Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(6061 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(354 Omdöme)
Antal omdöme: 6601negative2.8%(186 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra service.
rating
En lampskärm trasig i frakt, åtgärdat med ny. Kommer därför köpa fler lampor från Ljustema.
Karin K.2016/04/10
Rätt & snabbt
rating
Enkelt att beställa, enkelt att betala, snabb leverans till en närbelägen butik, bra paketerat.
Karl Joakim P.2016/04/07
Stort sortiment
rating
Bra utbud och priser. Snabb leverans trots att varan inte fanns hemma.
Jan G.2016/04/11
Så här ska e-handel funka!
rating
1,5 timmar efter beställning registrerades leverans på väg av 3 olika artiklar. Enkelt att beställa och betala via hemsidan. Sort sortiment och att dessutom ha mina grejer i lager är toppen.
Lars Gunnar N.2016/04/08
besvikan 1:a gångsköpare
rating
ett paket som beställdes på en torsdag och onsdag eftermiddag är paketet fortfarande inte framme, det går fortare att beställa från tex. England
Marjan V.2016/04/06
Bra hantering av problem
rating
Fick problem med min produkt strax efter garantitidens utgång men Ljustema löste detta SNABBT med en frikostig kompromiss. Verkar som Ljustema är inriktade på att vara ett "kvalitetsföretag" !
Lars Thomas B.2016/04/05
Positiv
rating
Fungerat bra änsålänge.
Björn-Inge Kristoffer W.2016/04/06
Snabb, trevlig och effektiv service
rating
Snabb leverans, trevlig och personlig kontakt, kunnig personal.
Marita I.2016/04/04
Reklamation
rating
Perfekt bemötande
Staffan Knut Roger F.2016/04/04
Hjälpsamma, snabba och kundvänliga
rating
Hjälpsamma, snabba och kundvänliga
Richard H.2016/03/29
Snabb och effektiv, rekommenderas!
rating
Mycket bra site med bra och guidande information. Snabb och effektiv leverans. Rekommenderas varm!
Pablo L.2016/03/31
Snabbt och effektivt
rating
Bra hantering av order och leverans
Per Anders Michael L.2016/03/29
aldrig några problem
rating
Snabb service även på reklamationer
Thore Allan J.2016/03/28
Perfekt hanteringe av ett garanti ärend
rating
Fick en ersättnings armatur direkt när jag anmälde att en av mina havererat. Tack
Erling L.2016/03/27
Snabb leverans och kunnig personal!!
rating
Rekommenderas varmt.
Georg Ö.2016/03/23
Leveransplats
rating
Varorna levererades till en plats 6 km från sär hag bor fast det finns en plats dit andra levererar levererar som ligger 1km från där jag bor.
Lennart Vilhelm J.2016/03/24
Snabb leverans och mycket hög kvalitet på lamporna
rating
Snabb leverans och hög kvalitet på produkterna. Kostar lite i överkant men det gick mycket snabbt att montera så man får vad man betalar för.
Bernt Olov H.2016/03/21
kompetenta och snabba
rating
Ringde-fick svar. Beställde - fick allt dagen efter. Kommer använda det här företaget igen.
Ulf Å.2016/03/21
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Anders S.2016/03/21
Lyssande service och bländande leveransprecision.
rating
Grym support från första kontakt:) Vi kommer absolut att handla från Ljustema.se igen! //Nicolas
Nicolas Love K.2016/03/20
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6601
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.