Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Mycket bra
rating
Lamporna levererad vad det är specade
Billy Erik G.2015/07/24
Mycket bra
rating
Lätt att hitta det man söker, snabb o säker leverans. Toppen! Kommer att rekommendera detta företag och givetvis återkomma med fler beställningar själv.
Anita W.2015/07/26
Bra produkt
rating
Köpt dimmer för led och den fungerar utmärkt! Snabb leverans och vettiga priser.
Mats Olov Hans S.2015/07/21
Snabb leverans och rätt :)
rating
Bra produkter men enda minus är att de är svåra att limma fast. Testat två lim, men de fäster inte i slangen. Klipsen fungerar bra där man man spika eller skruva.
Per L.2015/07/19
Bara positivt!
rating
Informativ och kunnig kontakt med säljare. Snabb och smidig leverans.
Lars B.2015/07/20
FÖREDÖMLIG LEVERANTÖR VÄRD ATT REKOMMENDERA
rating
- Leveranssäkerheten hög (inom 24 timmar). - Snabb & effektiv personlig service per telefon. - Omfattande och prisvärt produktutbud. - Användarvänlig & överskådlig hemsida. - Föredömligt enkel beställingsförfarande.
Tommy H.2015/07/22
Snabbt och proffsigt!
rating
Beställde precis ett tiotal Led spots för ett renoverings projekt, eftersom jag hade en del tekniska frågor ringde jag in. Jag fick fantastiskt kundmottagande och mycket proffsiga o snabba svar för att välja rätt produkter. Två dagar senare fick jag allt levererat! Detta var min andra beställning på 1 1/2 år och givetvis mer när behov uppstår. Lycka till med öppnandet av Helsingborgs butiken, Tack! Pelle
Per Mikael F.2015/07/21
Inköp Crystal LED list 5M 9,6 w/m inkl. dimmer
rating
Missnöjd med leverans då dimmer saknades i paket. Vid samtal med företaget gavs beskedet att de glömt sända med den. Av denna anledning tog det 7 dagar innan jag fått den beställda varan, För övrigt bra produkt som motsvarade förväntningarna.
Stig Rune S.2015/07/22
Problemfritt
rating
En snabb och problemfri beställning.
Christoffer Emanuel P.2015/07/14
Bra leverantör
rating
Åter en snabb leverans och varor var enligt min specifikation
Kenneth T.2015/07/25
Bra som tusan
rating
Måste säga att jag blev grymt imponerar av lev tiden och priserna. Rekommenderar starkt Ljustema . Mycket mycket nöjd
Key Mikael Per-göran R.2015/07/14
Bra och snabb leverans
rating
Bra och enkel hemsida. Snabb leverans och fantastisk bra support när man har frågor
Anders Olof H.2015/07/14
Snabb och säker leverans
rating
Jag har en rad spotlights där en hade gått sönder. Tyvärr gick det inte att hitta dessa till försäljning mer men efter ett mail till Ljustema fick jag reda på att de hade ett fåtal liggande ad den utgångna modellen. Tack till dem, nu slapp jag byta ut alla 6 LED'arna.
Per L.2015/07/09
Bra, funkade fint
rating
Bra, allt funkade bra
Patrik A.2015/07/03
Bra uppföljning
rating
Några clips saknades vid leveransen, vilket dock mycket snabb åtgärdades. Bra betyg på leveranstid och åtgärdande grad.
Arjan B.2015/07/08
bARA BRA
rating
HJÄLPSAM PERSONAL
Hans Georg L.2015/06/30
Bra produkter med snabb leverans
rating
Bra hemsida lätt att hitta med en väldigt snabb leverans.
Per Örjan Gustav J.2015/06/30
Snabb och smidig leverans
rating
Beställde två G9 LED som levererades snabbt direkt i brevlådan. Enda anmärkningen är att det inte gick att direktbetala via min storbank, Handelsbanken.
Martin Anders Gabriel N.2015/06/30
Belysning
rating
Jag är nöjd med mina köp hos Ljustema. Snabb leverans och bra kommunikation.
Claes Erik Christer L.2015/06/29
Kungligt
rating
Blev fantastiskt bra med led-lamporna i trädäcket :-)
Leif Åke Andreas L.2015/06/28
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.