Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5958 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6491negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


+++++ Rekommenderas!
rating
En seriöst bolag som har snabb svarstid/kontakt och leverans.
Mats K.2016/05/06
Perfekt
rating
Mycket snabb leverans! Till och med kompletteringsbeställning som fick göras i efterhand kom samtidigt som ursprungsbeställningen! Vem kan slå det?
Mattias Mok Anders H.2016/05/05
Snabb leverans!
rating
Snabb leverans och bra priser
Yvonne Marianne S.2016/05/04
Vackra ledlampor
rating
Mycket trevlig ledbelysning med vackert sken och dessutom bra priser.
Marianne Henriette N.2016/05/02
Snabb leverans!
rating
Beställde på onsdag och fick mina varor på torsdag!! Toppen!
Per Mikael P.2016/05/02
Bra grejer och snabb leverans!
rating
Här kommer jag handla igen
Susanne P.2016/05/02
Snabb leverans och främst rätt prylar.
rating
Vet vad ni gör och förklarar klart och tydligt. Bra.
Lars K.2016/05/02
Fel leverenssätt.
rating
Utmärkt leverans. Förutom att ni använder fel leverantörer. Ni måste inkludera Posten. Nu måste jag åka fem kilometer för att hämta paketet. Posten ligger på gångavstånd. Visst kan få paketet hem mot extra betalning, men posten är bättre och billigare. DHL levererar bara två dagar i veckan hem. De hävdar att jag bor på vischan. En timme kollektivt till Stureplan är inte på vischan.
Lars K.2016/05/02
Mycket snabb leverans!
rating
Imponerad av den snabba leveransen, utmärkt!
Mia Kristina H.2016/05/02
Snabbt,effektiv o trevlig
rating
Mycketctrevlig personal vid samtal samt hjälpsamt!
Sara H.2016/05/01
Snabbt och effektivt!
rating
Lätt att hitta på webbsidan. Snabb hantering och leverans. Fungerar väldigt bra.
Mikael Jörn Arvid M.2016/05/01
Mycket bra!
rating
Snabb leverans av rätt grejer!
Jenny L.2016/05/03
Snabb service
rating
Beställde på helgen och på måndag fick jag besked att jag kunde hämta. Har inte monterat något än men beställning och leveranstid var ypperlig
Daniel L.2016/04/29
Kanon
rating
Funkade klockrent och snabb leverans
Niclas K.2016/04/29
Extremt krånglig retur.
rating
Ingen retursedel eller fraktsedel följer med. Krånglig hemsida och många steg innan man förstår hur man ska göra. Har man ingen skrivare hemma blir det också ett ytterligare krångligt steg. Dessutom måste man gå in och beställa returen själv via dhl och det tar 3 dagar innan retursedeln kommer till ens dhl ombud och DÅ kan man retunera... Även minus för att man måste betala fakturan och att den inte kan makuleras som det görs på många liknande ställen. Nej alldeles för många krångliga steg. Vågar inte beställa nåt igen pg allt jobb!
Frida B.2016/04/29
solcellslampor
rating
Snabbt, bra pris
Ann Elisabeth L.2016/04/24
Bra kundtjänst, snabb leverans.
rating
MYCKET BRA. snabb leverans.
Lennart J.2016/04/23
Snabb respons.
rating
Snabb med respons, Tyvärr lång leverans men det kan man stå ut med.
Jan Eric Ingvar E.2016/04/22
snabb leverans
rating
Klockrent!Bra produkt och snabb leverans!
Christer B.2016/04/27
Levererar på utsatt tid!
rating
Rätt prylar med bra kvalité kom överraskande snabbt!
Björn S.2016/04/21
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6491
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.