Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5807 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(345 Omdöme)
Antal omdöme: 6321negative2.7%(169 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Service
rating
Snabb och bra servicservice.
Britt-marie M.2016/10/23
levererar armatur med ofullständig info om typ...
rating
beställde badrumsarmatur som levererades utan glödlamor; kollade vilken typ (liten/stor fattning, antal maxwatt) som skulle användas och beställde. Resutlat - lamporna fungerade inte i armaturen då det skulle varit päronlampor och inte som jag beställde vanlig form Obs detta framgick inte på ngt sätt i informationen på hemsidan
Hansen Audrey Agneta Cristi M.2016/10/24
Fina saker med snabb leverans.
rating
Fina saker med bra beskrivningar och en snabb leverans, fick mail hela tiden och varorna på två dagar.
Thea E.2016/10/16
Ljus för alla tillfällen!
rating
Stort utbud och snabba leveranser. Vi är väldigt nöjda!
Per S.2016/10/17
Kanonfina lampor
rating
Snabb leverans och otroligt fina lampor. Mycket nöjd !!!
Lillian L.2016/10/23
Smidig beställning
rating
Smidigt att göra beställningar via hemsidan och därefter bra återkoppling på beställning och möjlighet att följa sin leverans. Och dessutom mycket snabb leverans, bra!
Sven R.2016/10/17
Trädgårdsbelysning
rating
Snabb och rätt leverans samt bra produkter.
Klas-Olof Ö.2016/10/22
Mycket snabbt och korrekt
rating
Jättestort urval med snabba och korrekta leveranser.
Karl-åke A.2016/10/19
Enkelt och smidigt.
rating
Enkelt och smidigt att beställa - snabb leverans!
Carl Jonas Ö.2016/10/16
Funkar klockrent
rating
Snabb leverans utan problem.
Magnus P.2016/10/14
smidigt o snabbt
rating
Lätt att hitta rätt o snabb leverans rakt ner i brevlådan. Kanon!
Nina Caroline Madeleine L.2016/10/14
Proffsigt och snabbt.
rating
Enkelt att beställa, snabb hantering av order och snabb leverans. Återkommer gärna.
Britt-Marie Adéle M.2016/10/14
snabb leverans
rating
Lyste upp min tillvaro :-)
Karl Torbjörn S.2016/10/15
Blixtsnabbt!
rating
Hann knappt reagera mellan orderbekräftelse, status vid plockning samt bekräftelse om att leveranses var på väg. Skönt att slippa vänta när man väl bestämt sig.
Gunde Lennart J.2016/10/14
Allt har fungerat
rating
Allt fungerade jättebra och som jag förväntade mig. Inga problem av något slag.
Karl Gustav A.2016/10/23
Godgänd leverantör
rating
Bra priser med hyfsade tidsleveranser
Tomas K.2016/10/22
Kanonpriser o bra service
rating
Hade beställt fel o avbokade. Tjejen gick själv ut på lagret o dubbelkollade så inget skickades! :))
Jan K.2016/10/14
Bra och trevligt bemötande på kundtjänst.
rating
Kunnig personal.
Kjell Anders R.2016/10/14
Utmärkta kvalitetsprodukter och snabb leverans
rating
Mycket nöjd med helheten, från lättläst hemsida och kvalitativa produkter till leverans av dem. Kommer att återkomma med fler beställningar.
Catharina U.2016/11/06
Fina stjärnor
rating
Fina jul stjärnor i jättebra kvalitet. Trodde jag inte jag skulle få för det billiga priset.en glad överaskning
Josefine P.2016/10/14
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6321
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.