Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6061 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(354 Omdöme)
Antal omdöme: 6601negative2.8%(186 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabbt och bra!
rating
Snabb och bra service som gör att jag kommer att anlita dem igen...
Hans Peter L.2015/11/25
Perfekt
rating
Snabb leverans bra pris
Lars Erik M.2015/11/25
Adventsljusstakar.
rating
Supersnabb leverans och bra emballerat.Talade 23/11 med en av Era medarbetare i ett annat spörsmål och fick ett mycket vänligt bemötande i telefon.
Fyndiq A.2015/11/24
Bra, snabb problemfri handel
rating
Bra strålkastare, bra ljus. Håller den länge är jag mer än nöjd.
Jens Daniel O.2015/11/23
Toppen
rating
Gick supersnabbt o få mina ljusstakar.
Ebba Charlotte P.2015/11/23
Fortfarande inte fått leverans efter flera veckor!
rating
Bedrövlig leverans/transport
Göran A.2015/11/27
Svar: Hej Göran! Det låter ju inte alls bra! Det är mycket lättare för oss att hjälpa dig med detta om du istället hör av dig till oss. Kontakta gärna oss på info@ljustema.se så vi kan hjälpa dig att få ditt paket. Med vänliga hälsningar Tedd Persson Ljustema.se
Hjälpsamma hederliga kundmottagare
rating
Jag köpte leddimmers som inte fungerade direkt,men fick hjälp och aven löfte om retur om fdet ej skulle fungera
Ulf Ragnar B.2015/11/22
Snabb hantering
rating
En ljus idé, att handla på Ljustema!
Ulf Torsten E.2015/11/22
Bra produkt, pris och leverans
rating
Beställde 2st Batteridrivna julkransar, dom ser mycket bra ut även utan ledljus. Ledljuset har timerfunktion som gör att kransen lyser i 6h ifrån påslag (timer) och vilar sedan i 18h. Har inte provat hur länge batterierna varar utan det får bli senare.
Lars E.2015/11/22
sevice
rating
24 Tim. Leveranstid. Svarar gärna på frågor i telefon, o har butik, kan det bli bättre.
Anders B.2015/11/22
Jättesnabb leverans
rating
Bara positivt
Joo Sil Catarina Maria C.2015/11/22
Perfekt!
rating
Snabbt och enkelt. Fick precis det jag ville ha!
Dennis S.2015/11/23
Mkt nöjd!
rating
Fann den ljusstake jag sökte till ett jättefint pris. Fina och rättvisande bilder. Plus för den låga fraktkostnaden! Snabb leverans. Jag rekommenderar varmt.
Elsa Mikaela B.2015/11/21
Ljustema.se
rating
Mycket bra företag bra pris och mycket snabb leverans
christer k.2015/11/23
Blockljus
rating
Bra ljus och mycket snabb leverabs
Inger Margaretha K.2015/11/21
Kanon!
rating
Gjorde en beställning och fem minuter senare(!) fick jag mejl att en vara tyvärr var slut. De erbjöd därför en ersättningsvara. Mejlet var trevligt formulerat och serviceinriktat! Leveransen kom på utsatt tid och allt fungerar perfekt. Helnöjd!
Christine K.2015/11/21
Bra hemsida
rating
Bra hemsida lätt att beställa
Peter H.2015/11/21
Slut på varan
rating
Enl hemsida så fanns varorna, men 24h senare mottogs ett mail att varorna ej fanns?! Hur kan man som företag låta kunden genomföra ett köp och dra pengar bär varorna ej finns? Oseriöst!
Peter P.2015/11/20
Svar: Hejsan PP Tack för ditt omdöme. Vi är dock inte på något vis oseriösa. Vi beklagar dock att varan du köpt inte fanns i lager. Just nu har vi väldigt många beställningar. Tyvärr händer det någon gång då och då att varor tar slut i lager. När det gäller julprodukter har vi en kort tid på oss att leverera. Kan vi inte leverera inom en rimlig tid inför julen väljer vi istället att meddela kunden detta och ta bort produkten det gäller från ordern. Om köpet har genomförts med kortbetalning så återbetalas givetvis allting. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Mycket bra och
rating
Mycket bra
Claes-Göran N.2015/11/19
Snabbt och bra utbud
rating
Bra utbud. Köpte ljusslinga där många alternativ fanns. Snabb leverans och flera alternativ för betalning och leverans.
Yvonne Elisabeth L.2015/11/25
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6601
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.