Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb leverans till ett lågt pris
rating
Snabb behandling och lågt fraktpris, och jag tror produktens kvalitet är hög..
Thomas W.2015/08/17
Mycket bra
rating
Leveransen fungerade utmärkt. Produkten likaså, har installerat det och allt fungerade utmärkt.
Jan Mikael E.2015/08/16
Bra priser snabba leveranser
rating
Bra kunskap, snabba leveranser och priser som är konkurrens kraftiga.
Jonas G.2015/08/17
Solcellslampa Ludwig Pollare
rating
En perfekt robust lampa med enkel installation och bra sken passar perfekt på altaner.
Per Mathias N.2015/08/19
Mycket nöjd
rating
Mycket Snabb leverans och produkt enligt förväntan.
Anders E.2015/08/14
Hyfsat okej - jag hittade min grej
rating
Var ute efter en särskild ljus-ledlampa som fanns just här, billigast frakt här och snabb leverans. Något krånglig hemsida dock för att hitta grejer..
Ann G.2015/08/13
Stämde perfekt
rating
Snabb korrekt leverans. Lampan jag beställde motsvarade hemsidan beskrivning perfekt.
Hanna Catarina N.2015/08/13
bra service!
rating
Bra leverans
Lars Anders D.2015/08/13
Snabba!
rating
Mycket snabb leverans, skickades samma dag som beställning. Fick det jag förväntade mig!
Anders Fredrik A.2015/08/10
funkar
rating
Snabb leverans
Aki Joakim B.2015/08/10
Jättebra!
rating
Snabb service och stort urval produkter! Rekommenderas!
Camilla Helena B.2015/08/12
Mycket nöjd
rating
Bra priser och snabb leverans! Dessutom bra kundservice vid problem
Sten Tony F.2015/08/08
Snabb leverans
rating
Bra och snabb leverans utan några som helst problem!
Mikael A.2015/08/12
Snabb leverans och produkten höll vad den lovade
rating
Leveransen var väldigt snabb och produkten var enligt beskrivningen. Väldigt smidigt.
Cecilia L.2015/08/08
besviken
rating
Beställde lampor (H4 och H1 LED) som inte fungerar i bilen, fel polaritet på lamporna verkar det som. lite tveksam kvalitet enligt mitt tycke. Bilen är en 9-3aero så ingen ovanlig bil direkt. Bra och snabb leverans dock
Daniel Sebastian J.2015/08/07
Svar: Hejsan Daniel Tyvärr är det så illa att det är fel polaritet i bilen ibland. Biltillverkarna har inte varit jättenoga med detta då det inte spelar någon roll när det gäller halogenlampor. När man byter till LED är det dock viktigt att det blir rätt. Det är alltså inget fel på kvalitén på lamporna och det backar vi upp då vi lämnar 2års garanti på alla ljuskällor. Ifall man är osäker på om det är rätt polaritet är det väldigt enkelt att testa lampan mot + och - direkt på batteriet. Lampan tar ingen skada av att få fel polaritet. Det enda som händer är att den inte lyser. Vi har även 30 dagars öppet köp på alla produkter. Är du inte nöjd med dem är det bara att skicka tillbaka =)
Utmärkt
rating
Allt har fungerat utmärkt. Snabb hantering vid felanmälan av lampa.
Ingemar A.2015/08/05
Snabb leverans och bra service.
rating
Fick hem varorna efter ett dygn. Ringde och fick hjälp med support hur lamporna skulle kopplas. Högsta betyg!
Karl Staffan L.2015/08/04
Snabb leverans
rating
Produkten kom snabbare än jag förväntat mig.
Hans Thomas L.2015/08/06
Mkt snabb och bra leverans.
rating
Mkt snabb och bra leverans utan några problem. Vara fanns i lager och lagersaldo stämde.
Ulf Gunnar B.2015/08/03
Supersnabb leverans!
rating
Supersnabb leverans!
Eva Maria G.2015/08/01
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.