Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.7%(5337 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.7%(333 Omdöme)
Antal omdöme: 5819negative2.6%(149 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Toppen!
rating
Bra produkter God service Snabba leveranser.
Mika Petteri M.2014/09/05
Snabb leverans
rating
Klart nöjd med köpet o att det levererades så snabbt.
Jan W.2014/10/17
Mycket nöjd med nya ljuset
rating
Beställde LED ersättningslampor till innerbelysningen på min Landcruiser. Otroligt bra ljus det blev. Beställde på torsdagen och fick dom på tisdagen efter, att posten är seg kan man inte lasta ljustema för. Kommer köpa mer belysning hos er! Med vänlig hälsning Robert
Robert F.2014/09/03
Bra, prisvärda produkter.
rating
Köpte en LED ljuskedja på 3m, extra varmvit. Känns som bra kvalitet, ordentlig inkapsling. Lyser ganska starkt, men kanon att den går att dimra. Ljuset är färgmässigt OK, ser ut som en stark vanlig lampa. Man märker att det är LED belysning då det blir lite sämre kontraster än med vanliga halogen och glödljus, så det blir att ösa på med lite mer ljus. Snabb leverans och mycket bra att man kan köpa den som metervara färdig att koppla in med vanlig elkontakt.
Roger E.2014/09/01
Enkelt och snabb leverans!
rating
Enkelt och snabb leverans!
Kristoffer G.2014/09/03
Lysande
rating
Mycket nöjd med strålkastaren. Den lyser upp min tillvaro
Igge F.2014/09/02
Fantastiskt bra, bästa e-köp någonsin.
rating
Kan som jag ser det inte bli bättre.
Lars Inge E.2014/08/31
Snabbaste leverans i mitt snart 70 Åriga liv!!
rating
Perfekt kommer igen! jer
Jan E.2014/08/23
mycket bra och lättmonterad produkt
rating
Bra leverans och kvalitet
Ronny D.2014/08/29
Snabb leverans
rating
Bra utbud och snabb leverans, priset rätt så bra.
Lars Göran Vilhelm H.2014/08/22
Lever upp till förväntningarna
rating
Jag upplever att Ljustema saluför sådana produkter jag vill ha. Leverans omgående. Jag kommer kolla Ljustema först när jag skall handla mera liknande varor
Ulf Georg W.2014/08/20
Ljustemas service är snabb som ljuset
rating
Har hittills alltid varit nöjd med de produkter jag köpt från Ljustema.
Per G.2014/08/19
Mycket snabb leverans
rating
Produkten levererades snabbt och såg ut/fungerade som den ska.
Andreas O.2014/08/18
Smidigt
rating
Allt gick som förväntan
Anders Edvard E.2014/08/18
Bra support och efter support, viktig för...
rating
Hjälpsamma till mötesgående efter köpet. Fått bra kontakt vid garantiärenden fick jag vända mig till tillverkare samt andra leverantör, tror det kommer att lösa sig annars hör jag vav mig igen. Produkten jag handlade var en el-cykel som man slutat sälja på Ljustema, men man har kontakterna kvar hos sin leverantör, hoppas få hjälp där med el cyckeln, läsplattan som följde med el-cyckeln också gått sönder och då får jag kontakta Acer, vilket också var smidigt med ett telefonsamtal bort.
Korosh N.2014/08/18
Snabb leverans bra kvalité
rating
Snabb leverans bra kvalité ,lätt monterade
Anders G.2014/08/15
Snabba och rätt prylar
rating
Lev på 2 dagar- super ! Andra gången jag handlat och fungerat lika bra båda gångerna.
Jan Pavel G.2014/08/14
Snabbt och smidigt samt snabb leverans!
rating
Jätte nöjd med den snabba leveransen, men lite besviken alt förvånad över att där inte fanns nån "av o på" knapp på ljus slingan, utan man får dra ut kontakten eller fixa nån fjärrstyrt historia. Där står förvisso ingenstans att där skulle sitta nån strömbrytare, men d var nått jag tog som en självklarhet. Annars är jag mkt nöjd! Mange
Magnus B.2014/08/13
Super snabb leverans. Bra varor.
rating
Har handlat från dom tidigare. Bra hemsida med enkel och bra information.Jag beställde lampor på förmiddagen, dagen efter fanns dom att hämta på paketutlämningen. Perfekt.
Nanna Gunilla L.2014/08/12
Bra men dyrare
rating
Supersnabb leverans. Dock dyrare än konkurenterna. Borde varit fraktfritt.
Lars A.2014/08/11
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5819


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5819st
Nöjd
rating
Tog två dagar innan lamporna skickades men annars hela fina och rätt sort. Nöjd!
Magnus Erik Leonard D. 2018/12/11
Lampfot
rating
Fina lampor , snabb leveranse
Görild Merethe W. 2018/12/11
Snabb leverans och bra upplevelse
rating
Allt bara bra!!
Linda Kristina H. 2018/12/11
lev
rating
perfekt lev.
Roland Harry R. 2018/12/11
Bravo
rating
Mycket snabbt jobbat
Linnéa Madeleine E. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans och paketet var väl emballerat! Lysröret jag beställde funka galant. Ingenting att klaga på!
Anna Matilda L. 2018/12/10
Seriös återförsäljare och kvalité
rating
Insatta i produkterna de säljer. Snabb leverans och stort utbud!
Jens Carl Henrik K. 2018/12/10
Nöjd
rating
Snabb leverans, bra service.. inget att klaga på!
Nils Ingvar J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Mycket enkelt att handla och snabb leverans. Rekommenderas.
Leif Erik A. 2018/12/10
Service
rating
Kanon!
Meta Å. 2018/12/10
Lång leveranstid
rating
Sambon har beställt en till lampa samma kväll. Vi har ännu inte fått den. Mer än 10 dgr har gått. En julstjärna.... Och hi är redan i andra advent nu.
Vanja B. 2018/12/10
leverans
rating
Perfekt
Alf Tore F. 2018/12/10
Siracusa Badrumslampa IP44
rating
Helt nöjd.
Ann Birgitta M. 2018/12/10
Nöjd
rating
Bra servic
Siv Helena T. 2018/12/10
Se ovan.
rating
Se ovan
Maria Katarina J. 2018/12/10
Ljustema
rating
Rörig hemsida. Långsam leverans.
Rolf Anders Tommy R. 2018/12/10
Enkelt och smidigt
rating
Köpet hos er var enkelt och smidigt att göra. Jag är nöjd!
Marita Lis-Beth K. 2018/12/10
Snabb leverans
rating
Snabb leverans men minus för fraktkostnaden.
Malin Ingrid Therese W. 2018/12/10
Bra och snabb leverans
rating
Fungerade snabbt och smidigt.
Maria Helena Ö. 2018/12/10
Leverans
rating
Allt OK
Rolf Allan J. 2018/12/10
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.