Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb leverans
rating
Snabbt och smidigt.
Peter Mikael O.2015/08/25
Billigt, bra utbud, snabb frakt.
rating
Billigt, bra utbud, snabb frakt.
Kristofer Åke Johan T.2015/08/25
Perfekt leverans, enligt avtal och förväntan
rating
Inget problem att rekommendera detta företaget.
Stig Arne K.2015/08/24
Snabb leverans
rating
Köpt dimbara ledlampor, finns ej att få tag på i alla butiker.
Mårten L.2015/08/24
Led poollampa
rating
Mycket prisvärt och snabb leverans. Kommer köpa mer saker från Ljustema.
Bengt Andreas M.2015/08/24
Snabb och bevakad leverans.
rating
Bra utbud av det vi behövde. Blev nöjda.
Ulf L.2015/08/25
Jag fick bra info kring den produkt jag önskade...
rating
Bra produkter och snabb leverans mycket bra.
Bengt J.2015/08/23
otroligt snabb leverans och relevant...
rating
Beställde på måndagen på tisdagen fanns paket att hämta på utlämningsstället. Dessutom bra pris och bra information om produkten .
Lars-Göran Bernhard Z.2015/08/24
Perfekta lampor
rating
Bra lampor till ett hyfsat pris jämfört med andra. Lyser bättre än mina tidigare. Snabb och bra leverans.
Jan Tonny A.2015/08/23
Service
rating
Servicen från att välja rätt produkt, leverans å kvalité . Allt är perfekt. Jag kommer att handla igen.
Sven Johan E.2015/08/23
Mycket trevlig internet butik!!!
rating
Beställde ett par BA15s LED lampor till min åkgräsklippare. Beställningstillfället var en fredagförmiddag och jag fick ett litet paket i postlådan på måndag morgon. Snabbt och problemfritt. Produkterna var dessutom utmärkta.
David Axel L.2015/08/19
Är mycket nöjd
rating
Är mycket nöjd
Rasmus M.2015/08/18
Världsklass!!!
rating
Otroligt bra och proffsig service. jag hade beställt fel, men fick expert hjälp och allt löste sig. Kommer absolut att beställa från Ljustema.se igen.
Mattias Hannu L.2015/08/18
Mycket nöjd!
rating
Beställde varor, kom 2 dagar senare. Bra kundbemötande vid kontakt och snabb leverans. Rekommenderar starkt!
Emelie O.2015/08/18
Väldigt snabb leverans.
rating
Hej. Jag gjorde en beställning på eftermiddagen torsdag, och tänkte att jag får väl mina led- lampor på måndag veckan efter. Men fick leveransen dagen efter, fredag. Det var väldig bra service och att det gick så fort. Mycket nöjd.
Ronnie Thomas Egron E.2015/08/18
Leverans
rating
Leveransen var snabb och kundvänlig. Tyvärr fungerade inte lampan men det var transformatorns fel. Den var av fel typ.
Karl Erik Henry R.2015/08/20
Snabb leverans till ett lågt pris
rating
Snabb behandling och lågt fraktpris, och jag tror produktens kvalitet är hög..
Thomas W.2015/08/17
Mycket bra
rating
Leveransen fungerade utmärkt. Produkten likaså, har installerat det och allt fungerade utmärkt.
Jan Mikael E.2015/08/16
Bra priser snabba leveranser
rating
Bra kunskap, snabba leveranser och priser som är konkurrens kraftiga.
Jonas G.2015/08/17
Solcellslampa Ludwig Pollare
rating
En perfekt robust lampa med enkel installation och bra sken passar perfekt på altaner.
Per Mathias N.2015/08/19
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.