Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5693 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(341 Omdöme)
Antal omdöme: 6199negative2.7%(165 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


lysklart
rating
Snabb leverans och väldigt enkelt o lätt att orderlägga.
Sirkka-Lisa L.2016/09/19
Lång leveranstid
rating
Lång leveranstid
Göran Olof K.2016/09/10
Toppen!
rating
Snabb leverans. Bra packat och utmärkt info på mailen.
Anna Elin Rose-Marie B.2016/09/10
Enkelt att beställa och snabb leverans
rating
Som rubriken säger Det var lätt att beställa och snabb leverans
Kalle L.2016/09/08
Stort utbud
rating
Jag hittade till ett bra pris de 12 V lampor led jag behövde till båtens armaturer.
Harry Håkan Magnus O.2016/09/07
Oacceptabelt bemötande!
rating
Under samtal med kundtjänst fick jag ett bemötande som är oförskämt och oacceptabelt.
Lennart R.2016/09/17
Fina varor
rating
Jätte snabba leveranser bara++++
Karl-Arne Lennart T.2016/09/17
kundservice och varukvalitet.
rating
Perfekt kundmottagning snabb leverans bra varor alltså 5 av 5
Lennart P.2016/09/12
Gick fort
rating
Gick fort och är nöjd
Maj Maria Gabriella J.2016/09/05
Felaktig prissättning utan att försöka lösa...
rating
Hittade två plafonder till ett bra pris (ca 80% rabatt). Fick ett meddelande dagen efter om att ett prisfel skett. Må så hända att fel har skett men att inte försöka kompensera kunden genom att ge en viss rabatt är riktigt uselt. Ordern avbeställdes men jag får fortsatt mejl om att betygsätta min upplevelse osv.
Karl Linus S.2016/09/11
Informationen på hemsidan felaktig.
rating
Var tvungen att betala reklamation trots att felet var deras. Felaktigt installationsdjup på led lamporna, vilket gjorde att de inte fick plats. Ingen bra service när jag ringde dem.
Mattias N.2016/10/01
Bra service men framgick inte på internet att...
rating
Framgick inte på nätet att inte alla delar ingick
Lena T.2016/09/11
Bästa lampaffären
rating
Stort sortiment, bra priser och relevant information om produkterna på hemsidan. Dessutom snabb leverans
Judith Elisabet S.2016/09/04
Leveranstid?
rating
Lamporna skickades efter 7 dagar. I övrigt fungerade allt bra.
Sofia M.2016/09/12
Riktigt bra och snabbt leverans
rating
Snabbt och smidigt samt trevligt bemötande. Ingen diskussion vid en reklamation utan nya leverans omgående. Rekommenderar verkligen detta företag.
Christer K.2016/09/11
Infälld spotlight för utomhusbruk
rating
Bra hemsida med tydlig produktbeskrivning. Något längre leverans än utlovat. En drivenhet gick sönder efter ca en timmes användning, vilken reklamerades. Ett nytt drivdon skickades med posten, som gick snabbt och smidigt.
Björn Joakim L.2016/09/13
Bra service!
rating
Enkelt att handla och bra utbud!
Cay Holger Roger B.2016/09/10
kanon köp
rating
mycket nöjd med företaget och nöjd med all info som kom i samband med köpet men hade gärna sett att man kunnat välja fler fraktbolag
Per Daniel T.2016/09/02
Smidigt. Snabb leverans.
rating
Inga problem
Martin B.2016/09/09
Bra med reservation
rating
Vid mitt andra köp från Ljustema (första köpet gick smärtfritt) fick jag mitt paket skickat till ett utlämningsställe ca 16 mil från min bostad. När jag ringer och påpekar detta får jag ett mycket otrevligt bemötande. Flickan i telefonen går visserligen med på att jag kan få mitt paket till ett närmare utlämningsställe men då måste jag betala en avgift på 198 kr...Detta är ju helt orimligt när jag inte själv gjort något fel. Min invändning är att hon inte på något sätt tog in vad jag sa utan hela tiden påpekade att de trots allt gjort rätt. Min känsla är att jag som kund inte alls är viktig när det inte går som företaget vill. Här vill jag nog inte göra några mer inköp.
Leiner Louise Mariette A.2016/10/06
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6199
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.