Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5850 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6369negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Super
rating
Mycket snabbt och enkelt att handla av ljustema.
Carolina S.2015/11/28
Bra webbsida, snabb orderbekräftelse, snabb...
rating
Lätt att hitta bra produkter på webbsidan. Ordern bekräftades omgående och med kollifunktionen kunde varan följas. SMS-meddelande när varan nått utlämningsstället. Rätt vara och bra emballerat.Kort sagt såsom ett köp på nätet alltid borde vara.
Sara Helena P.2015/11/30
Ljusslinga
rating
Snabb och enkel hantering.
Erika Cecilia B.2015/11/30
topp
rating
bra kvalitet snabb leverans
Carl-Erik Bertil E.2015/12/04
Mycket nöjd
rating
Bra produkter till ett bra pris samt snabb leverans, jag kommer definitivt att handla från dem igen.
Bo Arne Hugo G.2015/11/27
Bra o snabb leverans
rating
Sidan höll vet den lovade. Bra och snabb leverans av det som beställts.
Lars Tommy F.2015/11/27
Trasig
rating
Höll leverans tid. Ett av ljusen var trasigt och går inte att få igång.
Brith T.2015/11/28
Snabb leverans!
rating
Allt gick mycket smidigt efter beställning och varor levererades mycket snabbt.
Nadia B.2015/11/26
Snabbt och bra!
rating
Snabb och bra service som gör att jag kommer att anlita dem igen...
Hans Peter L.2015/11/25
Perfekt
rating
Snabb leverans bra pris
Lars Erik M.2015/11/25
Adventsljusstakar.
rating
Supersnabb leverans och bra emballerat.Talade 23/11 med en av Era medarbetare i ett annat spörsmål och fick ett mycket vänligt bemötande i telefon.
Fyndiq A.2015/11/24
Bra, snabb problemfri handel
rating
Bra strålkastare, bra ljus. Håller den länge är jag mer än nöjd.
Jens Daniel O.2015/11/23
Toppen
rating
Gick supersnabbt o få mina ljusstakar.
Ebba Charlotte P.2015/11/23
Fortfarande inte fått leverans efter flera veckor!
rating
Bedrövlig leverans/transport
Göran A.2015/11/27
Svar: Hej Göran! Det låter ju inte alls bra! Det är mycket lättare för oss att hjälpa dig med detta om du istället hör av dig till oss. Kontakta gärna oss på info@ljustema.se så vi kan hjälpa dig att få ditt paket. Med vänliga hälsningar Tedd Persson Ljustema.se
Hjälpsamma hederliga kundmottagare
rating
Jag köpte leddimmers som inte fungerade direkt,men fick hjälp och aven löfte om retur om fdet ej skulle fungera
Ulf Ragnar B.2015/11/22
Snabb hantering
rating
En ljus idé, att handla på Ljustema!
Ulf Torsten E.2015/11/22
Bra produkt, pris och leverans
rating
Beställde 2st Batteridrivna julkransar, dom ser mycket bra ut även utan ledljus. Ledljuset har timerfunktion som gör att kransen lyser i 6h ifrån påslag (timer) och vilar sedan i 18h. Har inte provat hur länge batterierna varar utan det får bli senare.
Lars E.2015/11/22
sevice
rating
24 Tim. Leveranstid. Svarar gärna på frågor i telefon, o har butik, kan det bli bättre.
Anders B.2015/11/22
Jättesnabb leverans
rating
Bara positivt
Joo Sil Catarina Maria C.2015/11/22
Perfekt!
rating
Snabbt och enkelt. Fick precis det jag ville ha!
Dennis S.2015/11/23
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6369
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.