Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Mycket nöjd
rating
Mycket nöjd med både personal i butiken som jag ringde för support både före och efter köp grymt snabb leverans beställde söndags kvällen mellan jul och nyår hade mina saker hemma vid dörren kl 0740 på onsdagen. Har dock inte hunnit montera mina lampor än dock det varit nyårs firande. Men sakerna känsla bra i handen och verkar ha bra kvalitet
Rolf Sigvard W.2016/01/01
Superleverans
rating
Allt normal-ok UTOM leveransen som var extrem-snabb!
Britt Inger E.2016/01/02
snabb o bra
rating
snabbleverans
Hans Mikael J.2015/12/31
Bra hemsida
rating
Föredömligt enkel och tydlig hemsida, lätt att söka produkter!
Gunnar S.2016/01/01
enkelt att handla på hemsidan
rating
Hittade rätt snabbt, leverans perfekt, helnöjd
Bernt Thomas J.2015/12/30
antik ljuset med batteri.
rating
Snabb leverans och super nöjd med min beställning.
Andreasson Enise F.2015/12/28
Det var nästan precis vad jag ville ha.
rating
Jag köpte en Ljuskjedja att dekorera middags- bordet med på Nyårs afton. Vi hade sett en sådan hos vänner som var batteridriven. Den vi köpte av Er skall tyvärr drivas via trafo på elnätet, vilket kräver en sladd som måste hänga mellan bordet och väggkontakten.
Stig A.2015/12/29
Snabb leverans
rating
Chansade på att beställa en vara tre dagar före Julafton. Trodde aldrig att den skulle levereras så snabbt Fick den dan före "dopparedan" Toppen !!!!
Robert E.2015/12/27
Snabb och säker leverans
rating
Allt fungerade bra och gick snabbt. Beställde ett par dagar före jul så ok att ordern inte gick iväg samma dag. Allt till belåtenhet men vore bra om info om hur ev retur skulle hanteras hade funnits med i paketet. I övrigt helt nöjd med företaget!
Ylva Alvine S.2015/12/29
snabb service
rating
snabb service ock trevligt bemötande
Rolf Ingemar Lennart H.2015/12/26
smidigt
rating
fantastisk snabb och smidigt
Jahan T.2016/01/03
Fel produkt
rating
Lampor va 2 poliga
Lars Ulrik B.2015/12/25
Snabbt och bra
rating
Snabb leverans och bra grejor är a och o när man handlar över nätet och det fick jag här.
Kåre B.2015/12/22
Kökslampa
rating
Allt fungerade klanderfritt
Bengt Åke U.2015/12/22
bra service
rating
Bra priser .fin service
Olsen Kari-Mette W.2015/12/21
SuperNöjd !
rating
Alltid snabba leveranser.
Ljustema B.2015/12/21
Näthandel
rating
Suveränt snabb leverans så här före jul.
Bo Martin L.2015/12/21
Bra på alla sätt!
rating
Bra priser, bra produkter, supersnabb leverans!
Gunnel F.2015/12/20
Kanonbra!
rating
Bra service och snabb leverans.
Mona Carina M.2015/12/23
God kommunikation och levererar snabbt!
rating
Levererar det man beställer och man får god information om sin order, så man hela tiden vet status!
Frimodig Sven Roland Staffan S.2015/12/19
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.