Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb och billig leverans
rating
Enkelt att hitta på er hemsida samt enkelt att beställa. Frakten är ju både snabb och billig.
Kristina Inga-Lill E.2015/10/31
Snabb leverans och en bra vara.
rating
Jag är nöjd med varan som jag inte hittat hos något annat företag. Dessutom var jag i telefonkontakt med personal hos er och fick ett bra och trevligt bemötande.
Kerstin Birgitta L.2015/10/30
Det jag beställde fick jag
rating
Det jag beställde fick jag
Martin Lennart S.2015/10/30
bra och enkelt
rating
Det gick snabbt och smidigt..blie säkert fler beställningar i framtiden
Anders R.2015/10/28
Otroligt vänligt o bra bemötande.
rating
Snabb leverans o högklassiga produkter.
Eva K.2015/10/27
utelampa
rating
Beställde, fick bekräftelsen for, helt ok leverands tid. Inget krångel med att beställa. Allt lätt så alla kan göra de. Tack så mycket.
Gun Eva-Pia B.2015/12/01
supersnabb leverans
rating
Jag fick meddelande om när min beställning packats och skickats, leverans dagen efter beställning! Toppen!
linda E.2015/10/28
Snabbt och korrekt
rating
Egentligen gick allt kanon - det började bara olyckligt med att sidan visade fel pris på varan på Google-annonsen. Slutade med att jag betalade ett dyrare pris än vad jag först förväntade mig. Men i övrigt gick allt jättebra och snabbt!
Mikael L.2015/10/26
Utmärkt leverans och produkt
rating
Mycket trevligt bemötande vid telefonsamtal
Claes W.2015/10/25
Jag är helnöjd!!
rating
Företaget har en användarvänlig hemsida, enkel och överskådlig. Fraktkostnaden är låg och leveranstiden snabb. Jag har absolut ingenting att klaga på:)
Erika Marie E.2015/10/23
Snabb leverans. Mycket bra och snabbt bemötande...
rating
Snabb leverans. Mycket bra och snabbt bemötande i kundservice.
Mattias Pär H.2015/10/23
rating
Jättefin lampa
Andreas Falkis F.2015/10/22
Utmärkt
rating
Enkelt att beställa, flera betalningsalternativ, snabb leverans !
Egon Merold N.2015/10/21
Super bra service
rating
Snabt leverans och bra product
John Terence A.2015/10/20
snabb service
rating
Snabb service men strul med fakturorna. Fick aldrig faktura och vips så får man en påminnelse från Svea kredit. Skicka faktura med paketen istället.
Knut Johan Thomas H.2015/11/05
Svar: Hejsan Thomas Så ska det naturligtvis inte vara. Jag har även pratat med dig i telefon idag. Påminnelseavgiften är nu borttagen. Skulle det vara några andra problem är det bara att höra av dig. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema.se
Jag skulle rekommendera detta företag till andra
rating
Smidigt och enkelt
Ammar A.2015/10/21
Perfekt
rating
Lätt att beställa, frakten håller sig inom tidsramen, bra produkt. Rekommenderas.
Leif Erik O.2015/10/20
Bra produkter och snabb service!
rating
Toppen upplevelse!
Hans W.2015/10/20
Bra!
rating
Bekräftelse på beställning, mejl när varan skickats och snabb leverans.Kan inte tänka mig något bättre.
Eva H.2015/10/18
Kanon!
rating
Tillmötesgående personal och snabb leverans. Rekommenderas varmt!
Torbjörn S.2015/10/17
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.