Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5681 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(341 Omdöme)
Antal omdöme: 6185negative2.6%(163 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra service
rating
Snabbt och enkelt, snabb återkoppling.
Claes Berny W.2015/04/28
5 stjärnor!
rating
Tack för en utmärkt service, ett trevligt bemötande, snabba leveranser och bra grejer! Även när det vid något enstaka tillfälle har varit krångel med en vara, har ni utan att ifrågasätta bytt ut den. Det tycker jag är det bästa tecknet på en seriös och serviceinriktad firma.
Jonas Lars Ingemar S.2015/04/27
Glasklart
rating
Kanonbra grejer + snabb leverans
Björn L.2015/04/26
Super service
rating
Servicen är på topp återigen! Jag återkommer när jag behöver fler armaturer.
Per Ola Henrik S.2015/04/13
Snabb leverans
rating
Snabb och smidig leverans Och en bra hemsida
Hans Peter Mikael K.2015/04/16
kanon
rating
verkligen kanon mycke snabb leverans här kommer jag att handla mer bra varor o trevligt bemötande mvh bosse...
Bo C.2015/04/15
Lätt att göra beställning.
rating
Utmärkt bra!
Per-gunnar M.2015/04/08
Snabbt o smidigt
rating
Lätt o beställa
Ida Elisabeth E.2015/04/06
Mycket bra
rating
Smidigt och lätt att handla, bra och tydlig hemsida.
Åke Lennart B.2015/04/05
Enkelt och smidigt
rating
Enkelt och smidigt att handla på nätet hos Ljustema. Bra produktinformation. Valde Ljustema efter rekommendation från en god vän.
Gunilla M.2015/04/03
Snabb och enkel service
rating
Snabbt och enkelt att hitta. Svarade snabbt på mail där dom var dom ända av dom tillfrågade som svarade på samtliga frågor. Och gav egna förslag.
Carl Stefan A.2015/04/02
Bra service och snabba leveranser
rating
Snabb leverans och snabba bra svar från supporten.
Sven Martin L.2015/03/31
grymt snabb leverans!
rating
Beställde sent på måndag kväll, kunde hämta ut varan redan på tisdag eftermiddag!
Kurt Johan Peter N.2015/04/01
Snabb leverans
rating
beställde lampor tisdag förmiddag. Hade dem i postlådan onsdag förmiddag. Bra jobbat
Torbjörn E.2015/03/25
Bra sida att handla på
rating
Har handlat tidigare och har funkar bra ..snabba leveranser m.m
Karl Anders P.2015/03/20
Mycket bra och tydlig webshop med utmärkt service.
rating
Kan varmt rekommendera Ljustema
Lennie T.2015/03/16
Sketbra!
rating
Rappt svar på några frågor ang konfig jag plockat ihop. Bra med info om produkterna - åtminstone de jag valde / kollade runt på. Att sedan betalningen inte fungerade gjorde mindre. Fixat på 5 min av er support. Det blir en femma i betyg...
Björn Michael J.2015/03/12
Toppen
rating
Beställt ett flertal gånger och alltid lika nöjd med leverans och produkter.
Peter H.2015/03/09
LED G4
rating
Mycket bra produkt, färgtemperaturen stämde exakt, inget bilnk vid dimning.
Stefan Leo Urban H.2015/03/15
Smidigt!
rating
Enkel å tydlig hemsida!
Nils Petter Magnus B.2015/03/07
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6185
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.