Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5080 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5546negative2.6%(146 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


snabba ryck!
rating
Råkade bli fel i en leverans, inga problem, 2 dagar senare låg en ny tillrättalagd leverans hos DHLutlämningen bifogat en retursedel för att återsända det felaktiga.
Oleg W.2013/09/12
Bra och snabb service, lite sämre leverans
rating
Hej, Jag fick precis en utomhus ledbelysning levererad, en 5 meter lång "slang" som monterades ihop med en kontakt i ena änden innan leverans kom - väldigt snabb och bra leverans förövrigt - tyvärr var det glapp där själva lampan fästes till kontakten så jag får försöka tejpa fast den med silvertejp eller nåt så att den inte glappar när den är på sedan... Förövrigt som sagt en väldigt bra och snabb e handel. Mvh Ian
Björn Ingemar Anders H.2013/09/03
Helt perfekt!
rating
Bra pris, snabb service.
Roland L.2013/09/02
Prisvärt och otroligt snabb leverans
rating
Supernöjd med allt . Bra webshop, tydlig och hjälpsam produktinfo. Bra pris och snabb leverans (2 dgr). Kan rekommendera Ljustema!
John Henrik B.2013/09/02
Med ljusets hastighet
rating
Den hittills snabbaste, perfekta leveransen jag varit med om!
Bengt Åke Ö.2013/09/01
Kanon!!!
rating
Tack för en bra produkt (Ledspot GU10)! Är väldigt nöjd med produkten och för en snabb leverans! Kommer att rekommendera er till alla!
Taisto Johannes K.2013/08/31
Mycket bra.
rating
Riktigt snabba leveranser.
Marcus Lars Erik M.2013/09/01
Snabb leverans, bra produkt
rating
Kan rekommendera köp på denna internetbutik
Alf Jan-Olov A.2013/10/18
snabba och efektiva deta gillar jag.
rating
jag blev förvånad att Ljustema verkligen var så snabba och efektiva som dom lovade bra jobbat.
Ronnie Jan-Inge B.2013/08/31
Snappt o billigt
rating
Kanon bra all ting både betalning o leverans
Mats Robert S.2013/08/29
Snabb service
rating
Toppen all funkar perfekt
Kjell Arne Tommy K.2013/08/27
Lysande service
rating
Beställde 7,2 W LED-stripes till köket. Efter lite problem med att skarva ihop två delar av slingan (byte av leverantör gjorde att slinga/koppling inte var kompatibla) fick jag hjälp att lösa problemet via telefon. När det ändå inte lyckades så fick jag kompensation på annat sätt. Nu funkar allt som det ska. Jag har fantastiskt ljus under köksskåpen och är otroligt nöjd med den kundorienterade service som Ljustema tillhandahållit. Tack.
Thomas E.2013/09/06
LED en dröm med förhinder
rating
Köpte LED lampor till bilen och fick till min stora förvåning en lampvarning som tack för besväret. Fixar med så kallade "problemlösare" och nu funkar det som tänkt. Ska du ha LED till bilen och har varning på instrumentbrädan så köp rätt lampor, dyrare, vist, men det funkar utan strul. Infon på siten kunde varit tydligare för oss noviser som inte kan och vet allt.
Lars Göran W.2013/08/26
Detalj/fler bilder
rating
Snabbt å smidigt beställde på tis sen kväll hade lamporna tor förmiddag
Robert H.2013/08/26
Ett företag som satt kundservice i...
rating
Fantastisk service att ringa upp och hjälpa sin kund med att kontrollera att jag har beställt rätt när jag blandar 12V och 230V, nu var allt var rätt, men telefonsamtalet fick mig att lysa av glädje den dagen. Det finns företag som bryr sig om sina kunder! Tack Ljustema. Jag kommer rekommendera er till alla jag känner som behöver något i ljusväg.
Niklas Carl Gustaf L.2013/08/26
Mycket snabb leverans.
rating
Xenonlampa brann strax efter montage, fick ny skickad till mig dagen efter Mycket bra!
Jörgen W.2013/10/02
Super nöjd
rating
Allt funkade klockrent från beställning till att dom var monterad ,ljuset från dom är fint varm vit :)
Olov Niklas H.2013/08/25
Snabb leverans och enkel reklamation
rating
Ljustema levererar snabbt vid varje köp utan krångel. Senast var en ljuskälla trasig men inga problem att få en ny hemskickad.
Sven Martin G.2013/08/23
Toppen från början till leverans
rating
Hej Mycket trevligt bemötande i telefonen , hade ett par frågor. Beställde sen på nätet utan problem Leverans var också mycket bra ++++++++ Med vänlig hälsning, Tomas Becher
Tomas Erik B.2013/08/22
Snabb leverans och ett bra pris
rating
Superböjd med köpet
Dusan J.2013/08/21
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5546


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5546st
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
SuperDuper
rating
Den enda ljusleverantör jag behöver
Hans B. 2018/11/14
Lätt att lägga beställning
rating
Mycket nöjd
Ingela Cecilia L. 2018/11/14
Mycket bra!
rating
Enkel sida. Lätt att hitta, beställa och betala. Mycket snabb leverans!
Christer Martin M. 2018/11/14
Reservlampa E5
rating
Snabb leverans och bra pris.
Johan Bertil S. 2018/11/14
Nöjd kund
rating
Fick varorna snabbt och smidigt
Ingrid Marie V. 2018/11/14
Bra
rating
Bra
Jörgen Kjell Gunnar A. 2018/11/14
Leverans och retur
rating
Snabb leverans. Önskade returnera ett av köpen och detta sköttes bra med all info i ett mail med returfraktsedel bifogad. Supernöjd
Jan Patrik S. 2018/11/14
Bäst!
rating
Smidigt och enkelt i allt!
Olof S. 2018/11/14
Bra
rating
Bra snabb leverans
Stefan Anders Hugo E. 2018/11/13
Omdöme
rating
Snabb leverans och fina lampor och pris
Anne Hillevi Iréne H. 2018/11/13
Ljusstake
rating
Handlar gärna av er igen
Barbro B. 2018/11/13
Lysande!
rating
Snabb expediering, snabbt utbyte av trasig produkt. Jag är helnöjd. Kan man ge något annat omdöme till Ljustema än "lysande", kanske möjligtvis "strålande" :-)
Börje B. 2018/11/13
Usel kvalitet
rating
Jag köpte tre olika varianter av solcellslampor. Ingen funkar som förväntat och vissa inte alls...
Martina Å. 2018/11/13
Mycket nöjd!
rating
Snabb leverans, mycket bra skick trots att det var skyltex jag köpte.
Anna-Maria L. 2018/11/13
Bra butik snabb leverans
rating
Perfekt
Johan Filip C. 2018/11/13
Bra
rating
Nöjd med varor men inte leverans. Önskar leverans till Mobilia, det är närmast - istället för till Kulladal. Dem hade jätte svårt att hitta mina varor och förstå mig.
Anna Grazyna L. 2018/11/13
Smidig köpupplevelse
rating
Allt gick snabbt och smidigt. Trevligt med ett samtal att varan kunde hämtas.
Eva Carina C. 2018/11/13
Allt i belysningsväg på samma ställe.
rating
Lätt och tryggt att beställa sittandes i soffan med snabb leverans.
Britt-Marie Adéle M. 2018/11/13
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.