Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5807 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(345 Omdöme)
Antal omdöme: 6321negative2.7%(169 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Raskt og smidig
rating
Bestilte en fin lampa som ble pakket og sendt samme dag. Dagen etter hentet jeg den på posten! Utrolig raskt og smidig levert, takk :)
Andre D.2016/01/19
Superbra!
rating
Snabb leverans och bra priser. En av lamporna var dessvärre trasig vid leverans, men jag fick en ny två dagar senare utan problem. Superbra!
Henrik Andreas M.2016/01/18
Smidigt
rating
Tänk vad bra det blev
Gerhard Thomas L.2016/01/18
Outstanding service!!!
rating
Bra sortiment och en engagerad personal!
Jonas M.2016/01/26
Trevlig o tillmltesgående personal
rating
Kunnig personal o trevliga orodukter till vettiga priser. Vi kommer tillbaka
Fyndiq A.2016/11/12
Snabba ryck!
rating
Denna leverans var den allra snabbaste jag har varit med om. mycket imponerad!! Stort tack!!
Elias Gustaf E.2016/01/17
Bra sortiment
rating
Snabb leverans
Karin Birgitta B.2016/01/16
Snabbt och bra pris
rating
Bra pris och snabb service
Anders B.2016/01/15
Jättenöjd
rating
Kanonpriser och bra service! Tog 1 dag levtid :)
Christian Arne J.2016/01/15
Quick delivery, Good service
rating
Quick delivery and Good service
Mohammed O.2016/01/23
Utmärkt
rating
Bra kommunikation. Snabbt på att skicka varorna. Rimlig fraktkostnader.
Chong L.2016/01/15
Nöjd kund
rating
Enkel beställning, snabb leverans, inga problem. Så ska det vara.
Robert A.2016/01/15
enkelt och bra
rating
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Jan Olof T.2016/01/14
Hög service nivå.
rating
Snabb leverans och utmärkt service. Rekommenderar företaget til landra.
Pettersson Berith Ingege C.2016/01/15
Bra support
rating
Fick bra hjälp när det strulade och allt löste sig
Eskil L.2016/01/26
snabb service
rating
Snabb och enkelt
Per Bengt Tobias Y.2016/01/12
Snabbt och lätt
rating
Snabbt och lätt.
Dan-Peter L.2016/01/15
Perfekt service och mycket snabb leverans
rating
Mycket bra telefonservice och rådgivning. Suverän leverans. Paketet låg i min brevlåda mindre än 20 timmar efter beställning.
Bo G.2016/01/12
Snabb service vid garatier
rating
Fick bekymmer med några lampor men efter ett snabbt garantibeslut så var problemet löst.
Christian Willy F.2016/01/12
Mycket bra
rating
Snabb och bra service. Enkelt att beställa och betala. Snabb leverans. Varorna motsvarade förväntningarna. Jag kommer att handla här fler gånger.
Tomas K.2016/01/12
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6321
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.