Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5693 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(341 Omdöme)
Antal omdöme: 6199negative2.7%(165 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Kanonfina lampor .
rating
Jättenöjd med mina fina bordslampor.Kommer garanterat beställa igen .
Sisko Kaarina T.2016/10/21
Supernöjd!
rating
Jag är supernöjd med säljaren, bra priser och mycket snabb leverans. Jag ger 10/10☺
Karl Henrik K.2016/10/14
Nöjd kund
rating
Snabb leverans, fina produkter som motsvarade förväntningarna! Rekommenderas!
Emma Sofia Karolina B.2016/10/14
Snabb leverans
rating
Mycket snabb leverans trots orderläggning på en helg. Och nöjd med produkterna.
Tomas A.2016/10/12
Trevlig och kunning personal
rating
Jag är nöjd med servicen och produkterna
Lindblom Hans Patrick G.2016/10/13
Ok produkt, extremt snabb leverans.
rating
Helt ok produkt till ok pris. Leveranstid var förstklassig! Kommer handla igen.
Christian R.2016/10/12
Bra, snabb, seriös hantering och fina produkter.
rating
Beställde bl.a. lampor för utomhusbruk, och då en lampa saknade en del som inte fanns löst fick jag en helt ny. Bra service!
Nora Sofia S.2016/10/18
kostnader
rating
För mycket kostnader utöver btiset
Bengt Sigvard Lennart B.2016/10/17
Mycket nöjd!
rating
Jättefin julstjärna till ett bra pris. Snabb leverans och ordentligt inslaget för att förhindra skador! Rekommenderar verkligen Ljustema.
Bert-inge S.2016/10/10
Ljustema
rating
Snabb behandling av ordern. Tack!
Magnus H.2016/10/11
snabb leverans inget knussel...
rating
tummen upp..
Lars Jonas Z.2016/10/09
Bra bemötande
rating
Peronalen svarade på samtliga frågor och tog sig tid.
Johan Robert G.2016/10/12
inköp
rating
Beställning o leverans gick snabbt o varorna levererades med posten i brevlådan, precis som utlovat. Tack!
Harry Arnt B.2016/10/16
Bra service
rating
Mycket bra !!
Björn Z.2016/10/09
Helnöjd.
rating
Finns inget att anmärka på. Allt fungerar, såväl kontakter, leverans som utlovad kvalitet. Skall beställa mer.
Karin Elisabet J.2016/10/12
Reklamation
rating
Fick vara som inte fungerade så jag ringde kundtjänst vilka var väldigt trevliga , dom skickade en ny vara samma dag.
Bo Anders O.2016/10/16
Skickades snabbt och enligt beskrivning.
rating
Bra! Skickade lamporna snabbt och en av de bättre priserna på hög effekt LED lampor. Paketeringen var bra så att lamporna kunde klara sig igenom frakten.
Johan Carl Mikael O.2016/10/07
LEDslinga
rating
snabbt levererat,bra produkt.
Berit Monica Anneli Ö.2016/10/10
Nöjd kund
rating
Perfekt leverans och bra produkt
Claes-Göran Walentin Å.2016/10/07
Mycket bra
rating
Bra support. Trevligt bemötande och stort kunnande.
Pär Mikael N.2016/10/14
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6199
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.