Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5813 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(345 Omdöme)
Antal omdöme: 6327negative2.7%(169 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


poliratieten...
rating
Supersnabb leverans. Kanon. Men ett problem: de levererade lamporna hade ett stift ca 3W och det andra ca 1,5W ?? minuspolen skulle anslutas till sockeln, och det är inte särskilt vanligt. Enl min uppfattning ansluts + till ena stiftet och - till det andra. Ni borde informerat om avvikelserna.... Skulle nyttjas i lanternorna i en segelbåt. //Sune
Sune L.2016/05/17
Svar: Hejsan Sune BAY15d sockeln har i vanliga fall 2 plus poler i botten och minus i chassit. Den finns dock i Marinutförande vilket innebär att den har plus och minus i botten istället. Det är lite dumt att samma sockel används till olika ändamål. Jag ber om ursäkt för att det inte framgick tydligt på produktsidan och har lagt till denna information nu. Det är inga problem om du vill skicka tillbaka lamporna då vi alltid har 30 dagars öppet köp. Med vänliga hälsningar Rasmus Lejonfelt Ljustema.se
Väldigt långa leveranstider
rating
Långa leveranstider. Inget mail med beställningsbekräftelse
Karl Fredrik O.2016/05/17
Snabb, korrekt och billigt levererat.
rating
Snabb, korrekt och billigt levererat.
Sven Thomas L.2016/05/15
Toppen
rating
Beställde på eftermiddagen, fick varan nästa dag. Bra emballerat. Helt kanon!!
Sven Olof M.2016/05/17
Snabb, smidig och hjälpsam behandling av köp.
rating
En seriös och hjälpsam personal som löste de problem jag hade med ny belysningsteknik.
Lars Martin H.2016/05/15
Super
rating
Allt bra, service så man blir imponerad!
Peter U.2016/05/14
Enkelt och snabbt.
rating
Enkelt att beställa. Snabb leverans direkt hem. Bra pris.
lars-ove K.2016/05/13
Allting 5 stjärnor!!
rating
Det stod fel längd på kablarna i beskrivningen men det löstes snabbt och kostnadsfritt direkt. Mycket bra service! 5 stjärnor!
Kevin Patrick P.2016/05/11
Otroligt snabba leveranser!
rating
Bra enkel hemsida, snabb leverans. Rekommenders varmt!
Fredrik G.2016/05/11
Grymt
rating
Kanon. Snabb leverans och snygga grejor.
Jocke L.2016/05/10
Snabbaste leveransen hitills
rating
Produkten enligt förväntan. Beställningsprocedur utan invändningar och en leverans som var det snabbaste jag varit med om.
Per Magnus S.2016/05/08
Snabb leverans.
rating
Leveransen var snabb och ljusslingan som jag beställde var precis som jag förväntade mig. Toppen!
Susanna Ö.2016/05/09
Helt nöjd
rating
Bra hemsida med för min produkt bra pris. Mycket bra info om leveransstatus. Handlat tidigare och allt fungerade lika bra förra gången.
Mario W.2016/05/06
Mycket bra!
rating
Snabb leverans, bra grejer. Kunde varit lite lägre priser annars är allt perfekt!
Markus Patrik Tobias A.2016/05/05
Snabbhet
rating
Korrekt och snabbt, perfekt timing till montören
Stig Henry H.2016/05/05
lampan funkar
rating
Beställde lampa, den kom fram, den funkar
Peter W.2016/05/05
+++++ Rekommenderas!
rating
En seriöst bolag som har snabb svarstid/kontakt och leverans.
Mats K.2016/05/06
Perfekt
rating
Mycket snabb leverans! Till och med kompletteringsbeställning som fick göras i efterhand kom samtidigt som ursprungsbeställningen! Vem kan slå det?
Mattias Mok Anders H.2016/05/05
Snabb leverans!
rating
Snabb leverans och bra priser
Yvonne Marianne S.2016/05/04
Vackra ledlampor
rating
Mycket trevlig ledbelysning med vackert sken och dessutom bra priser.
Marianne Henriette N.2016/05/02
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6327
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.