Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6061 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(354 Omdöme)
Antal omdöme: 6601negative2.8%(186 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Utmärkt
rating
Enkelt och fint.
Lopez Marco G.2016/02/28
Telefonförfrågan -
rating
Saklig, snabb och vänlig hantering av kundfrågor, bra!
Kåre W.2016/02/27
Nästan full pott.
rating
Snabb leverans, bra kommunikation, fick meddelande om när ordern började packas, och skickades, helt okej emballering, tyvärr så måste jag åka en bit till hämtstället "DHL", därav 4 stjärnor bara, men man kan inte få allt. Men för övrigt, har redan beställt nästa order.
Lennarth S.2016/02/25
Klockrent.
rating
Bra, lättillgänglig och kunnig service. Snabb och korrekt leverans.
Anders Staffan C.2016/02/25
Fungerar som förväntat
rating
Rubrikerna bör visa om det är 12 eller 24 V tape'ar. I övrigt en lätt att hitta site.
Hans Gunnar Erik Bosson F.2016/02/25
Bra sida, lätt att beställa och betala med en...
rating
Supernöjd. Hade en speciell produkt som ingen annan hade!
Martin K.2016/02/24
Bra jobbat
rating
Snabb leverans allt bra.
Jonas Allan S.2016/02/24
Snabbt
rating
Snabbt svar. Snabb leverans. Urnöjd.
Ingvar Karl Fredrik H.2016/02/23
God service
rating
Veldig rask og fin behandling av bestellningen jag sendte
Jan Sigvard A.2016/02/23
Bra kontakt och snabba
rating
Varan som beskrivning. Lätta att kontakta och mycket snabba.
Brita Katarina Elisabeth F.2016/02/21
Snabb leverans.
rating
Bra sida. Snabb leverans
Johan L.2016/02/22
Toppen!
rating
Lätt hemsida, snabb leverans, bra produkt!
Timo L.2016/11/18
Inga problem
rating
Frakten funkade jättebra, med bra emballage och kom fram hyfsat snabbt. Lite dyr frakt om man bara köper 1 lampa, men om man köper flera så är det helt ok.
Lasse F.2016/02/22
Snabb leverans men till fel ställe
rating
Snabb leverans av supersnygg lampa, men det hade varit bra om man kunde välja utlämningsställe så man slipper köra flera mil för att hämta.
Paulina A.2016/02/20
Snabbt
rating
Bra man kan följa leverans
Rolf E.2016/11/20
Snabb leverans. Leverans besked via sms
rating
Snabb leverans levetansbesked via sms Toppen
Kjell-Ove E.2016/02/18
Perfekt. Rekommenderas!
rating
Finns inget att anmärka på.
CDON A.2016/11/11
Ljusslinga
rating
Bra ljusslinga som håller vad den lovar förutom fästklistret vilket gör att den ramlar ner från sin tilltänkta plats hela tiden. I övrigt bra hemsida och snabb leverans.
Leila Madeleine G.2016/02/19
Julstjärnor.
rating
Har inte fått mina julstjärnor än, men jag tror dom kommer som det är sagt!
Stina P.2016/11/11
Som det SKA vara.
rating
Snabb leverans.
Björn L.2016/02/17
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6601
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.