Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.7%(5337 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.7%(333 Omdöme)
Antal omdöme: 5819negative2.6%(149 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb, seriös och vänliga
rating
Extremt snabb behandling av min beställning. Svarade hjälpsamt på mina frågor för köpet även om hemsidan är mycket informativ.
Göran Fredrik A.2014/01/05
Snabb leverans och nöjd med varorna
rating
Jättenöjd med leveransen och lamporna jag beställde
Jenny Marie A.2014/01/04
Ledstripes 230V 4,4W/m
rating
Snabb leverans Extra varmt är fortfarande inte jämföra med hallogen eller glödlampor i färgåtergivning.
Mikael A.2014/01/06
Mycket nöjd
rating
Enkelt att beställa, svarade på fråga en söndag. Snabb leverans!
Lars Thomas D.2014/03/28
Hastighetsmätarbelysning
rating
Grejerna kom snabbt , tack för att de skickades i brev hem i lådan så det inte var krångel med att hämta ut paket Kvaliten får vi väl se om ett tag
Conny B.2013/12/30
Kompetent och prisvärd service!
rating
Kompetent rådgivning, rätt och snabbt levererat med bästa service! Ett föredöme för andra Internet-butiker
Ingemar Ulfsson K.2013/12/27
felfritt
rating
snabb leverans utan konstigheter
Mikael L.2014/01/07
Mycket bra service
rating
Snabba Leveranser
Kenneth N.2013/12/27
bra saker till vettigt pris
rating
snabb leverans
Rolf Göran B.2013/12/23
Trevligt bemötande och snabb leverans.
rating
Har nyligen blivit kund och bara handlat en gång. Detta dock till full belåtenhet. Trevligt bemötande och snabb leverans. Sjogerstads El Distr.förening Ulf Jonsson
Ulf J.2013/12/23
bra service, professionell
rating
fick information snabbt och tydligt angående inköpte varor
Sandor B.2013/12/22
Kulsnabb leverans
rating
Snabb leverans med rätt grejor. Dessutom blev resultatet riktigt bra. En walk-in closet med 5m ljusslinga 10 w/m - 230V som enda belysning.
Mattias Emanuel R.2013/12/21
Superbra service
rating
En glödlampa fungerade inte riktigt som den skulle, efter ett mail kom en ny redan nästa dag! Mycket nöjd!
Henrik Kristoffer L.2013/12/21
Mycket bra service
rating
Toppen service kommer att handla hos dem igen. Däremot var det ställe där man skulle hämta paketen inte särskilt trevligt. Han hade begränsade öppettider och gick inte att nå per telelon. När jag väl kom dit visade det sig vara ett "sunkigt" ställe och ägaren ganska nonchalant...
Eva Ann-Christin S.2013/12/20
Kanonföretag
rating
Bra leveranstid, snabb kundtjänst. Än så länge har jag inget att klaga på!
Nicklas Anders L.2013/12/18
Helnöjd!
rating
Otroligt snabb leverans, jag ringde på torsdagen vid lunch och kunde hämta mitt paket på fredagseftermiddagen! Bra varor, bättre än förväntat, med andra ord HELNÖJD!
Lars Ingemar K.2013/12/17
Proffsigt och snabbt.
rating
Mycket bra hemsida och snabb leverans.
Nils Anders C.2013/12/17
Nöjd kund
rating
Förklarade bra och det gick snabbt att få produkterna
Pihl Fia Kerstin Agneta K.2013/12/16
Snabb och bra service
rating
Fick mina produkter dagen efter beställning och är mycket nöjd med produkter, service och leverans.
2013/12/16
Snabb leverans, perfekta varor!
rating
En lättnavigerad hemsida, snabb och korrekt leverans av utmärkt fungerande produkter, vad mer kan man önska sig? Kommer definitivt att handla av Ljustema fler gånger!
Ahn Göran v.2013/12/15
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5819


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5819st
Nöjd
rating
Tog två dagar innan lamporna skickades men annars hela fina och rätt sort. Nöjd!
Magnus Erik Leonard D. 2018/12/11
Lampfot
rating
Fina lampor , snabb leveranse
Görild Merethe W. 2018/12/11
Snabb leverans och bra upplevelse
rating
Allt bara bra!!
Linda Kristina H. 2018/12/11
lev
rating
perfekt lev.
Roland Harry R. 2018/12/11
Bravo
rating
Mycket snabbt jobbat
Linnéa Madeleine E. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans och paketet var väl emballerat! Lysröret jag beställde funka galant. Ingenting att klaga på!
Anna Matilda L. 2018/12/10
Seriös återförsäljare och kvalité
rating
Insatta i produkterna de säljer. Snabb leverans och stort utbud!
Jens Carl Henrik K. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans, bra service.. inget att klaga på!
Nils Ingvar J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Mycket enkelt att handla och snabb leverans. Rekommenderas.
Leif Erik A. 2018/12/10
Service
rating
Kanon!
Meta Å. 2018/12/10
Lång leveranstid
rating
Sambon har beställt en till lampa samma kväll. Vi har ännu inte fått den. Mer än 10 dgr har gått. En julstjärna.... Och hi är redan i andra advent nu.
Vanja B. 2018/12/10
leverans
rating
Perfekt
Alf Tore F. 2018/12/10
Siracusa Badrumslampa IP44
rating
Helt nöjd.
Ann Birgitta M. 2018/12/10
Nöjd
rating
Bra servic
Siv Helena T. 2018/12/10
Se ovan.
rating
Se ovan
Maria Katarina J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Rörig hemsida. Långsam leverans.
Rolf Anders Tommy R. 2018/12/10
Enkelt och smidigt
rating
Köpet hos er var enkelt och smidigt att göra. Jag är nöjd!
Marita Lis-Beth K. 2018/12/10
Snabb leverans
rating
Snabb leverans men minus för fraktkostnaden.
Malin Ingrid Therese W. 2018/12/10
Bra och snabb leverans
rating
Fungerade snabbt och smidigt.
Maria Helena Ö. 2018/12/10
Leverans
rating
Allt OK
Rolf Allan J. 2018/12/10
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.