Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5681 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(341 Omdöme)
Antal omdöme: 6185negative2.6%(163 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Hur bra som helst!!!!!
rating
Otroligt snabb leverans, bra förpackat och mycket prisvärda varor!!!!! Kan bara varmt rekommenderas!!!!! Kommer att handla där fler gånger.
Benny N.2015/02/17
Fin produkt - gott bemötande!
rating
Köpte ledljus i metervara. Bra produkt - vanlig stickkontakt! Klart att sätta i väggen! Råkade skriva fel vid beställningen, vilket reddes ut snabbt och vänligt via epost!
Hans Anders Gunnar L.2015/01/26
Snabbt och Bra!
rating
Snabb leverans och bra kundservice. Hade lite frågor och behövde justera min beställning och det fixades på enklast möjliga sätt.
Hans Martin M.2015/01/23
Bra service
rating
Snabb leverans men vart besviken på styrkan på lamporna
Fredrik N.2015/01/20
Bra service!
rating
Beställde fredag via telefon, trevligt bemötande. Fick varorna levererat på måndagen till DHL utlämningsställe. Bra sortiment!
Johan A.2015/01/20
Snabb leverans av bra produkter
rating
Snabb leverans, och produkterna höll toppkvalitet.
Ludvig S.2015/02/19
bra produkt!
rating
Mycket snabbt leverans. Mycket bra retur sätt. Tack för en bra produkt.
Aydin A.2015/02/23
Snabb leverans + låg fraktkostnad
rating
Bra kvalitet på beställda artiklar!
Hans Maurits E.2015/01/19
Leverans och service
rating
Snabb leverans och bra service!
Hjertholm Marius Oswald G.2015/01/19
Snabb leverans!
rating
Snabb leverans av en taklampa med ljussensor som jag, innan jag köpte den, fick bra support om via telefon. Mycket nöjd med taklampan, support och snabb leverans från Ljustema via DHL.
Jan-erik N.2015/01/20
Snabb!
rating
Snabb leverans och trevlig kundtjänst
Lars Göran Mikael B.2015/01/17
Bra priser och mycket snabb leverans.
rating
Hade precis det som jag letade efter. Hade en fråga som jag mailade kundtjänst och fick svar på morgonen efter. La en order på söndag kväll och hade produkterna på tisdag eftermiddag.
Jens Erik Bertil J.2015/01/19
Håller vad de lovar!
rating
Köpt ljusslinga, jättenöjd.
Erik Anders S.2015/01/16
Helnöjd
rating
Snabb och problemfri leverans. Allt väl förpackat och till full belåtenhet.
Drougge Åsa Agneta Monika W.2015/02/17
kass kvalité
rating
grymt bra bemötande när ljusslingan som jag beställt inte fungerade. de skickade en ny med en retur fraktsedel så när jag hämtade ut den nya så skickade jag in den gamla.. synd bara att den nya också glappar.. orkar inte tjafsa mer men några rekommendationer lär jag aldrig ge
Bengt E.2015/02/18
Svar: Hejsan Bengt Självklart ska du inte ha en slinga som glappar. Det är bara att kontakta oss på 042-72224 eller info@ljustema.se så fixar vi en ny till dig direkt. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
bra grejer
rating
Bra grejer men leveransen var lite seg
Alexander J.2015/01/14
Googlade på ledlist
rating
.... och då hittade jag Ljustema. Beställde en för att prova och blev helt nöjd. Kommer att handla mer här! Snabb leverans, fick varan dagen efter.
Lars A.2015/01/13
Snabb leverans
rating
Jättenöjd ,återkommer gärna,
Leif Kenneth L.2015/01/13
Blir inte bättre :-)
rating
Toksnabb frakt! Beställde en onsdag på morgonen och hade lamporna i brevlådan när jag kom hem från förmiddagsskiftet dagen efter! Trodde inte det skulle gå så fort. Uppgraderade lamporna i chevan till ledd. Vart riktigt bra. Innerbelysning,blinkers och dimljus.
Christer Carl Patrik B.2015/01/13
Snabb och korrekt leverans
rating
Snabb och korrekt leverans. Utmärkt kundtjänst som gav snabba svar på mina frågor som postades via kontaktformulär.
Thomas Bernt Anders C.2015/01/13
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6185
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.