Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Kompetent!
rating
Jag ringde och fick kompetent information, därefter en snabb leverans utan krångel.
Jerker S.2016/02/04
Mycket trevligt bemötande och bra service!
rating
Fick besked att produkten skulle dröja men kom sedan på lovat datum, bra service!
Ljustema B.2016/11/12
Bra service
rating
Toppen, jag beställde fel vara men ni fixade det så bra.
Ljustema B.2016/11/11
Är mycket nöjd
rating
Är mycket nöjd
Fyndiq A.2016/11/12
Leverans
rating
Att anlita DHL är bra. Men vi som jobbar när leveransen kommer är inte bra, skicka hellre till posten så man får en avi hemskickad hem till sig så man kan välja själv när man vill hämta
Ljustema B.2016/11/18
Svar: Hej Ida, Vi skickar alltid till närmsta ombud om man inte själv har valt DHL paket, då skickas paketet hem mellan en vis tid som man avtalar med DHL. Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
Snabb leverans, bra pris och kundservice i...
rating
i@Inget att anmärka på.
Daniel U.2016/02/03
Snabb leverans
rating
Dom skickade mitt paket omgående. Jag hade det nästa dag!
Jörn I.2016/02/02
Helnöjd.
rating
Snabbaste leverans jag varit med om!
Axel Kennet Kristian H.2016/02/01
"Suveräna Ljustema"
rating
Trevlig o kunnig personal,mycket bra service,bra omhändertagande av kund,man känner sig nöjd o glad när man lämnar denna fina affär.
Britt Lise-Lott F.2016/02/01
Snabb leverans
rating
Snabb leverans som motsvarande beskrivningen på hemsidan
Madeleine Caroline A.2016/11/12
Snabb leverans, mycket bra service.
rating
Kommer att köpa igen från detta företag
Eva Louise Marianne J.2016/01/31
Snabb leveras
rating
Bra information om orderläget och snabb leverans
Jan Anders Vilhelm F.2016/01/30
Snabbt
rating
Snabb leverans, billiga varor
Leif Gösta G.2016/01/30
Snabbt och enkelt
rating
Jag gillar när det är enkelt och snabbt inga krusiduller
Dick Jörgen W.2016/11/18
Snabb affär
rating
Riktigt bra o snabb affär. Med väldigt snabb leverans. Rekommenderas varmt till vänner o familj.
Jimmy B.2016/01/30
Okej
rating
Varken super eller dåligt. Som förväntat
Roger B.2016/01/30
Bra service!
rating
Upplever bra service med mycket snabb leverans och bra hantering vid eventuella problem. Hade t ex otur vid köp av golvlampa som var trasig vid leverans. Detta hanterades direkt på ett mycket professionellt sätt.
Dan J.2016/01/29
Stora pluss
rating
Trevlig bemötande personal med bra priser och snabba leveranser.
Tony S.2016/01/28
perfekt
rating
snabb leverans och bra packat kan inte bli bättre
Bror Sölve Ingemar L.2016/11/22
Ej leverans till Finland
rating
Ok, men beställningen levererades aldrig eftersom företaget oväntat meddelade att man inte skickar varor utomlands, inte ens inom norden. Annars var kommunikationen ypperlig till kunden.
Paul E.2016/01/29
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.