Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5958 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6491negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


alldeles utmärkt
rating
beställde en bordslampa det gick smidigt och snabbt inget att anmärka på
Mikael A.2016/08/22
Alltid bra med er
rating
Det blev föresenad men ni kommunicerade felet.
Douglas Winslow C.2016/08/27
Supersnabb leverans
rating
Snabb leverans. Mycket nöjd
Kimmo Ilmari M.2016/08/19
Kvalite när den är som bäst
rating
Snabb leverans av bra produkter.
Leif J.2016/08/25
Leverans
rating
Inte behöva hämta leveransen i Löddeköpinge när det paketutlämning i Bjärred
Jan-Erik Stefan T.2016/08/25
Mycket bra
rating
Bra och snabb leverans och till bra pris
Carl Johan Greger J.2016/08/16
Bra erfarenhet
rating
Har handlat flera gånger och fått bra produkter utan strul. Reklamerade en gång en defekt LED-lampa och fick en ny skickad utan dröjsmål.
Johannes Per S.2016/08/24
Supersnabb leverans
rating
Bra pris enkelt att beställa o supersnabb leverans. Kan inte begära mer
Yvonne Marianne N.2016/08/14
Snygga lampor!
rating
Beställde två lampor att ha vid källardörr och garageport. Blev så nöjd med dom att jag tänker beställa två till att ha vid entrén. Trodde dock att leveransen skulle gå lite snabbare. Men på det stora hela är jag jättenöjd.
Gudrun Berit B.2016/08/21
Bra produkter lång leveranstid
rating
Bra priser, bra produkter. Tyvärr dras betyget ner av lång leveranstid och dålig orderstatus. Svårt att veta när leveranserna skulle komma.
David S.2016/09/02
Bra sida och stort sortiment men
rating
Dock så tyckte jag mig läsa att paketet skulle levereras till närmsta utlämningsställe. Fick avisering om hemleverans. Tyvärr så har jag dåliga erfarenheter av DHL och hemleveranser. Man måste ta ledigt från jobbet och det är 50/50 att dom kommer. Lamporna jag fick är typen IAEA, man bygger ihop dom själv. Av 6st fick jag filatill 4st för att kunna få ihop dom. 1st saknade en gummidutt för glaset så det låg löst. Jag orkade inte dra det med reklamationer dyl så jag åtgärdade felen själv. Summarumarum. Hemleveransen drar ner likaså kvalitén på lamporna. Men man kan man räkna med för pengarna man betalar
Stig Pierre F.2016/08/21
Bra kvalitet och snabb leverans
rating
Köpte en LED list. Sladden är inte så lång, men den är lagom ljusstark och har en bra ljusballans..
Roger Tomas B.2016/08/22
Jättebra service
rating
Kunniga ordermottagare, bra service och snabb leverans av produkter med utlovad kvalitet!
Lars L.2016/08/30
Felaktig info för vara.
rating
Köpte lampor som skulle vara solcellsdrivna. Det var de inte, fel informationen på datasidan. Dock lätt att skicka tillbaka och inget tjafs, men det borde man ifs förvänta sig. /
Susan D.2016/08/13
Fick en trasig produkt, men det rättades snabbt...
rating
Fick en trasig produkt, men det rättades snabbt till av trevlig personal.
Ulrika B.2016/08/21
Inget att klaga på
rating
tog dock någon dag innan beställningen packades
Niklas Valdemar P.2016/08/13
Snabbt och enkelt!
rating
Snabbt svar vid order. Leverans direkt. Toppen!
Per Mikael E.2016/08/11
Leverans
rating
Extremt snabbleverans. Beställde på söndag och hämtande på utlämningsstället på tisdag. Fick också uppdatering flera gånger betr leveransens status
Hans Peter Arvid U.2016/08/11
bra sortiment, snabb leverans
rating
Se ovan. Kommer använda Er fortsättningsvis.
Per W.2016/08/19
Service i ordets bemärkelse
rating
Bra hemsida, grymt snabb leverans - högsta betyg
Karl-olof P.2016/08/11
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6491
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.