Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Mycket nöjd
rating
Robosta, praktiska och mycket lätt installerade spottlights, levererade snabbt (2 dagar varje gång) och välpackade
Carl Johan Linus R.2015/10/23
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Martin Karl Inge R.2015/10/14
Bra hemsida
rating
Förutom en bra hemsida, rätt och snabb leverans :-)
Patrik Andreas H.2015/10/14
Mycket bra
rating
Trevlig personal professionellt bemötande och snabba leveranser kommer att rekommendera er till andra
Camilla L.2015/10/13
snabb leverans
rating
smått rörig sida, kunde gott bli lite mer specifik på mått/färg/ljustyrkor jämfört med vanliga halogen osv osv men snabb leverans
Leif Christer H.2015/10/12
Rekommenderas varmt
rating
Jag är överlag supernöjd med servicen och den hjälp jag fått av personalen på Ljustema. Har inte hunnit testa alla produkter jag beställt men de jag testat verkar vara av hög kvalitet. Kan varmt rekommendera denna sida och om det finns några tveksamheter är det bara att kontakta dem och reda ut det istället för att leta vidare på andra sidor.
Lucia Maria Marie-Louise N.2015/10/12
Rätt produkt
rating
Att snabbt hitta rätt produkt till rätt pris och sedan få den levererad utan dröjsmål lämnar inget övrigt att önska.
Mikael A.2015/10/13
Snabbt och Enkelt
rating
Bra hemsida ,snabb leverans. Kommer att handla mer hos Ljustema.
Karl Oskar Markus K.2015/10/13
har bara bra att säga om ljustema , enkelt...
rating
10 av 10 på alla områden
CDON A.2015/10/13
Fantastisk service!
rating
Beställde ledslingor inkl dimmers. Fick uppgift om att dimmrarna skulle ta någon dag att leverera. Blev uppringd en stund efter samtalet och fick besked att allt var klart. Varorna levererades dagen efter! Mycket nöjd!
Jonas Peter Åke K.2015/10/12
Snabb leverans, produkten verkar bra
rating
Man talade om beprövade dim rar men jag fick hitta något annat som kunde klara ända ner till 0. Era förslag började på 20 watt och min led var på tre så det hade inte gått så bra tror jag.
Sven J.2015/10/11
Leverans
rating
Köpte två halogen-lampor, leverans inom 24 timmar, det kallar jag service.
Erik N.2015/10/13
Pålitliga!!
rating
Tja, leverans dagen efter beställning är ingen slump här. Det sker varje gång!! Jag är så nöjd!!
Pia Katarina F.2015/10/11
Kanon företag som jag kommer handla av i framöver.
rating
Bra produkt, enkel betalning och snabb frakt. Grejerna var välpackade och kom fram i det skick som man förväntar sig (perfekt) om jag ska ha nåt att klaga på så står det i beskrivningen att listen skruvas fast, men inga förborrade hål fanns och inget i beskrivningen nämnde detta.
Asef H.2015/10/10
Bra och snabba
rating
Allt gick snabbt och smidigt. Hade produkterna 36 efter lagd order.
Bo Jacob I.2015/10/11
Snabbt så in i
rating
Har beställt två gånger och båda gångerna har grejerna varit hemma inom 48h.
Frida Maria Sofia O.2015/10/09
Missvisande bild, annars perfekt
rating
Markspjuten passade perfekt på mina ledstrålkastare. Dock visades spjuten i par på bild, en styck = en dubbel, trodde jag. Köpte alltså hälften av vad jag behövde. Fick komplettera och köpet blev därmed dubbelt så dyrt som jag tänkt mig.. Snabb och bra leverans.
Dahl Ingegerd Christina E.2015/10/11
Bra och snabb leverans
rating
Bra och snabb leverans, och bra info om vart order är.
Anna K.2015/10/08
"Lysande"
rating
Lamporna blev ännu bättre än vi vågade hoppas.
Jonny K.2015/10/18
Snabb leverans.
rating
Snabb leverans, billig frakt och bra pris på produkten. Väldigt nöjd!
Helene S.2015/10/31
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.