Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Utomhusbelysning.
rating
Snabb leverans och trevligt bemötande av kundtjänst som var lätta att nå. Ett mindre fel på varan rättades till lika snabbt.Blev mycket nöjd med varan som helt motsvarade mina förväntningar.
Eva H.2015/10/01
Bra pris snabb leverans
rating
Bra pris snabb leverans ++
Karl Rikard O.2015/09/22
2st g4or
rating
La beställningen runt 14 tiden..dagen efter ligger de i brevlådan i Norrbotten, snabbast hittills!!!
Lowe B.2015/09/22
Kanon
rating
Snabbt. Enkelt
Per Henrik Andreas A.2015/09/21
Snabb leverens
rating
Enkelt att beställa och snabb leverens utan några problem. Toppbetyg!
Jennie Elisabeth S.2015/09/23
Helnöjd
rating
Oj vad lätt!! det var lätt att beställa, mycket snabb leverans, fin service rakt igenom, verkligen kunden i centrum :)
Jan-Åke I.2015/09/21
Bra service, snabbleverans
rating
Utmärkt service vid kontakt och snabb leverans av mina ledlister
Per-Åke Göran A.2015/09/19
ej ratt produkter
rating
Jag bestallde 6st mix fargade led lampor, fick 2st mix och 4st gula.. jag upptackte inte det forran den dagen jag skulle anvanda dem eftersom oversta var mix fargad.. tycker det ar jatte daligt av er
Thomas R.2015/09/22
Svar: Hejsan Thomas Det var inte alls bra att du har fått fel produkter. Tyvärr händer det ibland att vi människor gör fel. I detta fallet låter det som det har legat blandade modeller på hyllan. Vi gör självklart det bästa vi kan för att kontrollera att alla beställningar ska blir rätt packade men denna gången har vi gjort en miss. Jag förstår om det är försent men om du skulle vilja byta ut produkterna till rätt modell står vi så klart för alla kostnader. Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema.se
Snabb leverans. Bra kundtjänst
rating
Beställde sent söndag kväll. Tisdag fanns prylarna i brevlådan. Fortare kan det inte gå. Ringde kundtjänst måndag morgon med ett par frågor. Kom fram direkt och fick bra svar.
Alf J.2015/09/20
Snabb leverans
rating
Lätt att beställa på nätet och leveransen kom snabbt.
Irene N.2015/09/21
Snabb leverans, men fel på lampan
rating
Lampan som jag beställde levererades snabbt, men den hade ett mindre fel. Skulle kunnat skicka den tillbaka, men orkade inte eftersom felet inte var så stort att man inte kan använda lampan.
Tanja Kristiina H.2015/09/18
5stjärnor
rating
Bra information och snableverans.
Bielsa José Manuel L.2015/09/16
Snabb leverans
rating
Snabb leverans och trevligt bemötande i telefonen
Marie E.2015/09/16
Solceller
rating
Osäker på vad jag skulle köpa för solcellslampa men fick bra vägledning från företaget och då var det lätt att bestämma sig!
Jerry F.2015/09/15
Enkelt, snabbt och tydligt
rating
Bra tydlig hemsida med bra beskrivning av produkterna vilket verkligen hjälper när man skall handla ljuskälla i dagens djungel av alternativ. Bra betalningsalternativ och supersnabb leverans, fick produkten efter en dag.
Anders M.2015/09/15
För snabbt levererat?
rating
Det var både snabbt bemötande och snabbt levererat! Det enda som inte ger det 5 stjärnor är att det saknades en del i leveransen, men det löste ni snabbt också så tummen upp! Hälsningar Erling Mattsson
Tore Erling M.2015/09/15
Dålig kommunikation
rating
Lampan restar. Fick ett samtal utan meddelande, inget mail. Fick själv maila o kolla vad dom ville. Och nu ska jag ge omdöme utan att ordern kommit eller betalats.
Eva Martina G.2015/09/13
Världsklass
rating
Snabba svar på frågor ang produkter. Trevligt bemötande. Och 1 dag efter beställning. Är riktigt nöjd från första kontakt till leverans. Tack
Axel Mattias Ove K.2015/09/13
Levererade som lovats
rating
Beställningen av mina LED lampor var enkel och leveransen kom i tid. Precis så skall det vara! Hjälptexterna för LED-ljus är bra, ganska enkelt att räkna ut hur många man behöver för att lysa upp rum baserat på ljusbehov.
Mats Roger M.2015/09/13
Kanon
rating
Lätt att betala å väldigt snabb leverans! Mycket impad!
Mari W.2015/09/12
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.