Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5756 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(344 Omdöme)
Antal omdöme: 6267negative2.7%(167 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


OTROLIGT SNABB LEVERANS!!!!
rating
Jag kommer absolut att kolla hos er på hemsidan flera ggr!!!
Anne Lillemor Elisabeth N.2015/12/01
Utmärkt - snabbt och säkert.
rating
Utmärkt - snabbt och säkert.Återkommer gärna.
HANNA K.2015/11/30
Mycket nöjd kund
rating
Mitt paket kom 2 dagar efter beställning Fick information direkt hur jag kunde följa paketet till utlämningsstället o sedan ett sms när det var klart att hämtas. Varorna (adventsljusstaket) var jättefina Detta var första gången jag handlade på Ljustema.se men det kommer absolut att bli fler gånger
Chatrine Tintin H.2015/12/01
Snabb och bra leverans!
rating
Jag fick en bra produkt i en snabb leverans!
John Valdemar N.2015/12/01
Mycket bra!
rating
Otroligt snabb leverans och snabbt och proffsigt bemötande vid funderingar!
Gölin Maria T.2015/12/01
Bra, men oklar frakt
rating
Fick mycket bra bemötande på alla sätt, men valde Företagspaket för att slippa hämta ut det. När jag spårade paketet och reagerade på att jag ännu inte fått det visade det sig att det skulle skickas en avisering för att bestämma leveranstid. Detta trots att DHL är hos oss dagligen. Aviseringen skickades heller inte direkt och hade jag inte själv spårat det hade paketet kommit fram 2 dagar senare. Detta var väldigt oklart i fraktvillkoren och drog ned köpupplevelsen.
Marie W.2015/11/30
Inga problem
rating
Snabb leverans och överlag inga problem.
Monika D.2015/12/03
Supersnabb leverans!
rating
Jag beställde min vara på en tisdag och onsdag kväll var den redan uppackad i lägenheten! Kanonbra!
Linda Andjelika V.2015/11/30
Snabb leverans, bra pris!
rating
Allt fungerade bra!
Jenny Sofia S.2016/01/04
snabbt o enkelt
rating
Hittade lampor jag letat efter en tid med nedsatt pris. Snabb leverans och inga konstigheter.
Sara Maria V.2015/11/30
snabbt och bra
rating
Det var lätt att beställa, betala och stjärnan kom snabbt till mig. Ni hade också ett bra pris på stjärnan och portot. /Britt
Britt Ingrid F.2015/11/30
Supersnabb leverans!
rating
Supersnabb leverans! Jättenöjd med mina varor! Rekommenderas!
Jessica Cecilia Lee K.2015/11/29
Inga konstigheter
rating
Bra pris. Snabb leverans. Inga konstigheter.
Martin Erik S.2015/11/30
Mycket bra!
rating
Supersnabb leverans! Välpaketerat! Jag är mycket nöjd!
Nica F.2015/11/29
Snabb
rating
Bra service och snabbt levererat precis som man vill det ska vara då man handlar på nätet
Ralph Martin Samuel K.2015/11/29
Prisvärt
rating
Bra priser och snabb behandling.
Inga Birgitta N.2015/11/30
Utmärkt
rating
Toppen! Snabb leverans. Bra packat. Billig frakt.
Josefin H.2015/11/29
kundbemötande
rating
Haft att "göra med" ljustema sen några år tillbaka och bättre kundservice får man leta efter. För mig står Ljustema för Kvalitet och Service. Nöjd kund!
Kimmo H.2015/11/29
Super
rating
Mycket snabbt och enkelt att handla av ljustema.
Carolina S.2015/11/28
Bra webbsida, snabb orderbekräftelse, snabb...
rating
Lätt att hitta bra produkter på webbsidan. Ordern bekräftades omgående och med kollifunktionen kunde varan följas. SMS-meddelande när varan nått utlämningsstället. Rätt vara och bra emballerat.Kort sagt såsom ett köp på nätet alltid borde vara.
Sara Helena P.2015/11/30
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6267
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.