb leverans och vettiga priser.
Mats Olov Hans S.2015/07/21
Snabb leverans och rätt :)
rating
Bra produkter men enda minus är att de är svåra att limma fast. Testat två lim, men de fäster inte i slangen. Klipsen fungerar bra där man man spika eller skruva.
Per L.2015/07/19
Bara positivt!
rating
Informativ och kunnig kontakt med säljare. Snabb och smidig leverans.
Lars B.2015/07/20
FÖREDÖMLIG LEVERANTÖR VÄRD ATT REKOMMENDERA
rating
- Leveranssäkerheten hög (inom 24 timmar). - Snabb & effektiv personlig service per telefon. - Omfattande och prisvärt produktutbud. - Användarvänlig & överskådlig hemsida. - Föredömligt enkel beställingsförfarande.
Tommy H.2015/07/22
Snabbt och proffsigt!
rating
Beställde precis ett tiotal Led spots för ett renoverings projekt, eftersom jag hade en del tekniska frågor ringde jag in. Jag fick fantastiskt kundmottagande och mycket proffsiga o snabba svar för att välja rätt produkter. Två dagar senare fick jag allt levererat! Detta var min andra beställning på 1 1/2 år och givetvis mer när behov uppstår. Lycka till med öppnandet av Helsingborgs butiken, Tack! Pelle
Per Mikael F.2015/07/21
Inköp Crystal LED list 5M 9,6 w/m inkl. dimmer
rating
Missnöjd med leverans då dimmer saknades i paket. Vid samtal med företaget gavs beskedet att de glömt sända med den. Av denna anledning tog det 7 dagar innan jag fått den beställda varan, För övrigt bra produkt som motsvarade förväntningarna.
Stig Rune S.2015/07/22
Problemfritt
rating
En snabb och problemfri beställning.
Christoffer Emanuel P.2015/07/14
Bra leverantör
rating
Åter en snabb leverans och varor var enligt min specifikation
Kenneth T.2015/07/25
Bra som tusan
rating
Måste säga att jag blev grymt imponerar av lev tiden och priserna. Rekommenderar starkt Ljustema . Mycket mycket nöjd
Key Mikael Per-göran R.2015/07/14
Bra och snabb leverans
rating
Bra och enkel hemsida. Snabb leverans och fantastisk bra support när man har frågor
Anders Olof H.2015/07/14
Snabb och säker leverans
rating
Jag har en rad spotlights där en hade gått sönder. Tyvärr gick det inte att hitta dessa till försäljning mer men efter ett mail till Ljustema fick jag reda på att de hade ett fåtal liggande ad den utgångna modellen. Tack till dem, nu slapp jag byta ut alla 6 LED'arna.
Per L.2015/07/09
Bra, funkade fint
rating
Bra, allt funkade bra
Patrik A.2015/07/03
Bra uppföljning
rating
Några clips saknades vid leveransen, vilket dock mycket snabb åtgärdades. Bra betyg på leveranstid och åtgärdande grad.
Arjan B.2015/07/08
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6414
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.