Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5854 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6373negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Helt perfekt
rating
Allt fungerade mycket smidigt, paketet kom snabbt och priset var det rätta.
Carl Fredrik O.2015/12/04
Mkt bra, snabb leverering och inget krångel
rating
Mkt bra, snabb leverering och inget krångel
Emma B.2015/12/04
hög service, sämre produkt
rating
Lätt, snabb, proffsigt köp o leverans, Produkten enkel, enklare kvalitet, ej prisvärd.
Dan S.2015/12/04
Enkelt att handla
rating
Snabb och smidig leverans och ett jättefint sken i lamporna
Bengt-Olof O.2015/12/06
Snabb, bra service
rating
Hittade mina adventsljusdagar till nätets lägsta pris, levererade efter två dagar.
Anna-Karin B.2015/12/04
Snabb leverans, hög produktkvalité.
rating
Det var snabb leverans och bättre kvalité på produkten än vad vi fick intryck av på hemsidan, dessutom bra pris.
Stig Anders Olof N.2015/12/03
Antartica Snöflinga!
rating
Jag köpte Antartica Snöflinga Led och köpet funkade så bra. Efter helgen fick jag ett mail där det stod att snöflingan var slut för säsongen, det kändes inte perfekt
Stefan E.2015/12/04
Riktigt snabb leverans, suveränt.
rating
kanon bra, rekomenderas
Klas Åke L.2015/12/04
Ljus av världsklass!
rating
Grym lösning, bra väderbeständighet
Anders L.2015/12/03
Snabb svar vid mail.och leverans.
rating
snabb svar vid mail.och leverans.
Thanh Binh D.2015/12/03
mycket snabb leverans!
rating
Snabb leverans och bra packat! Bra hemsida.
Emma Louise S.2015/12/02
Otroligt missnöjd
rating
Varan var slut och det meddelar ni alldeles för sent utan någon som helt kompensation eller ursäkt som motsvarar den extra effort vi nu får göra för att fixa varan på annat håll. Otroligt besviken, kommer ej att anlita er igen.
Karin A.2015/12/02
Svar: Hejsan Karin Jag förstår ditt missnöje. Jag kan bara beklaga att produkten du beställt tagit slut. Skulle du vilja handla något av oss igen så kommer vi att kompensera dig för detta. Bara hör av dig till oss på info@ljustema.se i så fall så ordnar vi något. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema.se
Snabbt
rating
Snabb leverans och bra pris!
Anna Victoria B.2015/12/02
Otroligt snabb leverans!
rating
Mycket bra, nöjd med min vara och enormt snabb leverans!
Liz Inger N.2015/12/08
Snabba
rating
Ljustema är snabba, pålitliga och mycket kundorienterade
Nils Erik Göran S.2015/12/07
Rörigt vid orderläggning
rating
Väldigt rörigt med order. Beställde 6 LED-lampor där besked kom att de var slut. Fick tips om 2 andra modeller, beställde en av dessa men den andra levererades. Ordern kunde stoppas och ändras och kom till slut på 2 dagar.
Rune Lennart J.2015/12/02
seriös handlare
rating
Köpte några lys rör och en led lampa vilken visade sig vara felaktig med flimrande ljus. Men inga problem efter kontakt med kundtjänst skickade dom en ny direkt utan att jag behövde hålla på och skicka in den trasiga riktigt bra så ska det funka.
Berndt Tommy A.2015/12/14
Varan var slutsåld
rating
Varan var slutsåld trots lagersaldo på hemsidan var ok och det tog Ljustema tre dagar att meddela detta...
Anita L.2015/12/02
Svar: Hejsan Jag förstår ditt missnöje. Jag kan bara beklaga att produkten du beställt tagit slut. Skulle du vilja handla något av oss igen så kommer vi att kompensera dig för detta. Bara hör av dig till oss på info@ljustema.se i så fall så ordnar vi något. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema.se
Jag beställde en stjärna...
rating

Jag beställde en Siluette Batteridriven Stjärna LED för att jag ville ha en batteridriven stjärna i ett fönster utan el. Jag blev mycket besviken! Att kalla det en stjärna är ett hån! Kalla det för en dekoration i form av modern konst istället! Vi fick hålla på länge för att försöka få den att åtminstone likna en stjärna. Nu sitter den i badrummet med frostat glas bakom och gardin framför så den får duga i år, sedan åker den i soporna! Tyvärr hade min man redan brutit, och kastat, förpackningen så det kändes marigt att returnera den, och den kostade ju ingen förmögenhet..

Britt Inger W H.2015/12/03
Ljusslinga
rating
Snabba ryck,säker support o bra hemsida
Rolf Börje N.2015/12/04
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6373
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.