Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5693 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(341 Omdöme)
Antal omdöme: 6199negative2.7%(165 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabba
rating
Ljustema är snabba, pålitliga och mycket kundorienterade
Nils Erik Göran S.2015/12/07
Rörigt vid orderläggning
rating
Väldigt rörigt med order. Beställde 6 LED-lampor där besked kom att de var slut. Fick tips om 2 andra modeller, beställde en av dessa men den andra levererades. Ordern kunde stoppas och ändras och kom till slut på 2 dagar.
Rune Lennart J.2015/12/02
seriös handlare
rating
Köpte några lys rör och en led lampa vilken visade sig vara felaktig med flimrande ljus. Men inga problem efter kontakt med kundtjänst skickade dom en ny direkt utan att jag behövde hålla på och skicka in den trasiga riktigt bra så ska det funka.
Berndt Tommy A.2015/12/14
Varan var slutsåld
rating
Varan var slutsåld trots lagersaldo på hemsidan var ok och det tog Ljustema tre dagar att meddela detta...
Anita L.2015/12/02
Svar: Hejsan Jag förstår ditt missnöje. Jag kan bara beklaga att produkten du beställt tagit slut. Skulle du vilja handla något av oss igen så kommer vi att kompensera dig för detta. Bara hör av dig till oss på info@ljustema.se i så fall så ordnar vi något. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema.se
Jag beställde en stjärna...
rating

Jag beställde en Siluette Batteridriven Stjärna LED för att jag ville ha en batteridriven stjärna i ett fönster utan el. Jag blev mycket besviken! Att kalla det en stjärna är ett hån! Kalla det för en dekoration i form av modern konst istället! Vi fick hålla på länge för att försöka få den att åtminstone likna en stjärna. Nu sitter den i badrummet med frostat glas bakom och gardin framför så den får duga i år, sedan åker den i soporna! Tyvärr hade min man redan brutit, och kastat, förpackningen så det kändes marigt att returnera den, och den kostade ju ingen förmögenhet..

Britt Inger W H.2015/12/03
Ljusslinga
rating
Snabba ryck,säker support o bra hemsida
Rolf Börje N.2015/12/04
Nöjd
rating
Bra packat! Snabb leverans. Och ljusstakarna var fina.
Kovacs Eva Elisabeth N.2015/12/01
Kan bli bättre...
rating
Beställd vara fanns i lager enligt notering.... 4 dagar senare skrev jag ett mail om varan var levererad och ett spårningsnummer önskas... fick som svar att varan fanns ej i lager !.. kolla vad som finns i lager på respektive vara och uppdatera er beställningssida... detta drar givetvis ner betyget... Med vänlig hälsning/Tommy
Bror Erik Tommy N.2015/12/01
Mycket nöjd.
rating
Stort urval. Höll vad de lovade. Enkelt beställningsförfarande och snabb leverans.
Seidel Christel Therese Ing S.2015/12/04
Snabb leverans!
rating
Snabb leverans, bra service och fin produkt - allt man kan önska sig!
Line S.2015/12/01
Mycket bra ,snabb hantering och bra produkt!
rating
Bra produkt jag ej funnit någon annanstans!
Lars-Åke S.2015/12/02
Weeping willov, led trä
rating
Det var den snabbaste frakten jag varit med om någon gång. Inte ens hundmat som jag beställer på nätet går så fort./Susan
Susan Birgitta O.2015/12/01
OTROLIGT SNABB LEVERANS!!!!
rating
Jag kommer absolut att kolla hos er på hemsidan flera ggr!!!
Anne Lillemor Elisabeth N.2015/12/01
Utmärkt - snabbt och säkert.
rating
Utmärkt - snabbt och säkert.Återkommer gärna.
HANNA K.2015/11/30
Mycket nöjd kund
rating
Mitt paket kom 2 dagar efter beställning Fick information direkt hur jag kunde följa paketet till utlämningsstället o sedan ett sms när det var klart att hämtas. Varorna (adventsljusstaket) var jättefina Detta var första gången jag handlade på Ljustema.se men det kommer absolut att bli fler gånger
Chatrine Tintin H.2015/12/01
Snabb och bra leverans!
rating
Jag fick en bra produkt i en snabb leverans!
John Valdemar N.2015/12/01
Mycket bra!
rating
Otroligt snabb leverans och snabbt och proffsigt bemötande vid funderingar!
Gölin Maria T.2015/12/01
Bra, men oklar frakt
rating
Fick mycket bra bemötande på alla sätt, men valde Företagspaket för att slippa hämta ut det. När jag spårade paketet och reagerade på att jag ännu inte fått det visade det sig att det skulle skickas en avisering för att bestämma leveranstid. Detta trots att DHL är hos oss dagligen. Aviseringen skickades heller inte direkt och hade jag inte själv spårat det hade paketet kommit fram 2 dagar senare. Detta var väldigt oklart i fraktvillkoren och drog ned köpupplevelsen.
Marie W.2015/11/30
Inga problem
rating
Snabb leverans och överlag inga problem.
Monika D.2015/12/03
Supersnabb leverans!
rating
Jag beställde min vara på en tisdag och onsdag kväll var den redan uppackad i lägenheten! Kanonbra!
Linda Andjelika V.2015/11/30
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6199
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.