Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5563 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.6%(337 Omdöme)
Antal omdöme: 6058negative2.6%(158 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb leverans + låg fraktkostnad
rating
Bra kvalitet på beställda artiklar!
Hans Maurits E.2015/01/19
Leverans och service
rating
Snabb leverans och bra service!
Hjertholm Marius Oswald G.2015/01/19
Snabb leverans!
rating
Snabb leverans av en taklampa med ljussensor som jag, innan jag köpte den, fick bra support om via telefon. Mycket nöjd med taklampan, support och snabb leverans från Ljustema via DHL.
Jan-erik N.2015/01/20
Snabb!
rating
Snabb leverans och trevlig kundtjänst
Lars Göran Mikael B.2015/01/17
Bra priser och mycket snabb leverans.
rating
Hade precis det som jag letade efter. Hade en fråga som jag mailade kundtjänst och fick svar på morgonen efter. La en order på söndag kväll och hade produkterna på tisdag eftermiddag.
Jens Erik Bertil J.2015/01/19
Håller vad de lovar!
rating
Köpt ljusslinga, jättenöjd.
Erik Anders S.2015/01/16
Helnöjd
rating
Snabb och problemfri leverans. Allt väl förpackat och till full belåtenhet.
Drougge Åsa Agneta Monika W.2015/02/17
kass kvalité
rating
grymt bra bemötande när ljusslingan som jag beställt inte fungerade. de skickade en ny med en retur fraktsedel så när jag hämtade ut den nya så skickade jag in den gamla.. synd bara att den nya också glappar.. orkar inte tjafsa mer men några rekommendationer lär jag aldrig ge
Bengt E.2015/02/18
Svar: Hejsan Bengt Självklart ska du inte ha en slinga som glappar. Det är bara att kontakta oss på 042-72224 eller info@ljustema.se så fixar vi en ny till dig direkt. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
bra grejer
rating
Bra grejer men leveransen var lite seg
Alexander J.2015/01/14
Googlade på ledlist
rating
.... och då hittade jag Ljustema. Beställde en för att prova och blev helt nöjd. Kommer att handla mer här! Snabb leverans, fick varan dagen efter.
Lars A.2015/01/13
Snabb leverans
rating
Jättenöjd ,återkommer gärna,
Leif Kenneth L.2015/01/13
Blir inte bättre :-)
rating
Toksnabb frakt! Beställde en onsdag på morgonen och hade lamporna i brevlådan när jag kom hem från förmiddagsskiftet dagen efter! Trodde inte det skulle gå så fort. Uppgraderade lamporna i chevan till ledd. Vart riktigt bra. Innerbelysning,blinkers och dimljus.
Christer Carl Patrik B.2015/01/13
Snabb och korrekt leverans
rating
Snabb och korrekt leverans. Utmärkt kundtjänst som gav snabba svar på mina frågor som postades via kontaktformulär.
Thomas Bernt Anders C.2015/01/13
Bra produkter
rating
Beställde neonslang i olika längder. Dock restade så det tog 4 veckor innan jag fick dom. Hade problem med betalning via nätet men man löste det smidigt och kostnadsfritt med en faktura. Kul produkt som nu är monterad i en gammal skylt.
Hans Robert Oliver S.2015/02/17
Väldigt snabb leverans!
rating
Beställde några led-lampor på helgen innan trettondagen 2015, fick lamporna redan på dagen efter trettondagen, så väldigt snabb leverans.
Karl-Uno E.2015/01/09
detta var första gången jag använde er, detta...
rating
När jag var inne på er sajt blev jag lite osäker och ringde er för förtydligande. Detta fungerade mycket bra! Det som kan bli bättre är när man efter lagd order går tillbaka för att kontrollera den tilläggstext man skickat med går det inte att läsa vad man skrev, det ligger symboler med i texten som utesluter texten som skrevs.
Jörgen F.2015/01/07
Produkten har försvunnit från sortimentet
rating
Köpet genomfördes fick ett mail några dagar senare att produkten har slutats tillverkas. Ljustema sätter tillbaka pengarna på mitt konto
Jerry Daniel M.2015/01/06
Svar: Hejsan Jerry Jag beklagar att produkten du hade beställt hade utgått hos leverantören. Ifall du vill beställa av oss igen så här av dig innan på 042-72224 eller info@ljustema.se så ser jag till så du får rabatt på din nästa order som kompensation för detta. Med vänliga hälsningar. Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Nöjd kund
rating
Snabb leverans och nöjd med lampan!
Janet Elsa-Lill S.2015/01/13
Toppen!
rating
Bra hemsida och snabba leveranser.
Veikko Kalevi M.2015/01/04
Snabb leverans men fel mått?!
rating
Man skulle skriva in hur många delningar i kassan! Det gjorde jag oxå, 4 2-meters delningar. Men fick 2 st 4-meterslängder? Hmm.. Jag har lyckats lösa det ändå men det räcker tydligen inte att skriva i mailet. Gjorde jag fel? // Curt
Curt Harry J.2015/01/03
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6058
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.