Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.7%(5336 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.7%(333 Omdöme)
Antal omdöme: 5818negative2.6%(149 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra butik
rating
Mycket bra service ,snabb leverans
Hans jonny K.2013/10/06
suveränt
rating
jättebra service
Johan Lennart S.2013/10/05
Återkommande kund
rating
En återkommande kund måste vara det bästa betyget:)
Pia F.2013/10/04
Snabba leveranser och bra kavalité!
rating
Väldigt bra kvalité på produkterna och snabba leveranser.
Michael I.2013/10/03
Kanon Bra
rating
Jag missade: Ni rättade till : Behöver man skriva mer ?
Lars-Göran E.2013/10/02
En fullträff kort och gott!
rating
Resultatet på strålkastarna jag köpte motsvarande helt mina förväntningar. Beställde vid 15.00 och fick levererat dagen efter, inte mycket man kan klaga på där!
Robert W.2013/10/01
Utmärkt service.
rating
Rekommenderar varmt Ljustema efter tre beställningar. Vänlig kundservice, bra priser/produkter och inte minst, supersnabba leveranser. En seriös firma man kan lita på!
Per R.2013/10/11
Funkade precis som det skulle, både affär och...
rating
Nummerplåtsbelysningen ersatt med LED som förhoppningsvis aldrig går sönder.
Mats J.2013/10/03
Finns på hyllan + snabb leverans!
rating
Bra tips på hur man räknar ut vad man behöver för ljusstyrka och färgton! + för snabb hantering av order!
Richard Axel H.2013/10/05
Kunnig personal
rating
Stort utbud av produkter . Snabb leverans och ett trevligt bemötande av kunnig personal när man ringer . Kommer att rekomendera ett besök på er hemsida
Hans Jerry Waldemar J.2013/09/29
2 varor var sönder när jag fick dom, men de...
rating
2 varor var sönder när jag fick dom, men de skickade nya dagen efter. Bra service!
Danny Lennart Mathias M.2013/09/30
Toppenföretag
rating
Mycket bra service. Snabb leverans. Är helnöjd.
Ragnar S.2013/09/28
Bra service
rating
Bra service och snabb leverans. Tänker köpa mer från de. Tack
Tobias K.2014/01/25
snabbt och bra!
rating
Snabbt och smidigt, inga problem!
Hans Erik Peter J.2013/09/26
Upplysningsinformation med blixtens hastighet.
rating
Verkar ha kanonprylar till bra priser med snabba leveranser. Jag kommer beställa mer saker.
Magnus J.2013/09/24
Mycket snabb leverans.
rating
Har ej monterat produkterna än.
Henrik Tommy K.2013/09/24
Mycket bra
rating
Bra kontakt och kunnig personal, snabb leverans precis som lovat.
Tony Å.2013/09/23
Upp som en sol...
rating
1 poäng - Kass 5 poäng - Toppen Hemsidan 5 Kvalité på produkter - Inte testat ännu Beställningsformulär 5 Återkoppling av beställningen från Ljustema 5 Återkoppling från speditionsfirman DHL 5 Leverans 1 Leverans till fel adress trots lämnad TYDLIG information
Seth L.2013/09/25
Bra service
rating
Jag kan verkligen rekommendera Ljustema. De hjälpte mig att ändra min konfiguration av ledlister vilket gjorde att jag sparade 1000 kr. Leveransen var också mycket snabb. Bra jobbat! Hälsningar Jan Stålhös
Jan S.2013/10/13
Mycket nöjd
rating
Köpte Ledstrips 230 v för utomhusbruk. Mycket bra kvalité.
Leif Harry H.2013/09/22
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5818


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5818st
Nöjd
rating
Tog två dagar innan lamporna skickades men annars hela fina och rätt sort. Nöjd!
Magnus Erik Leonard D. 2018/12/11
Lampfot
rating
Fina lampor , snabb leveranse
Görild Merethe W. 2018/12/11
lev
rating
perfekt lev.
Roland Harry R. 2018/12/11
Bravo
rating
Mycket snabbt jobbat
Linnéa Madeleine E. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans och paketet var väl emballerat! Lysröret jag beställde funka galant. Ingenting att klaga på!
Anna Matilda L. 2018/12/10
Seriös återförsäljare och kvalité
rating
Insatta i produkterna de säljer. Snabb leverans och stort utbud!
Jens Carl Henrik K. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans, bra service.. inget att klaga på!
Nils Ingvar J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Mycket enkelt att handla och snabb leverans. Rekommenderas.
Leif Erik A. 2018/12/10
Service
rating
Kanon!
Meta Å. 2018/12/10
Lång leveranstid
rating
Sambon har beställt en till lampa samma kväll. Vi har ännu inte fått den. Mer än 10 dgr har gått. En julstjärna.... Och hi är redan i andra advent nu.
Vanja B. 2018/12/10
leverans
rating
Perfekt
Alf Tore F. 2018/12/10
Siracusa Badrumslampa IP44
rating
Helt nöjd.
Ann Birgitta M. 2018/12/10
Nöjd
rating
Bra servic
Siv Helena T. 2018/12/10
Se ovan.
rating
Se ovan
Maria Katarina J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Rörig hemsida. Långsam leverans.
Rolf Anders Tommy R. 2018/12/10
Enkelt och smidigt
rating
Köpet hos er var enkelt och smidigt att göra. Jag är nöjd!
Marita Lis-Beth K. 2018/12/10
Snabb leverans
rating
Snabb leverans men minus för fraktkostnaden.
Malin Ingrid Therese W. 2018/12/10
Bra och snabb leverans
rating
Fungerade snabbt och smidigt.
Maria Helena Ö. 2018/12/10
Leverans
rating
Allt OK
Rolf Allan J. 2018/12/10
Kvalitet
rating
Stort sortiment med bra priser och snabb frakt.
Petra Elsa Therese L. 2018/12/10
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.