Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5681 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(341 Omdöme)
Antal omdöme: 6185negative2.6%(163 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Utmärkt leverans och produkt
rating
Mycket trevligt bemötande vid telefonsamtal
Claes W.2015/10/25
Jag är helnöjd!!
rating
Företaget har en användarvänlig hemsida, enkel och överskådlig. Fraktkostnaden är låg och leveranstiden snabb. Jag har absolut ingenting att klaga på:)
Erika Marie E.2015/10/23
Snabb leverans. Mycket bra och snabbt bemötande...
rating
Snabb leverans. Mycket bra och snabbt bemötande i kundservice.
Mattias Pär H.2015/10/23
rating
Jättefin lampa
Andreas Falkis F.2015/10/22
Utmärkt
rating
Enkelt att beställa, flera betalningsalternativ, snabb leverans !
Egon Merold N.2015/10/21
Super bra service
rating
Snabt leverans och bra product
John Terence A.2015/10/20
snabb service
rating
Snabb service men strul med fakturorna. Fick aldrig faktura och vips så får man en påminnelse från Svea kredit. Skicka faktura med paketen istället.
Knut Johan Thomas H.2015/11/05
Svar: Hejsan Thomas Så ska det naturligtvis inte vara. Jag har även pratat med dig i telefon idag. Påminnelseavgiften är nu borttagen. Skulle det vara några andra problem är det bara att höra av dig. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema.se
Jag skulle rekommendera detta företag till andra
rating
Smidigt och enkelt
Ammar A.2015/10/21
Perfekt
rating
Lätt att beställa, frakten håller sig inom tidsramen, bra produkt. Rekommenderas.
Leif Erik O.2015/10/20
Bra produkter och snabb service!
rating
Toppen upplevelse!
Hans W.2015/10/20
Bra!
rating
Bekräftelse på beställning, mejl när varan skickats och snabb leverans.Kan inte tänka mig något bättre.
Eva H.2015/10/18
Kanon!
rating
Tillmötesgående personal och snabb leverans. Rekommenderas varmt!
Torbjörn S.2015/10/17
Beställning av en produkt som ej fanns med för...
rating
Jag blev mycket nöjd med den hjälp jag fick då jag sökte en detalj till en lysrörsarmatur. Detaljen fanns ej med i onlinesortimentet men ändå så sökte ni frenetiskt upp den och levererade den så gott som omgående. En mycket kundvänlig insats. Lysröret gav dessutom ett behagligare sken. Jag noterar ert företagsnamn och återkommer om jag får nya problem. Hälsningar Björn Nykvist i Ed
Jan H.2015/10/18
Ej klagomål
rating
Länkar guide hjälp och se vilken sort passar vart 9
Nils Johan J.2015/10/17
Lovar en sak och håller en annan
rating
Sämsta lev. Någonsin. Lovar att lev inom 2 dgr, hör inte av sig med att lev. Är försenad minst 1 vecka utan får reda på detta först efter att jag själv hört av mig till dom!! Handlar hos ngn annan nästa gång.
Per T.2015/10/17
Svar: Hejsan Per Jag beklagar att din order har blivit försenad. Produkten du beställde fanns ej i lager och det tog för lång tid innan vi fick hem den. Vi bjuder på frakten som kompensation och hoppas du vill handla av oss igen trots detta misstag. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema AB
Utmärkt service
rating
Utmärkt service när produkten var trasig vid leverans. Trevlig och service inriktad personal. Skickade ny produkt utan krångel.
Lars B.2015/11/08
Mycket nöjd
rating
Robosta, praktiska och mycket lätt installerade spottlights, levererade snabbt (2 dagar varje gång) och välpackade
Carl Johan Linus R.2015/10/23
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Martin Karl Inge R.2015/10/14
Bra hemsida
rating
Förutom en bra hemsida, rätt och snabb leverans :-)
Patrik Andreas H.2015/10/14
Mycket bra
rating
Trevlig personal professionellt bemötande och snabba leveranser kommer att rekommendera er till andra
Camilla L.2015/10/13
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6185
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.