Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5681 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(341 Omdöme)
Antal omdöme: 6185negative2.6%(163 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabbt enkelt köp
rating
Högsta möjliga
Gösta Lennart K.2014/10/09
Uppfyller löften med råge
rating
Trevlig personal, vet vad dom pratar om och det ger mig som kund trygg i min investering. Snabb leverans med flexibla lösningar, det gillar vi.
Roger B.2014/10/08
Både bra och mindre bra
rating
Bra med mycket brett sortiment och varierande prisnivå. När det funkar så funkar det bra. Jag har på kort tid gjort två beställningar på datum 29 och 30 september. Den första kom fram på två dagar med brev. Den andra sägs vara skickad per brev men har ännu inte dykt upp. Kan vara inkörning problem, ser fram emot att hitta nya schyssta LED.
Peter Harry Michael M.2014/10/05
Kund och leverans på topp
rating
Lev dagen efter, snabbare kan det inte gå. Har haft en reklamation tidigare och det var inga problem att få ny produkt. Kanon nöjd med Ljustema
Kjell Börje J.2014/10/05
Lätt att hitta på hemsidan
rating
Bra varor och snabb leverans.
Isak Olof F.2014/10/05
Lysande
rating
Enkelt att beställa.
Bo-Arne Eliver S.2014/10/04
Lysande lysrör
rating
Min order på ett LED lysrör expedierades snabbt och visade sig vara bättre än väntat. Ljusstyrkan och ljuskvaliteten är överlägsen "gammelröret". Priset är inget att säga om då det förmodligen, med tanke på min ålder 64, är det sista jag behöver köpa.
Kjell-Olof Peter A.2014/10/02
Funkade klockrent
rating
Svarade direkt på mina mail om ändring i beställningen och skickade varorna samma dag som jag beställde.
Mattias S.2014/09/29
Very good service
rating
The items arrived very quickly with no problems at all. I highly recommend this company and will be using them again.
Jamie Meredith Alexander R.2014/10/02
Leverans
rating
Snabb leverans från Ljustema, men tyvärr tar det sedan en och en halv vecka för DHL att leverera hit. För alla leveranser till landsbygden bör man undvika DHL och satsa på vanliga företagspaket. De är framme på 2 dagar.
Dirk H.2014/09/29
bara positivt
rating
Snabb lev och bra priser. Bra info
Nils David Peter H.2014/09/26
Stabilt
rating
Allt från beställning till leverans har gått bra! Tog 4 dagar så hade jag min beställning i hand.
Carl Olov Linus W.2014/09/29
Mycket bra kundservice
rating
Snabb paketlevirans
Leif Morgan M.2014/09/24
Bra service!
rating
Bra hjälp när man ringer. Och snabba leveranser.
Roger Dan Gustav W.2014/09/25
Bra webbsida
rating
Snabb och bra leverans samt bra priser
Erik Johan H.2014/09/16
Supersnabb leverans!
rating
Beställde en 60w RGB LED på onsdag och hade den på fredag (bor i Örnsköldsvik). Blev även trevligt bemött över telefon innan beställning.
Mattias H.2014/09/15
skitbra
rating
Snabbt och smidigt
Leif Mattias B.2014/09/13
Ljustema visade vägen till ett ljusare mörker.
rating
Tiden för support, orderhandhavande och leverans var fem stjärnor med plus
Sven Orvar S.2014/09/14
bästa köp någonsin på nätet
rating
bästa köp någonsin på nätet
Vazquez Bladimir H.2014/09/13
snabbt till hemmet
rating
snabb och bra lev, får bra hjälp nät man ringer in !
Mikael V.2014/09/11
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6185
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.