Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.7%(5337 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.7%(333 Omdöme)
Antal omdöme: 5819negative2.6%(149 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Det är inte ofta man blir positivt överraskad
rating
Jag gjorde en komplicerad beställning och var ganska säker på att det skulle strula men mindre än en halvtimme efter att jag gjorde beställningen fick jag kolliId på det packade paketet!
Håkan T.2014/01/29
ej dimmbar
rating
Hej era lampor skulle vara dimbara och de är de ner till halva ljusstyrkan sedan börjar de blinka, det varmvita skenet är kallare än jämförelse ikeas motsvarande 2700 kelvin, Jag skulle inta köpa fler eller rekommendera dessa till någon annan. Jag vet inte om ni har någon lampa som fungerar bättrem Mina dimmrar är från 2013 som skall klara led.
Mats Roger P.2014/01/28
Svar: Hejsan Mats Tack för din feedback. Jag ser att du har köpt en 12V lampa. Fast att dessa lampor fungerar med ett stort antal fabrikat på transformatorer kan man aldrig veta säkert hur de beter sig förrän man testar. Ifall man vill vara säker på att transformator och lampor passar bra tillsammans måste man använda sig av de modeller vi säljer. Samma sak gäller med kombination av dimmer och ledlampa. Vissa dimrar fungerar bättre och vissa fungerar sämre. Vi rekommenderar alltid Vadsbos LD220 dosdimmer då denna är enastående i alla tester mot ledlampor. Med den kan man utan
Personligt bemötande vid samtal med er.
rating
Rekommenderar gärna företaget.
Peter Gunnar F.2014/02/14
10 POÄNG!
rating
Supersnabb leverans samt mycket smidig affär
Per Mats Thomas N.2014/01/27
Väldigt bra service
rating
Fick personlig återkoppling på min beställning och en anpassning utifrån de behov jag hade. Perfekt :-)
Pia Lilly Maria S.2014/01/28
Snabt och bra
rating
Vad jag förstod skulle man angiva oliga längder på led stripsen, Vilket jag gjorde dock fick jag en samlad längd och ett mail som jag ej han att svara på. en poslins grej var lite trasig.
Birger Johannes N.2014/01/26
Svar: Hejsan Birger Tyvärr har vi inte fått något meddelande om att du ville ha led stripen delad i olika längder. Vi skickade ett mail för att bekräfta att du ville ha stripen i en längd men då vi inte fick något svar tillbaka skickade vi den som den var beställd. Det är dock inga problem att kontakta oss och skicka tillbaka den så delar vi gärna upp den till dig utan kostnad. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Bra service och snabb leverans
rating
Väldigt bra bemötande av personalen! Väldigt snabb leverans fast det blev lite fel i första leveransen. Det ordnade dock personalen och jag fick det jag beställt inom ett par dagar. Mycket nöjd med pris och varor!
Viktor A.2014/01/27
Snabb leverans.
rating
Trevligt bemötande vid förfrågan på tel.
Bengt Olof Vilhelm A.2014/01/24
Snabb leverans till bra pris.
rating
Fick beställning snabbt.
Anders B.2014/01/24
Snabbt enkelt säkert
rating
Tänk om alla internetbutiker fungerade som denna! Mycket nöjd. /Kennet
Kjell Kennet R.2014/01/24
Jättebra
rating
Bra och snabb service och bra hemsida
Hans Christer Hugo A.2014/01/24
kvalitet, snabb leverans och enkelt att beställa.
rating
mycket bra rådgivning på telefonen.snabb ,enkel leverans. bra packat.
Magnus S.2014/01/22
Bra produkt
rating
***** Snabb leverans
Senadin H.2014/01/20
Solklart
rating
Bra support samt leveranstid som andra företag skulle ta efter.
Lars bertil thomas K.2014/01/20
Seriös försäljning
rating
Beställde ett drivdon. Det kom som utan fördröjning men den ena kretsen var trasig. Ett telefonsamtal till Ljstema och man skickade ett nytt utan problem eller krångel. Kändes mycket bra som kund!
Matts Nore N.2014/01/27
mycet bra,leverans efter två dar.
rating
bra produkter,snabb leverans.
Leif Peter B.2014/01/22
Fantastiskt sken i ledlampan. Än bättre när jag...
rating
Supersnabb leverans. Fantastiskt sken i ledlampan. Än bättre när jag ringde till butiken om råd med dimmer kontra ledbelysning i vanlig 230volts armatur. Fick experthjälp o är supernöjd! Rekommenderar varmt att köpa ledbelysning från butiken.
Fredrik T.2014/01/19
Fantastisk snab !!!!
rating
Fick paket på 2 dogar....
Piotr B.2014/01/18
Ok, jag fick den produkt jag beställde.
rating
Som sagt helt ok. Bra information och inga överraskningar när jag fick leverans.
Peter T.2014/01/17
Missnöjd med kvalitén på led lampor...
rating
Ledlampor av billigare modell.. Dålig passform och låg kvalité
Daniel Gustav Stefan B.2014/01/18
Svar: Hejsan Daniel Tack för din feedback! Maila eller ring oss gärna och berätta vilken produkt det är du har köpt så vi kan följa upp vad det är som blivit fel. Tänk på att vi alltid har 30 dagars öppet köp ifall du inte är nöjd med produkten. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5819


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5819st
Nöjd
rating
Tog två dagar innan lamporna skickades men annars hela fina och rätt sort. Nöjd!
Magnus Erik Leonard D. 2018/12/11
Lampfot
rating
Fina lampor , snabb leveranse
Görild Merethe W. 2018/12/11
Snabb leverans och bra upplevelse
rating
Allt bara bra!!
Linda Kristina H. 2018/12/11
lev
rating
perfekt lev.
Roland Harry R. 2018/12/11
Bravo
rating
Mycket snabbt jobbat
Linnéa Madeleine E. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans och paketet var väl emballerat! Lysröret jag beställde funka galant. Ingenting att klaga på!
Anna Matilda L. 2018/12/10
Seriös återförsäljare och kvalité
rating
Insatta i produkterna de säljer. Snabb leverans och stort utbud!
Jens Carl Henrik K. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans, bra service.. inget att klaga på!
Nils Ingvar J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Mycket enkelt att handla och snabb leverans. Rekommenderas.
Leif Erik A. 2018/12/10
Service
rating
Kanon!
Meta Å. 2018/12/10
Lång leveranstid
rating
Sambon har beställt en till lampa samma kväll. Vi har ännu inte fått den. Mer än 10 dgr har gått. En julstjärna.... Och hi är redan i andra advent nu.
Vanja B. 2018/12/10
leverans
rating
Perfekt
Alf Tore F. 2018/12/10
Siracusa Badrumslampa IP44
rating
Helt nöjd.
Ann Birgitta M. 2018/12/10
Nöjd
rating
Bra servic
Siv Helena T. 2018/12/10
Se ovan.
rating
Se ovan
Maria Katarina J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Rörig hemsida. Långsam leverans.
Rolf Anders Tommy R. 2018/12/10
Enkelt och smidigt
rating
Köpet hos er var enkelt och smidigt att göra. Jag är nöjd!
Marita Lis-Beth K. 2018/12/10
Snabb leverans
rating
Snabb leverans men minus för fraktkostnaden.
Malin Ingrid Therese W. 2018/12/10
Bra och snabb leverans
rating
Fungerade snabbt och smidigt.
Maria Helena Ö. 2018/12/10
Leverans
rating
Allt OK
Rolf Allan J. 2018/12/10
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.