Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.7%(5336 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.7%(333 Omdöme)
Antal omdöme: 5818negative2.6%(149 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra och smidigt
rating
Lätt att handla, snabb leverans. Fick även bra hjälp per telefon.
Jan Göte B.2013/11/05
Snabb leverans
rating
Beställde lamporna på eftermiddagen. Vid lunchtid dagen efter levererades dessa.
Thomas Henrik V.2013/11/04
Ledstrålkastare 50 w .
rating
Fantastisk produkt, snabb leverans med bästa betyg!
Rune Sven-Erik K.2013/11/05
Mycket nöjd. Levererades dagen efter beställning!
rating
Mycket nöjd. Leverades dagen efter beställning!
Alf Gösta G.2013/11/02
Fin kvalité och snabb leverans.
rating
Beställde på söndag kväll och hade lamporna hemma tisdag. Det tycker jag är bra. Jag är väldigt nöjd och kommer beställa fler gånger.
Lars Emanuel J.2013/11/02
snabb leverans
rating
Bra pris och mycket snabb leverans.
Nielsen Birgitta Maria F.2013/11/01
Bra websida och snabb leverans!
rating
En lättanvänd webbsida med tydlig information om produkterna.
Andreas B.2013/10/31
Exemplarisk service
rating
Jag har vid ett antal tillfällen handlat från Ljustema. Förstklassiga produkter och mycket snabba leveranser.
Björn F.2013/11/04
Mycket bra!
rating
Snabb och smidig leverans.
Sylvia Maria S.2013/11/03
Kanon
rating
Snabbt smidigt och inga problem
Carl-Michael W.2013/10/28
Bra sortiment och mycket snabb leverans
rating
Mitt första inköp, men absolut inte det sista, var en helt igenom positiv erfarenhet. En bra och mycket upplysande hemsida gjorde lätt att att beställa! Att sedan varan kom fram dagen efter var en glad överraskning.
Bengt Lennart G.2013/10/28
Strålande produkt
rating
Eftersom LED är nytt för mig ringde jag till Ljustema för att få information. Pratade med en person som gav mycket bra info, både tekniskt och erfarenhet baserad kunskap samt "ärlig" info om de olika produkterna som stämde när jag väl installerat. Mycket snabb leverans. LED-listen är inte gjuten i höljet utan ligger något löst i ett silikonhölje så det kan vara viktigt att täta ändarna vid utomhusinstallation (tveksam till om det verkligen är IP67). Medsänd beskrivning stämde inte riktigt med produkten (fanns ingen fästtejp eller makeringar där man skulle klippa isär) annars bra teknisk installationsanvisningar. Synd att Ljustema inte har LED transformatorer i IP44 eller IP67 för utomhusbruk.
Lennart Gunnar H.2013/10/28
Utomordentligt bra bemötande vid första kontakt.
rating
Snabb leverans och framförallt bra produkter.Transportskada vid första leverans,men även detta problem löstes snabbt som blixten. Alltså mycket seriöst och bra.
Stefan L.2013/11/05
Kanonservice och mycket bra produkter
rating
Har köpt flera produkter vid olika tillfällen och alltid blivit nöjd. Snabb leverans (oftas inom ett par dagar) och det är bra då man vill ju få ljuset på plats när man väl bestämt sig för vilka lampor man vill ha.
Johan Christer A.2013/10/28
Fungerade hur bra som helst.
rating
Kanonbra, snabb leverans. Kan inte bli bättre!
Roger L.2013/10/27
Alltid snabba leveranser.
rating
Svar på frågor omgående, även som kräver test av produkt mot extern produkt.
Jan Olof Werner L.2013/10/26
klockrent!
rating
Snabb leverans och bra grejer.
Tommy Daniel F.2013/10/23
Inga problem helt enkelt,kommer att handla här...
rating
Överskådlig hemsida, snabb återkoppling på frågor, mycket flexibla och lösningsinriktade. Jag kommer att handla på Ljustema igen.
Daniel K.2013/10/25
Mycket nöjd
rating
Snabb leverans prisvärda produkter. Jag fick problem med min ledslinga och Ljustema skickade ut en ny direkt vilket visar att de kan hanterar reklamationer mycket bra! Kommer handla min belysning av Ljustema framöver och kan varmt rekommendera dem till andra!
Lars-mickael H.2013/10/24
Blixtsnabb leverans!!!
rating
Leverans av beställda spottar på mindre än 24 timmar. Suveränt!!
Karl Joen Berefelt S.2013/10/22
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5818


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5818st
Nöjd
rating
Tog två dagar innan lamporna skickades men annars hela fina och rätt sort. Nöjd!
Magnus Erik Leonard D. 2018/12/11
Lampfot
rating
Fina lampor , snabb leveranse
Görild Merethe W. 2018/12/11
lev
rating
perfekt lev.
Roland Harry R. 2018/12/11
Bravo
rating
Mycket snabbt jobbat
Linnéa Madeleine E. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans och paketet var väl emballerat! Lysröret jag beställde funka galant. Ingenting att klaga på!
Anna Matilda L. 2018/12/10
Seriös återförsäljare och kvalité
rating
Insatta i produkterna de säljer. Snabb leverans och stort utbud!
Jens Carl Henrik K. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans, bra service.. inget att klaga på!
Nils Ingvar J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Mycket enkelt att handla och snabb leverans. Rekommenderas.
Leif Erik A. 2018/12/10
Service
rating
Kanon!
Meta Å. 2018/12/10
Lång leveranstid
rating
Sambon har beställt en till lampa samma kväll. Vi har ännu inte fått den. Mer än 10 dgr har gått. En julstjärna.... Och hi är redan i andra advent nu.
Vanja B. 2018/12/10
leverans
rating
Perfekt
Alf Tore F. 2018/12/10
Siracusa Badrumslampa IP44
rating
Helt nöjd.
Ann Birgitta M. 2018/12/10
Nöjd
rating
Bra servic
Siv Helena T. 2018/12/10
Se ovan.
rating
Se ovan
Maria Katarina J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Rörig hemsida. Långsam leverans.
Rolf Anders Tommy R. 2018/12/10
Enkelt och smidigt
rating
Köpet hos er var enkelt och smidigt att göra. Jag är nöjd!
Marita Lis-Beth K. 2018/12/10
Snabb leverans
rating
Snabb leverans men minus för fraktkostnaden.
Malin Ingrid Therese W. 2018/12/10
Bra och snabb leverans
rating
Fungerade snabbt och smidigt.
Maria Helena Ö. 2018/12/10
Leverans
rating
Allt OK
Rolf Allan J. 2018/12/10
Kvalitet
rating
Stort sortiment med bra priser och snabb frakt.
Petra Elsa Therese L. 2018/12/10
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.