Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Fungerade
rating
Fungerade precis som jag önskat
Jörgen B.2016/08/08
Snabb leverans!
rating
Uppskattar att leveransen är snabb. Lampan var så fin, som den såg ut på hemsidan.
Gunnel Marianne N.2016/08/02
Supersnabb leverans
rating
Beställde sen eftermiddag och hämta ut paketet på morgonen dagen efter!
Kurt Fredrik E.2016/08/02
hjälsam personal, supersnabb leverans
rating
Bra support via telefon, supersnabb leverans, beställde varor kl 13:30 ,hade dem hemma kl 9 dagen efter!
Niklas N.2016/08/01
Lätt att beställa
rating
dålig/långsam uppdatering om leveransinformation, snabb och korrekt leverans .
Bo Göran Ingvar A.2016/07/30
God och snabb service
rating
Perfekt skött rakt igenom inga problem när en lampa var trasig fick omedelbart en ny skickad.
Bengt G.2016/08/03
Nöjd kund.
rating
Trevlig kundmottagning och snabb leverans.
Eve Christer A.2016/07/30
Bra !
rating
Snabb leverans och trevlig kundtjänst!
Tina G.2016/08/04
Sen plock
rating
Mycket fina produkter men försenad leverans. Plock gjordes flera dagar efter orderbekräftelse. Sommartider? Kanske, men jag blev inte förvarnad om detta.
Tor Rutger Conrad G.2016/08/05
Helnöjd!
rating
Snabb, enkel leverans & hantering :)
Leif Jörgen A.2016/07/29
Snabb respons
rating
När mitt paket hamnade på, för mig, fel utlämninsställe fick jag snabb respons, både via mail och telefonsamtal. Det uppskattas.
Marie-Louise B.2016/07/27
Suverän service
rating
Suverän service, mycket impad. Sten Wasmouth
Sten Thomas W.2016/07/28
Proffsigt och snabbt
rating
Bra rådgivning
Olof Anders J.2016/07/30
Rekommenderas!
rating
Extremt snabb expediering och mycket bra mail-kontakt.
Bengt Gustaf M.2016/07/24
Snabbt svar
rating
Snabbt svar då jag undrade om glödlampor och snabb återkoppling att lampan inte fanns på lager. Nu hoppas jag bara att den kommer när den utlovats!
Violet Marita J.2016/07/23
Priset
rating
Samma armatur finns att köpa 500 kr billigare hos annat företag. (Byggmax) Tyvärr missat detta innan beställning.
Agneta Maria F.2016/07/23
Dåligt fraktsätt
rating
Produkten är hur bra som helst. Dock är jag väldig besviken på ert sätt att skriva att ni använder av DHL och att man får betala 59:- i frakt för att sedan få ett vanligt brev utan försäkring eller spårbarhet. Och i med det visar det att ni väljer att göra en vinst på frakten. Jag kommer inte att välja er pga av detta. Utan kommer använda företag som inte väljer att göra en vinst på min frakt.
Marcus Rafael M.2016/07/22
Snabbt och kundvänligt
rating
Enkel att beställa och snabbt
Jan-Erik Anders W.2016/07/29
Fantastist
rating
2 dagar så var paket hämtat
Birgitta H.2016/07/21
Snabb leverans. Enkelt att beställa.
rating
Snabbt levererat och enkelt att beställa. So far so god. Har inte provat produkten än, men det blir nog bra.
Nina E.2016/07/21
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.