Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5693 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(341 Omdöme)
Antal omdöme: 6199negative2.7%(165 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Supernöjd
rating
Bra priser. Snabb leverans. Supernöjd!
Ljustema B.2016/11/11
Kanonbemötande
rating
Köpte 34 ledlampor som slocknade efter ett år, ringde och ljustema skickade 34 nya, jättebra. Bengt Marberg
Bengt Lennart M.2016/02/06
Bästa nätköp någonsin
rating
Supersnabb leverans, bra förpackat o underbara lampor! Rekommenderas varmt
Jenny Ulrika A.2016/02/06
Toppen!
rating
Snabb leverans av bra grejer!
Lars-Gunnar B.2016/11/18
Snabbare leverans än utlovat!
rating
Bra service. Snabb kontakt då den beställda varan skulle dröja upp till 10 dagar innan leverans. Den dök dock upp TVÅ dagar senare.
CDON A.2016/11/13
Svar: Härlig att höra Mats-Olof =)
Super!
rating
Fick felleverans, shit happens. Ny, rätt vara levererad inom 24h! Tack och imponerad
Henrik N.2016/02/05
Trevlig service
rating
Leverans blev försenad och de glömde höra av sig, men service var mycket trevlig och ursäktade misstaget - kanon bra!!
Nils Christer B.2016/11/11
avvaktar leverans
rating
har fått lev tidigare helt OK men denna gång verkar det dröja
Per G.2016/02/06
Snabba
rating
Snabba och billiga. Skickar info om försändelsen.
Jonas H.2016/02/04
Lysande bra.
rating
Stort urval av varor till bra priser. Bra webbshop.
Sara D.2016/11/11
Kompetent!
rating
Jag ringde och fick kompetent information, därefter en snabb leverans utan krångel.
Jerker S.2016/02/04
Mycket trevligt bemötande och bra service!
rating
Fick besked att produkten skulle dröja men kom sedan på lovat datum, bra service!
Ljustema B.2016/11/12
Bra service
rating
Toppen, jag beställde fel vara men ni fixade det så bra.
Ljustema B.2016/11/11
Är mycket nöjd
rating
Är mycket nöjd
Fyndiq A.2016/11/12
Leverans
rating
Att anlita DHL är bra. Men vi som jobbar när leveransen kommer är inte bra, skicka hellre till posten så man får en avi hemskickad hem till sig så man kan välja själv när man vill hämta
Ljustema B.2016/11/18
Svar: Hej Ida, Vi skickar alltid till närmsta ombud om man inte själv har valt DHL paket, då skickas paketet hem mellan en vis tid som man avtalar med DHL. Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
Snabb leverans, bra pris och kundservice i...
rating
i@Inget att anmärka på.
Daniel U.2016/02/03
Snabb leverans
rating
Dom skickade mitt paket omgående. Jag hade det nästa dag!
Jörn I.2016/02/02
Helnöjd.
rating
Snabbaste leverans jag varit med om!
Axel Kennet Kristian H.2016/02/01
"Suveräna Ljustema"
rating
Trevlig o kunnig personal,mycket bra service,bra omhändertagande av kund,man känner sig nöjd o glad när man lämnar denna fina affär.
Britt Lise-Lott F.2016/02/01
Snabb leverans
rating
Snabb leverans som motsvarande beskrivningen på hemsidan
Madeleine Caroline A.2016/11/12
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6199
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.