Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5097 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5563negative2.6%(146 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Nytt omdömme!
rating
Köpte fyra 10w led strålkastare för att belysa fasaden på min nybyggda verkstad. Är väldigt nöjd med denna belysning, lyser mycket för att bara vara 10w. Hade haft belysningen i drift i 10 dagar då den ena lampan slocknade. Ringde till kundservice och påtalade detta, då mannen i kundservice svarade" ja det går ju inte för sig, jag skickar en ny, du har den i morgon" Dagen efter kunde jag montera den nya lampan, och nu lyser det igen på fasaden. Det kallar jag för kundservice. Då får man uppdatera då, efter att lamporna varit i drift ca. 3500 timmar ca 10% av deras levnadslängd så slutar dom att fungera. Vänder mig till kundtjänsten, men denna gång var det kalla handen, dom påpekar att garanti tiden på dom lampor jag köpt, var två år, men lampor med samma artikel nummer på hemsidan har tre år. Så kontentan av detta är att man inte skall köpa billigt kina skräp, man får vad man betalar för. Med vänliga hälsningar : Vitsand Svets & Reparation
Tony C.2013/11/30
min åsikt
rating
Hej Beställning och leverans helt ok. Men kvalitén på led-lamporna är inte ok. Led-delen viker sig mot metalldelen, övergången mellan led och metall är dålig. Jag måste lägga en limsträng i övergången mellan de olika delarna. Frågan är om lampan håller ihop när det sitter monterad i bilen, om man inte förstärker skiktet mellan led och metallhållare, när det kanske blir vibrationer och i bilen Hälsning Bertil
Sven Bertil Göte F.2013/11/18
Svar: Hejsan Tack för din feedback! Maila eller ring oss gärna och berätta vilken produkt det är du har köpt så vi kan följa upp vad det är som blivit fel. Tänk på att vi alltid har 30 dagars öppet köp ifall du inte är nöjd med produkten. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
5-stjärnig butik
rating
Bra vara, snabb leverans, kan inte bli bättre!
Mats Sixten H.2013/11/19
Väldigt bra butik
rating
Bra support, hade frågor angående produkter och butiken svarade inom rimlig tid på frågorna. Har beställt både spotligths och led-stripes. Alla produkter var som jag förväntade mig. Bra sortiment, men kan alltid byggas ut. Snabb leverans. Rekommenderas varmt
Nicklas L.2013/11/16
LEDe mig direkt till rätt produkt
rating
Bra sökfunktion och snabb leverans, Bästa betyg till en bra leverantör.
Hans Krister A.2013/11/15
Ally var bara perfekt från beställning till...
rating
Allting var perfekt
David J.2013/11/15
Varorna höll måttet
rating
Snabb leverans och varan höll en bra kvalité, jag är nöjd.
Björn C.2013/11/14
Prisvärda bra saker till lågt pris !
rating
Verkar vara produkter av god kvalitet. Stämde överens med beskrivningen. Fick vad jag hade beställt. Bra priser och snabb leverans.
Per H.2013/11/14
jomenvist.bra
rating
Efter en leverans,får se om de blir flera
Ulf Runar K.2013/11/15
LJUS RÄTTA O KOMPETENT FÖRETAG
rating
BRA SERVIC ,,RÄTTAR TILL O BJUDER TILL UTAN KRÅGEL
Gabi B.2013/11/13
Snabba och trevliga!
rating
Beställde 6 st Teralite Pro F4WG50 från Ljustema.se, fick dom dagen efter. Bra rabattsystem, jobbade upp 20% rabatt på hela ordern. Fina downlights, hantverkaren tyckte det var bra saker som var enkla att jobba med. Rekommenderas!
Mikael V.2013/11/24
Helt ok ledlist sats till rimligt pris
rating
Fungerade bra att montera och gav ett jämt ljus på hela längden. beställning och leverans med DHL funkade utmärkt med bara någon dags leveranstid. Montageinstruktionen var väl ok men kunde ha varit bättre. frågetecken från min sida är dels hur man kan ge den skyddsklass IP65 när lödpunkterna i varje skarv inte är fuktskyddade dom håller ju bara IP00 enl. mig, inget som gjorde nåt i vårt fall då den ska vara inomhus men sätter man den utomhus så borde det ge problem med tiden. ävne uppmaningen att man kan fästa den med en vanlig häftpistol blir ju fel om skulle häfta över lödpunkterna med metallklammer för då kortsluter man ju listen. men som sagt rätt monterad inomhus verkar den helt ok i förhållande till priset.
Per Håkan N.2013/11/14
Snabba på riktigt!
rating
Har sällan varit med om en snabbare service! Riktigt bra!
Fredrik M.2013/11/12
Snabb och bra
rating
Jag har köpt Led ljus och nöjd
Ali K.2013/11/11
bra info
rating
Jag skrev en fråga på mail och de ringde upp för att bättre förklara funktionen på det jag var intresserad av. Bra service tycker jag, och ett brinnande intresse för sina produkter. När jag sedan beställde så skickades det omgående. Fann bara ett fel. De använde DHL som leverantör vilket är en nackdel i alla på vår ort om man jämför med Posten, som har bättre tillgänglighet här
Lars Erik J.2013/11/12
Snabb leverans.
rating
Produkten överensstämde med specifikationen.
Thomas L.2013/11/10
Allt funkade, snabb leverans
rating
Allt funkade, snabb leverans
Andreas Örjan J.2013/11/09
Kanon företag!
rating
Kanon företag! Service o produkter garanterat 100%
Tim Morgan Patrik J.2013/11/09
Bra produkter, snabb leverans, inget krångel.
rating
Fullt godkänt, bra presentationer av produkterna. Handlar gärna igen och rekommenderar andra.
Mats A.2013/11/11
Toppenföretag!
rating
Bra utbud av produkter med toppenkvalitet, bra priser samt jättesnabb leverans. Suveränt helt enkelt!
Bo P.2013/11/09
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5563


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5563st
Bra sajt som håller bra kvalité.
rating
All funkade bra!
Peter Arne S. 2018/11/18
Ny trafo
rating
Trevligt bemötande v kunnig personal
Sven Ö. 2018/11/18
Snabb leverans
rating
Toppen
Per Mikael B. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Inga problem med reklamation.Fick nya lampor utan minsta problem
Kristoffer Edwin K. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Snabb leverans
Sture Christian A. 2018/11/18
bra
rating
bra
Johan Christian L. 2018/11/17
Toppen
rating
Väldigt nöjd med min order. Mycket fint och bra priser..
Emelie Josefin W. 2018/11/17
lurad
rating
urdåligt bemötande
Kerstin Sonja M J. 2018/11/17
Ljusnät
rating
helt perfekt för oss !H
Lars Torvald K. 2018/11/17
Perfekt
rating
Snabb leverans av bra varor
Rose-Marie E. 2018/11/17
BRA SIDA
rating
BRA UTBUD BRA PRISER
Ulla J. 2018/11/17
Superbra!!
rating
Snabb leverans och fina saker, kommer säkert att beställa från er igen i framtiden.
Frida Sofia O. 2018/11/16
Mycket nöjd!!
rating
Mycket bra bemötande i detta garantiärende, snabb handläggning!! Var aldrig något problem med att få ersättnings produkt... för den skadade varan!!!
Laila Carina R. 2018/11/16
Leverans
rating
Utmärkt leverans och bra förpackad vara!
Louise Madeleine S. 2018/11/16
Bemötande
rating
Otroligt vänligt och hjälpsamt bemötande
Anne-Marie Helena Kim V. 2018/11/16
Mycket nöjd
rating
snabb service och bra varor
Monica l. 2018/11/15
Nöjd
rating
Snabb korrekt leverans. Möjligheten till fakturabetalning är bra med tanke på säkerheten.
Kent Göran H. 2018/11/15
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Leverans
rating
Snabb
Berit Ann-Catrin C. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.