Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5693 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(341 Omdöme)
Antal omdöme: 6199negative2.7%(165 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Lysande lysrör
rating
Min order på ett LED lysrör expedierades snabbt och visade sig vara bättre än väntat. Ljusstyrkan och ljuskvaliteten är överlägsen "gammelröret". Priset är inget att säga om då det förmodligen, med tanke på min ålder 64, är det sista jag behöver köpa.
Kjell-Olof Peter A.2014/10/02
Funkade klockrent
rating
Svarade direkt på mina mail om ändring i beställningen och skickade varorna samma dag som jag beställde.
Mattias S.2014/09/29
Very good service
rating
The items arrived very quickly with no problems at all. I highly recommend this company and will be using them again.
Jamie Meredith Alexander R.2014/10/02
Leverans
rating
Snabb leverans från Ljustema, men tyvärr tar det sedan en och en halv vecka för DHL att leverera hit. För alla leveranser till landsbygden bör man undvika DHL och satsa på vanliga företagspaket. De är framme på 2 dagar.
Dirk H.2014/09/29
bara positivt
rating
Snabb lev och bra priser. Bra info
Nils David Peter H.2014/09/26
Stabilt
rating
Allt från beställning till leverans har gått bra! Tog 4 dagar så hade jag min beställning i hand.
Carl Olov Linus W.2014/09/29
Mycket bra kundservice
rating
Snabb paketlevirans
Leif Morgan M.2014/09/24
Bra service!
rating
Bra hjälp när man ringer. Och snabba leveranser.
Roger Dan Gustav W.2014/09/25
Bra webbsida
rating
Snabb och bra leverans samt bra priser
Erik Johan H.2014/09/16
Supersnabb leverans!
rating
Beställde en 60w RGB LED på onsdag och hade den på fredag (bor i Örnsköldsvik). Blev även trevligt bemött över telefon innan beställning.
Mattias H.2014/09/15
skitbra
rating
Snabbt och smidigt
Leif Mattias B.2014/09/13
Ljustema visade vägen till ett ljusare mörker.
rating
Tiden för support, orderhandhavande och leverans var fem stjärnor med plus
Sven Orvar S.2014/09/14
bästa köp någonsin på nätet
rating
bästa köp någonsin på nätet
Vazquez Bladimir H.2014/09/13
snabbt till hemmet
rating
snabb och bra lev, får bra hjälp nät man ringer in !
Mikael V.2014/09/11
Bra bemötande...
rating
Bra bemötande vid frågor och snabb leverans!
Henrick H.2014/09/10
Köpt flera gånger - funkar kanon!
rating
Hej, Har köpt vid flertal tillfällen samt haft ett garantiärende och det har fungerar kanon. Aldrig några problem, snabba leveranser och tydlig kommunikation via mail.
Stefan J.2014/09/11
Bra support och snabb leverans.
rating
Fick jättebra hjälp när jag ringde butiken och de var väldigt ärliga med nackdelar med olika lösningar och också med vilka lösningar som var onödigt dyra. Produkterna jag sedan beställde på hemsidan levererades efter 2-3 dagar.
Henrik L.2014/09/08
Bra service
rating
Bra att det fanns BAX9S sockel i 30 graders vinkel.
Herbert S.2014/09/08
Bra grejer, bra support!
rating
Hittade vad jag ville ha och fick lysande hjälp på mail med frågor jag hade om produt och inkoppling.
Daniel T.2014/09/06
Mycket nöjd!
rating
Fick snabbt svar från kundtjänst efter frågor om produkten. Beställde sedan. Det var snabb leverans.
Johan Fredrik M.2014/09/10
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6199
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.