Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra rådgivning ,trevligt bemötande
rating
Bra produkter, kan tänka mlg att rekommendera er till kompisar PS .har redan gjort det.
Dan Lennart Astor A.2015/11/07
Nöjd & Belåten
rating
Snabb leverans, produkt nr.1 till full belåtenhet och alla mina förväntningar uppfyllda. produkt nr.2 ingen höjdare men den var inte så viktig i sammanhanget så OK iaf....
Eva H.2015/11/09
jättenöjd
rating
Jag är jättenöjd med både bemötande hos kundtjänst, den snabba leveransen och framförallt med produkten.
Åsa Linnea S.2015/11/07
vikt; led lampa
rating
kan man ha en liggande led lampa ; 1.8 kg i stället för 125w kviksilver lampa
Sven L.2015/11/08
Svar: Hej! Det är inga problem så länge hållaren sitter ordentligt fast =)
Utmärkt
rating
Snabb service.
Peter H.2015/11/06
Tummen Upp
rating
Mycket bra,Snabb leverans
Per Jonas S.2015/11/06
Snabbt och enkelt
rating
Bra priser och snabbt levererat
Carl Tommy B.2015/11/06
Bra helt enkelt
rating
Snabbt, bra service, oki priser lite högt men oki
Ylva S.2015/11/08
Helnöjd...snabb och precist hanterat.
rating
Enkelt att hitta det jag sökte, snabba besked, snabb leverans.
Lars Christer B.2015/11/04
Snabb leverans utifrån en översiktlig hemsida
rating
Snabbt och enkelt
Bengt Göran O.2015/11/03
Lysande hantering
rating
En bra hemsida men även förträfflig hjälp om man ringer. Sen en blixtsnabb leverans med fungerande och prisvärda produkter. Högsta betyg alltså!
Mats T.2015/11/02
Ljustema
rating
Otroligt snygga ljusstakar ,( vita Elias) som jag beställde . Motsvarade förväntningarna.. Snabb leverans . Rekommenderar verkligen er.
Monica Elisabet H.2015/11/03
Snabbt och rätt
rating
Smidigt, snabbt och rätt.
Bengt-Åke W.2015/10/31
Nöjd
rating
Snabbt och bra grejer
Niclas L.2015/11/01
Köp av speciella glödlampor
rating
Jag är mycket nöjd. Dessa lågvoltlampor är svåra att hitta. Men nu kom de snabbt och lätt via nätet och posten. Det är toppen tycker jag.
Ulla E.2015/10/31
positivt
rating
allt har fungerat jättebra
Ingalill Christina V.2015/10/31
Snabb och billig leverans
rating
Enkelt att hitta på er hemsida samt enkelt att beställa. Frakten är ju både snabb och billig.
Kristina Inga-Lill E.2015/10/31
Snabb leverans och en bra vara.
rating
Jag är nöjd med varan som jag inte hittat hos något annat företag. Dessutom var jag i telefonkontakt med personal hos er och fick ett bra och trevligt bemötande.
Kerstin Birgitta L.2015/10/30
Det jag beställde fick jag
rating
Det jag beställde fick jag
Martin Lennart S.2015/10/30
bra och enkelt
rating
Det gick snabbt och smidigt..blie säkert fler beställningar i framtiden
Anders R.2015/10/28
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.