Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5954 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6487negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Blockljus
rating
Bra ljus och mycket snabb leverabs
Inger Margaretha K.2015/11/21
Kanon!
rating
Gjorde en beställning och fem minuter senare(!) fick jag mejl att en vara tyvärr var slut. De erbjöd därför en ersättningsvara. Mejlet var trevligt formulerat och serviceinriktat! Leveransen kom på utsatt tid och allt fungerar perfekt. Helnöjd!
Christine K.2015/11/21
Bra hemsida
rating
Bra hemsida lätt att beställa
Peter H.2015/11/21
Slut på varan
rating
Enl hemsida så fanns varorna, men 24h senare mottogs ett mail att varorna ej fanns?! Hur kan man som företag låta kunden genomföra ett köp och dra pengar bär varorna ej finns? Oseriöst!
Peter P.2015/11/20
Svar: Hejsan PP Tack för ditt omdöme. Vi är dock inte på något vis oseriösa. Vi beklagar dock att varan du köpt inte fanns i lager. Just nu har vi väldigt många beställningar. Tyvärr händer det någon gång då och då att varor tar slut i lager. När det gäller julprodukter har vi en kort tid på oss att leverera. Kan vi inte leverera inom en rimlig tid inför julen väljer vi istället att meddela kunden detta och ta bort produkten det gäller från ordern. Om köpet har genomförts med kortbetalning så återbetalas givetvis allting. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Mycket bra och
rating
Mycket bra
Claes-Göran N.2015/11/19
Snabbt och bra utbud
rating
Bra utbud. Köpte ljusslinga där många alternativ fanns. Snabb leverans och flera alternativ för betalning och leverans.
Yvonne Elisabeth L.2015/11/25
Hurtig levering
rating
Meget hurtig levering ovenikøbet til Danmark. Meget tilfreds.
Tina K.2015/11/18
Informativ hemsida och snabb leverans
rating
Köpte led spotlights för inbyggnad och det var lätt att få fram inbyggnadsmått och annat data. Bra att det fanns en lista med testade dimrar.
Per Göran S.2015/11/18
Led belysning
rating
Inte ett enda bekymmer kom levererat efter några dagar
Charlie S.2015/11/19
Led spottar
rating
Jag har alltid blivit väl bemött och det har varit trevligt att prata med er. Har fått tips å råd. Men jag har haft problem med spottar i taket i badrummet, dom har gått sönder hela tiden. Har fått nya på garantin flera ggr. Men dom finns inte längre, o inga andra passar. Men det håller på att lösa sig med en annan lampa (Milton) efter jag gjort om i taket.
Bo Stefan R.2015/12/01
Strålande, proffsig och snabb service
rating
Kan varmt rekommendera Ljustema.se
Katarina L.2015/11/16
Mycket nöjd med mitt köp.
rating
Beställde en 5 m ledstripe o är mycket nöjd med detta köp.
Tommy Bertil Raymond E.2015/11/20
Bra service
rating
Snabb återkoppling, snabb leverans och rätt produkt:)
Karl Rune Bertil W.2015/11/15
snabb leverans
rating
själva produkten motsvarade inte mina förväntningar när jag såg den i verkligheten. Kändes plastig.
Bo Tommy K.2015/11/16
Svar: Hej! Det var väldigt tråkigt att produkten inte motsvarade dina förväntningar. Vi vill hela tiden sträva efter att erbjuda bra produkter till våra kunder, hör gärna av dig till oss och berätta vad du köpt och varför den inte passade dig så ska vi se om vi kan lösa något annat istället. Mvh Tedd Persson, Ljustema.se
Snabb leverans
rating
Snabb leverans och reklamation av trasig lampa på ett dygn
Erik Stefan J.2015/11/16
Vänligt och snabbt bemötande.
rating
Kunning personal.För en lekman inom el förklarade dom enkelt och förståligt,utan att låta nedlåtande.Humana priser,trots hög kvalitet.
Paul Juan Tutein V.2015/11/15
ENKELT BRA
rating
DET VAR SMIDIGT ATT BESTÄLLA, SAMT SNABB LEVERANS
Jan Olof Å.2015/11/17
Väntar på bastubelysningen?
rating
Hoppas det kommer snart. Väntat en vecka snart?
Arne L.2015/11/15
Svar: Hej Arne! Tyvärr är det 5-10 dagars leveranstid på vår bastubelysning vilket vi försöker att förmedla tydligt på hemsidan. Den är på väg till oss och kommer skickas till dig så fort vi fått hem den, ursäkta för väntetiden! Mvh Tedd Persson Ljustema.se
Trevligt bemötande, serviceinriktad o snabb
rating
Jag ringde pga Swedbanks hemsida hade problem vid betalningen. Fick bra service o ska få pappersfaktura. Jag är mycket nöjd med bemötandet o hantering av ärendet. Jag fick även veta när lampan väntades till er o när jag kunde vänta den via meddelande. . Bra att kunna följa varan via länken. Jak kommer att rekommendera andra att handla av er.
Ingegerd Carina Elizabeth J.2015/11/14
Utmärkt service
rating
Råkade beställa fel färg på mina armaturer. Skickade ett mail till kundservice som rättade till de samma kväll! Dagen efter de kom leveransen! Kanon!
Per Johan Martin A.2015/11/14
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6487
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.