Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5808 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(345 Omdöme)
Antal omdöme: 6322negative2.7%(169 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb och bra leverans
rating
Bra och snabb leverans
Per Christer L.2016/12/08
Snabb leverans
rating
Blixtsnabb leverans
Bengt Jan V.2016/12/08
Bra...
rating
Allt bra, något fördröjd leverans än vad som ar utlovat.
Emmelie C.2016/12/14
stilrent
rating
väl lpackat och bra kvalite på produkten
Emmy H.2016/12/14
Helt ok, inget som sticker ut dock.
rating
Helt ok, inget som sticker ut dock
Magnus P.2016/12/07
Adventsljusstakar annan färg.
rating
Fina ljusstakar men färgen blev jag missbelåten med trodde de var riktigt röda men de var mera åt vinröda hållet.
carin Emma Kristina B.2016/12/18
bra bra
rating
Funkade bra.
Mikael S.2016/12/14
kalas
rating
det har verkligen fungerat över förväntan. jag har aldrig varit med om sådan omsorg om kunden!
Jan T.2016/12/07
Lite kort sladd
rating
Lite kort sladd , hade gärna haft batteridosan innanför dörren
Annette L.2016/12/07
Snabbt och bra !
rating
Snabb leverans och bra telefonkontakt !
Evert Sigvard S.2016/12/08
Jättebra
rating
Snabb leverans.
Anna Kristina S.2016/12/08
Super!
rating
Allt gick super bra från beställning till leverans! Super nöjd!
Eva Elisabeth Marianne S.2016/12/08
Snabb & smidig affär.
rating
Här var det enkelt att beställa & med snabb leverans. Återkommer gärna.
Michael S.2016/12/08
Snabbt levererat.
rating
Bra pris och snabbt levererat.
Sven Lennart O.2016/12/08
Julstjärna
rating
Snabb och smidig affär, är verkligen jättenöjd med köpet av den vackra julstjärnan som pryder sin plats i fönstret!
Lussi Laila Yvonne H.2016/12/07
Nöjd kund
rating
Snabba, seriösa, flexibla, och serviceminded. Åtminstone som jag ser efter bara denna första kontakt med Ljustema... Fast jag vill ändå framhålla en sak, som stör mig vid handel på nätet. Nämligen fraktkostnaden. Jag förstår att det rentav kan vara till kundernas fördel att frakten redovisas separat, men vid köp hos exempelvis TRETTI känns det väldigt bra med att allt är "fraktfritt". Jag blir faktiskt "köpglad" av detta...
Lars P.2016/12/06
Julstjärnor led
rating
Snabb leverans. Bra kommunikation.
Lisa Margareta H.2016/12/13
Snabbt, enkelt och bra produkter.
rating
Rubriken säger allt. Fungerar bara bra.
Mats Olof P.2016/12/07
Ruskigt snabb leverans
rating
Nöjd med både produkt och den väldigt snabba leveransen. Saknade bara ett billigare leveransalternativ då det blev en ganska hög del av totalkostnaden
Valfrid J.2016/12/06
Inte nöjd med produkten.
rating
Dålig luciakrona, smäckig där lamporna glappade. Högt pris för den oxå.
Caroline Maria W.2016/12/13
Svar: Hej Linn, Vad tråkigt du inte var nöjd med din produkt! Om du inte redan varit i kontakt med oss så är du välkommen att kontaktat vår kundtjänst på 042-72224 eller via e-post: kundtjanst@ljustema.se så ska vi säkert kunna hjälpa dig! Gällande priset så håller vi alltid rekommenderade priser ut till våra kunder. Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6322
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.