Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5097 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5563negative2.6%(146 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Proffsigt och snabbt.
rating
Mycket bra hemsida och snabb leverans.
Nils Anders C.2013/12/17
Nöjd kund
rating
Förklarade bra och det gick snabbt att få produkterna
Pihl Fia Kerstin Agneta K.2013/12/16
Snabb och bra service
rating
Fick mina produkter dagen efter beställning och är mycket nöjd med produkter, service och leverans.
2013/12/16
Snabb leverans, perfekta varor!
rating
En lättnavigerad hemsida, snabb och korrekt leverans av utmärkt fungerande produkter, vad mer kan man önska sig? Kommer definitivt att handla av Ljustema fler gånger!
Ahn Göran v.2013/12/15
Snabbt
rating
Man hinner nästan inte skicka ordern för den kommer hem, BARA en dag leverans. Bra SERVICE.
Fred Ingemar O.2013/12/15
Bra service och snabb leverans.
rating
Bra service och riktigt bra att man kan ringa och prata med en riktig person. Har handlat hos ljustema förut och det har alltid funkat lika bra .
Jakob S.2013/12/11
Bra näthandel
rating
Mycket snabb handläggning. varorna fanns till avhämtning dagen efter beställning. Kan inte uttala mig om varorna eftersom de inte är installerade ännu. Tryggt med 30 dgrs returrät.
Rolf Göran E.2013/12/09
Skönt slippa springa runt i butiker och leta...
rating
Från Ljustema får man det man beställt - både snabbt och bra. Dessutom till överkomliga priser. Testa gärna själv !!
Kjell Magnus S.2013/12/17
Hög kvalitet med snabb leverans
rating
Efter mycket letande på nätethittade jag Ljustema som förenar hög kvalitet med snabb leverans och bra pris. Rätt ljus till rätt pris.
Magnus N.2013/12/09
Det bara flö
rating
Har febrilt letat efter LED spotlights med lite mer "tryck" i. Har 4st 50W halogen (45graders ljusvinkel) i taket i köket: Skulle igentligen behövt sätta fler för att få bättre ljus. Men då hade jag fått lägga om hela taket och borra nya hål. Kostsamt och inte kul så här före jul. De jag funnit har alltid varit till för stora och klumpiga, typ för affärslokaler. Hittade till sist LED armaturen Chicago 15w på Ljustema. Fantastiskt välbyggd och robust downlight. De passade direkt i de gamla hålen, gick att ljusreglera med befintlig dimmer. Har ett enormt ljusflöde, typ som uppskattningsvis 75W halogen. Men framför allt har de en ljusvinkel (60grader) som är för mitt fall mycket bättre än halogen lamporna. Det blev helt sjukt bra! För en vettig summa pengar och snabb leverans. Det får nog bli en omgång "spottar" till uterummet också. Bra jobbat Ljustema, varmt välkommen till branchen! /Christer Landgren
Christer L.2013/12/09
Fullträff
rating
Det lilla köp jag gjorde var till full belåtenhet. Lättsam hemsida, bra priser,bra produkter, 0ch hypersnabb leverans.. jag kan med gott samvete rekommendera Ljustema.
Per Olof P.2013/12/08
Bra priser och snabba leveranser
rating
Bra varor och snabb hantering och leverans.
Rolf Gunnar Stefan H.2013/12/06
Bra LED lampor
rating
Bra LED lampor, färgade och vita. Har testkört dem och är helnöjd med dem i min bil. Att beställa och få leverans var enkelt, korrekt och gick snabbt till vettigt pris.
Ulf Göran F.2013/12/06
bra service!
rating
En lampa var slut, och då ringde de och erbjöd ett dyrare alternativ. Det gillas starkt! Sen tog det bara 2dagar från orden var lagd, till paketet kom.
Magnus C.2013/12/05
Alltid nöjd med Ljustema.
rating
Kanon service, snabb leverans.
Henrik R.2013/12/06
Mycket snabb och korrekt leverans.
rating
Jag hade också telefonkontakt med er kundtjänst för att kontrollera beställningen och fick ett mycket korrekt, snabbt och trevligt bemötande där. Helt suveränt att det gick att leverera från beställning fredag mitt på dagen till leverans måndag förmiddag. Mycket nöjd kund.
Bengt Göte F.2013/12/04
Snabbare och bättre går inte att önska
rating
Bra vara och en mycket bra hemsida gör att det blir högsta poäng
Lennart Valdemar R.2013/12/02
Snabb leverans, inget att anmärka
rating
Snabb leverans, inget att anmärka
David Erland E.2013/12/02
Perfekt!
rating
Snabb leverans, bra pris och mycket bra produkt.
Jan Wilhelm F.2013/12/03
Toppen
rating
Kanonbra! !!!
Thomas O.2013/11/30
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5563


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5563st
Bra sajt som håller bra kvalité.
rating
All funkade bra!
Peter Arne S. 2018/11/18
Ny trafo
rating
Trevligt bemötande v kunnig personal
Sven Ö. 2018/11/18
Snabb leverans
rating
Toppen
Per Mikael B. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Inga problem med reklamation.Fick nya lampor utan minsta problem
Kristoffer Edwin K. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Snabb leverans
Sture Christian A. 2018/11/18
bra
rating
bra
Johan Christian L. 2018/11/17
Toppen
rating
Väldigt nöjd med min order. Mycket fint och bra priser..
Emelie Josefin W. 2018/11/17
lurad
rating
urdåligt bemötande
Kerstin Sonja M J. 2018/11/17
Ljusnät
rating
helt perfekt för oss !H
Lars Torvald K. 2018/11/17
Perfekt
rating
Snabb leverans av bra varor
Rose-Marie E. 2018/11/17
BRA SIDA
rating
BRA UTBUD BRA PRISER
Ulla J. 2018/11/17
Superbra!!
rating
Snabb leverans och fina saker, kommer säkert att beställa från er igen i framtiden.
Frida Sofia O. 2018/11/16
Mycket nöjd!!
rating
Mycket bra bemötande i detta garantiärende, snabb handläggning!! Var aldrig något problem med att få ersättnings produkt... för den skadade varan!!!
Laila Carina R. 2018/11/16
Leverans
rating
Utmärkt leverans och bra förpackad vara!
Louise Madeleine S. 2018/11/16
Bemötande
rating
Otroligt vänligt och hjälpsamt bemötande
Anne-Marie Helena Kim V. 2018/11/16
Mycket nöjd
rating
snabb service och bra varor
Monica l. 2018/11/15
Nöjd
rating
Snabb korrekt leverans. Möjligheten till fakturabetalning är bra med tanke på säkerheten.
Kent Göran H. 2018/11/15
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Leverans
rating
Snabb
Berit Ann-Catrin C. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.