Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.7%(5336 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.7%(333 Omdöme)
Antal omdöme: 5818negative2.6%(149 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Lysande service
rating
Snabb service och trevligt bemötande.
Jan Christoffer V.2014/05/22
Förstagångskund- allt fungerade perfekt
rating
Lättfattad hemsida och därefter snabb leverans, mycket bra.
Anders Göran A.2014/05/21
perfekt
rating
Snabb leverans
Eddy N.2014/05/19
Bra web sida med bra produkter
rating
Bra service, kunnig personal om man har tekniska frågor på produkterna. Helt klart nöjd. Snabba leveranser.
Sören Arne F.2014/05/28
Bara +++++++++++++++++++
rating
Bra kontakt, snabb leverans, rekommenderas
Slobodan S.2014/05/18
Köp av decklights
rating
Kan på det bästa rekommendera ljustema om Du vid något tillfälle skall köpa belysnings-materiel. Blev mycket väl bemött vid förfrågan och sedermera inköp. Snabb leverans.
Bo Göte A.2014/05/18
Välsorterade :)
rating
Välsorterade och med en mycket hjälpsam kundservice
Per Stefan L.2014/05/17
kanon bra service
rating
toppen ställe. kommer handla mer här
Lena Christina L.2014/05/16
Trevliga
rating
Ringde in min beställning. Jag fick svar på alla frågor och bra service, dessutom rabatt på varorna - riktigt nöjd och jag kommer att beställ igen
Johan Arne E.2014/05/14
Bra utbud men nog så lång hantering/leveranstid!
rating
Kunde gått betydligt fortare.
Per Joakim L.2014/06/01
Svar: Hejsan Jocce Tack för ditt omdöme! Vi skickar alla våra beställningar samma dag ifall de har kommit in innan 14.00. Detta innebär att kunden oftast har sina produkter redan inom 1 dag. Eftersom vi befinner oss nere i Skåne gäller detta ungefär upp till Stockholm. Därefter brukar det ta ytterligare 1 dag. Tyvärr händer det ibland att en leverans blir försenad på vägen av någon anledning och detta ber vi om ursäkt för. Det viktigast för oss är att vi har nöjda kunder och vi är alltid öppna för förslag på kompensation när en kund har fått vänta för länge på sin leverans. Hör av dig till oss på 042-72224 eller via mail info@ljustema.se så kan vi försöka komma fram till något. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Snabb leverans
rating
Jag tycker att leveransen var mycket snabb och effektiv. Lamporna har ej testats än . Mvh LA
Lars Fredrik A.2014/05/13
Snabb leverans
rating
Mycket bra hemsida, snabb leverans och inget krångel
Ulla-Britt O.2014/05/13
fantastiskt bra
rating
Mycket bra och snabba leveranser och bra kvalitet på ledspot
Jonas A.2014/05/11
Snabb leverans, bra paketerat!
rating
Fick varorna i rimlig tid och väl paketerat var det också. God kvalité på varorna, en mycket nöjd förstagångskund :)
Tommy S.2014/05/07
Snabb leverans
rating
Bra och snabb leverans av beställd produkt.
Nils Åke Albert A.2014/05/07
Led lampor
rating
Snabb leverans och fina armaturer.
Bo Torsten A.2014/05/04
Snabb korrekt leverans
rating
Bra hemsida, lätt att hitta, inget att klaga på
Lars J.2014/05/04
Ett lysande företag med ett brett sortiment :)
rating
Bra kvalitet å snabba leveranser!!
Johnny Schmelling L.2014/05/03
Snabbt, smidigt och enkelt.
rating
Tog inte många dagar, trots en massa helger mitt i veckan, innan paketet var framme.
Stig Magnus S.2014/05/06
Drömmen i ljus
rating
Snabba leveranser, trevligt och engagerande bemötande.
carina J.2014/05/24
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5818


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5818st
Nöjd
rating
Tog två dagar innan lamporna skickades men annars hela fina och rätt sort. Nöjd!
Magnus Erik Leonard D. 2018/12/11
Lampfot
rating
Fina lampor , snabb leveranse
Görild Merethe W. 2018/12/11
lev
rating
perfekt lev.
Roland Harry R. 2018/12/11
Bravo
rating
Mycket snabbt jobbat
Linnéa Madeleine E. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans och paketet var väl emballerat! Lysröret jag beställde funka galant. Ingenting att klaga på!
Anna Matilda L. 2018/12/10
Seriös återförsäljare och kvalité
rating
Insatta i produkterna de säljer. Snabb leverans och stort utbud!
Jens Carl Henrik K. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans, bra service.. inget att klaga på!
Nils Ingvar J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Mycket enkelt att handla och snabb leverans. Rekommenderas.
Leif Erik A. 2018/12/10
Service
rating
Kanon!
Meta Å. 2018/12/10
Lång leveranstid
rating
Sambon har beställt en till lampa samma kväll. Vi har ännu inte fått den. Mer än 10 dgr har gått. En julstjärna.... Och hi är redan i andra advent nu.
Vanja B. 2018/12/10
leverans
rating
Perfekt
Alf Tore F. 2018/12/10
Siracusa Badrumslampa IP44
rating
Helt nöjd.
Ann Birgitta M. 2018/12/10
Nöjd
rating
Bra servic
Siv Helena T. 2018/12/10
Se ovan.
rating
Se ovan
Maria Katarina J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Rörig hemsida. Långsam leverans.
Rolf Anders Tommy R. 2018/12/10
Enkelt och smidigt
rating
Köpet hos er var enkelt och smidigt att göra. Jag är nöjd!
Marita Lis-Beth K. 2018/12/10
Snabb leverans
rating
Snabb leverans men minus för fraktkostnaden.
Malin Ingrid Therese W. 2018/12/10
Bra och snabb leverans
rating
Fungerade snabbt och smidigt.
Maria Helena Ö. 2018/12/10
Leverans
rating
Allt OK
Rolf Allan J. 2018/12/10
Kvalitet
rating
Stort sortiment med bra priser och snabb frakt.
Petra Elsa Therese L. 2018/12/10
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.