Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Klockrent
rating
Sköter sig utomordentligt bra !
Peter Yngve O.2016/12/19
Superbra service och snabb leverans!
rating
Mycket bra företag med bra kommunikation och snabb leverans. 100% nöjd!!
Birthe B.2016/12/19
Levering
rating
Effektiv betjening
Kirsten P.2016/12/18
Snabb och bra leverans
rating
Snabb och bra leverans i juletid
Ida Helmi Cecilia F.2016/12/17
Bra varor och snabb leverans!
rating
Nöjd kund som gärna handlar fler gånger!
Annelie Margaretha J.2016/12/14
fick betala porto för trasiga varor
rating
Beställde två varor- ingen av dem fungerade vid leverans. När jag ville lämna tillbaka dem och returnera hela köpet då jag inte hade tid att vänta på att få en ny vara hemskickad blev jag tvungen att betala returportot själv. Tanken med att beställa online var att det skulle vara smidigare än att gå runt i affärerna, men jag fick alltså istället betala för att få en trasig lampa med klappkontakt och en ofungerande glödlampa som jag inte kunde använda, och blev ändå tvungen att gå ut och handla det jag behövde i affären istället.
Josefine Maria Lovisa F.2016/12/21
Svar: Hej Josefine, Tråkigt att du känner dig missnöjd med vår kundservice! Tyvärr är det så det fungerar vid ångrat köp, det som först var en reklamation och som vi givetvis ville åtgärda till dig genom att skicka ut nya produkter kostnadsfritt blev till ett ångrat köp då du inte längre önska behålla din order eller bli ersatt med nya produkter. All i
Jättenöjd
rating
Superbra dimmer. Snabb leverans
Mats Erik Staffan F.2016/12/17
Toppen bra
rating
Snabb leverans!Fin vara
Ulla Marie Viktoria R.2016/12/09
Bra företag som fungerar utmärkt.
rating
Allt gick som det skulle. Enkelt, smidigt och snabb leverans. Väl paketerat!
Maritha S.2016/12/10
Lyser upp tillvaron!
rating
Jättefina lyktor och blockljus som nu lyser upp min trädgård och gjort det lättare att uthärda den mörka årstiden. Nu möts man av ljus och värme när man kommer ut! Ljustema lyser upp tillvaron
Arnesdotter Eva Katarina M.2016/12/09
får dyrt
rating
bra och snabb leverans. det var den stjärnan jag tänkte mig
Ulrika G.2016/12/16
Snabb leverans
rating
Lätt att beställa via nätet - uppföljning - snabb leverans - vara som motsvarar förväntningarna! Tack!
Eva E.2016/12/09
Bra kundservice
rating
Fick snabb och bra service när jag hade funderingar angående produkten jag köpt.
John Åke Pontus F.2016/12/16
Julstjärna
rating
Snabb leverans
Alf Sten Erik B.2016/12/18
Bra åtgärdat vid reklamation
rating
Snabb hantering
Lars Per Gunnar H.2016/12/10
Funkade
rating
Funkade inte när jag fick min vara
Bengt-Åke C.2016/12/09
Svar: Hej Bengt, Jättetråkigt att din vara du beställt inte fungerade, så ska det ju absolut inte vara! Detta åtgärdar vi givetvis till dig, du är välkomen att höra av dig till vår kundtjänst så löser vi självklart en ny vara till dig på garanti! Oss när du på 042-72224 eller via e-post: kundtjanst@ljustema.se Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
Bra beskrivning, Bra utbud, Bra priser, Snabb...
rating
se ovan för totalomdömet
Mikael S.2016/12/18
Snabbt och smidigt!
rating
Bra snabb service!
Annika Louise L.2016/12/18
Snabb leverans
rating
Snabb leverans o julstjärnan blev toppen i fönstret!
Anna Maria Elisabet G.2016/12/08
Fel lagersaldo och trasig leverans
rating
Bra kundservice dock men annars enligt titel. Fick vänta längre på vara iom att det hade varit fel lagersaldo och när det väl dyker upp så var en av tre lampor spräckt. Antar att det kan vara sådant som händer.
Tove Maria M.2016/12/20
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.