Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Allt okej
rating
Jag kan inte hitta något negativt. Fortsätt så.
Eskil Gilbert H.2015/12/09
Väldigt nöjd
rating
Verkligen snabb leverans.
Anton Josef S.2015/12/12
Snabb o smidig leverans
rating
Smidigt att handla, fina varor. Dessutom fri och snabb leverans, så skönt att slippa springa runt i affärer.
Anna Victoria W.2015/12/09
Snabb och korrekt leverans!
rating
Förvånansvärt snabb leverans och innan dess bekräftelse.
Tiina R.2015/12/08
Supersnabb leverans
rating
Leveransen var nog bland de snabbaste jag varit med om.. Dessvärre passade ej produkten för det jag var ute efter o jag kommer att returnera den., men jag kommer definitivt vara inne på er hemsida o kolla efter annat o rekommendera till vänner o familj!
Maria B.2015/12/08
Mycket smidigt!
rating
Snabbt svar på frågor från kundtjänst. Snabb och korrekt leverans. Kommer handla här igen. Rekommenderas!
Anders Erik Frans W.2015/12/08
God service och snabba leveranser
rating
God service och snabba leveranser
Karin Elise Carlsdotter A.2015/12/07
Snabbare leverans än så här finns nog inte
rating
Bra grejor till rätt pris snabbt levererade
Sven-Erik Ragnar J.2015/12/08
telefonsamtal
rating
kanon trevligt bemötande när jag råd frågade er om led belysning, kommer säkert att handla hos er i fortsättningen
Dan B.2015/12/07
Toppenbutik!
rating
Enkelt, snabbt och smidigt.
Kristin Paula L.2015/12/07
Snabbt och bra!
rating
Snabb leverans och toppenfin vara!
Mari Ö.2015/12/07
ordning och reda
rating
Snabb leverans till humana priser. Lite smalt sortiment Men det finns lite av Allt så jag blev nöjd
Jan Henrik Johan N.2015/12/08
betyg
rating
Bra o snabb service, trots att ni håller till i Skåne, säger en dryg noll-åtta, haha. Bästa Hälsningar Christian
Christian H.2015/12/07
Fullständigt nöjd.
rating
Allt som jag kan önska av ett köp; perfekt vara, snabb leverans, bra pris, lättnavigerad hemsida. Tack.
Mona Vanja Ingegerd R.2015/12/07
Snabbt å bra!
rating
Det tog bara ett par dagar och sedan hade jag mina efterlängtade julstjärnor som hade sålt slut hemma i stan.
Erika S.2015/12/06
100%
rating
Snabbt, korrekt
Jörgen O.2015/12/23
Lampa
rating
Snabb leverans
Cilla L.2015/12/06
Handla här!
rating
Grymt snabb leverans!
Patrik K.2015/12/06
Snabbt och bra
rating
Hela köpet gick snabbt och enkelt. Jag fick hem min produkt efter bara ngn dag. Nöjd!
Lizzie S.2015/12/06
Nöjd!!!
rating
Snabb leverans :)
Anna-Lena Maria H.2015/12/06
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.