Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Missvisande bild, annars perfekt
rating
Markspjuten passade perfekt på mina ledstrålkastare. Dock visades spjuten i par på bild, en styck = en dubbel, trodde jag. Köpte alltså hälften av vad jag behövde. Fick komplettera och köpet blev därmed dubbelt så dyrt som jag tänkt mig.. Snabb och bra leverans.
Dahl Ingegerd Christina E.2015/10/11
Bra och snabb leverans
rating
Bra och snabb leverans, och bra info om vart order är.
Anna K.2015/10/08
"Lysande"
rating
Lamporna blev ännu bättre än vi vågade hoppas.
Jonny K.2015/10/18
Snabb leverans.
rating
Snabb leverans, billig frakt och bra pris på produkten. Väldigt nöjd!
Helene S.2015/10/31
Grymt
rating
Jäkligt snabb lev.. Bra produkter.
Lars Andreas K.2015/10/04
Bra service
rating
Kundvänligt
Mats S.2015/10/04
Snabbt och utan krångel
rating
Jag beställde hem 5 st socklar med sladd från lustema. Produkten ser precis ut som på bilden, leveransen gick snabbt och utan krångel. Precis så Som jag alltid skulle vilja ha det!
Linda Mikaela W.2015/10/07
Klockrent!
rating
Allt fungerade bra från beställning till leverans.
Karin Sonja Iréne Å.2015/10/03
Jättebra, snabb korrekt info, snabb leverans....
rating
Allt funkade jättebra, köper där igen.
Martin Kjell Einar G.2015/10/03
Snabb leverans
rating
Snabb leverans och det jag beställt är lika bra som på bilderna
Solvej Maria Birgitta J.2015/10/05
Snabb leverans
rating
Allt har fungerat perfekt
Gun Ann-Marie F.2015/10/02
Leveranstid
rating
Leverans 2dagar. Nej det blev 6 dagar
Lena N.2015/10/01
Snabb och bra service
rating
Brabrabra ............
Lars Thomas R.2015/09/30
1:a gången
rating
Webbsidan väldigt tydlig med foton o all text på produkten. Mycket enkelt att beställa o leveransen kom i tid
Thomas E.2015/09/29
Utmärkt information
rating
Tydlig information kring produkt och installation, både på webb och på papper i leveransen. Snabbt och smidigt.
David F.2015/09/29
Snabbservice
rating
Kanonsnabb leverans! Helt perfekt!!
Hans-Åke M.2015/09/28
Snabbt o enkelt
rating
Fick precis vad jag beställde på 4 dagar, det är riktigt bra.
Bo S.2015/09/28
Åsikt
rating
Beställning, betalning och leverans. Sammantaget allt gick smidigt och bra utan anmärkning. //Mattias
Mattias N.2015/09/28
Smidigt
rating
Jag sökte en led-list. Saknades i stadens fysiska butiker. Glädjande nog fanns ett tillräckligt bra alternativ hos Ljustema och till ett rimligt pris. Perfekt hade det varit om listen kunnat delas i mindre enheter än hela meter.
Sten L.2015/09/27
Problemfritt
rating
Köpte LED lampa till Garderoben och kvaliten (Ljus, Ljusbild, ljustemperatur) var bra. Lite snabbare plock och leveranstid så skulle dom vara en toppleverantör.
Mattias M.2015/09/28
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.