Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5563 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.6%(337 Omdöme)
Antal omdöme: 6058negative2.6%(158 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra och snabb leverans
rating
Bra och enkel hemsida. Snabb leverans och fantastisk bra support när man har frågor
Anders Olof H.2015/07/14
Snabb och säker leverans
rating
Jag har en rad spotlights där en hade gått sönder. Tyvärr gick det inte att hitta dessa till försäljning mer men efter ett mail till Ljustema fick jag reda på att de hade ett fåtal liggande ad den utgångna modellen. Tack till dem, nu slapp jag byta ut alla 6 LED'arna.
Per L.2015/07/09
Bra, funkade fint
rating
Bra, allt funkade bra
Patrik A.2015/07/03
Bra uppföljning
rating
Några clips saknades vid leveransen, vilket dock mycket snabb åtgärdades. Bra betyg på leveranstid och åtgärdande grad.
Arjan B.2015/07/08
bARA BRA
rating
HJÄLPSAM PERSONAL
Hans Georg L.2015/06/30
Bra produkter med snabb leverans
rating
Bra hemsida lätt att hitta med en väldigt snabb leverans.
Per Örjan Gustav J.2015/06/30
Snabb och smidig leverans
rating
Beställde två G9 LED som levererades snabbt direkt i brevlådan. Enda anmärkningen är att det inte gick att direktbetala via min storbank, Handelsbanken.
Martin Anders Gabriel N.2015/06/30
Belysning
rating
Jag är nöjd med mina köp hos Ljustema. Snabb leverans och bra kommunikation.
Claes Erik Christer L.2015/06/29
Kungligt
rating
Blev fantastiskt bra med led-lamporna i trädäcket :-)
Leif Åke Andreas L.2015/06/28
Supertrevliga och kunniga personer
rating
Det känns nästan att man är kompisar. De svarar snabbt på alla möjliga frågor, både enkla och tekniska. Bra svar dessutom! Snabba leveranser.
Michael Trajan F.2015/06/23
Spotlights
rating
Helt perfekt bra vara och snabb leverans
Jan-Åke Lennart J.2015/06/21
En snabb affär
rating
Snabb leverans, fina varor. Kan rekommenderas.
Eva Gabrielle B.2015/06/16
Perfekt service
rating
Hjälpsam och kunnig personal. Rekommenderas varmt.
Bertil Enar N.2015/06/15
Trevligt bemötande och snabb leverans
rating
Dagen jag beställde var det problem med kortbetalning så jag kontaktade den trevliga kundtjänsten på Ljustema. Tyvärr kunde de inte hjälpa mig vidare annat än att välja faktura om det inte funka några timmar senare. Fick bli faktura. Leveransen tog bara några dagar från beställning. Fina produkter (beställde LED lister med dimmer och 12 volts dimmer) som förhoppningsvis håller i många år.
Johnny N.2015/06/15
Snabbt och proffsigt
rating
Jag är toppennöjd med båda mina köp. Snabba på att svara på frågor och snabba leveranser. Kommer garanterat att handla flera gånger av Ljustema
Tommy H.2015/06/16
snabba
rating
bra grejor beskrivning bra
Kenth S.2015/06/10
Leverans
rating
mycket nöjd med min leverans från ljustema , beställde på lördag via nätet och hade mina lampor på tisdag i brevlådan
Johan Olof N.2015/06/09
Bra snabb service på telefon.
rating
Kunniga, hjälpsamma.
Björn Tore A.2015/06/04
Högsta betyg
rating
Trevlig kundtjänst. Bra produkter. Toppenservice vid problem. Det är tredje gången jag handlar av ljustema och jag har bara positiva upplevelser.
Henrik R.2015/06/02
Lätt och bra
rating
Var lätt att hitta min produkt, snabb och hantering att beställa varan.
Patrik B.2015/05/26
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6058
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.