Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5907 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(349 Omdöme)
Antal omdöme: 6431negative2.7%(175 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


10/10
rating
Exceptionell service. Snabb leverans.
von Vogelsang Mikael Mattias L.2016/12/27
beställning
rating
en bra snabb leverans
Dan Martin B.2016/12/21
Mycket bra!
rating
Kanonbra service!
Sara Elisabeth K.2016/12/24
Utmärkt
rating
Bra service hela vägen
Berndt Zonny S.2016/12/21
Svar: Tack Zonny! =)
utebelysning
rating
hjälpsam kundservice och snabbt levererat
Mats R.2016/12/21
Snabb billig leverans.
rating
Som jag har sökt dessa lampor utan resultat men hos Ljustema fanns dom Äntligen kan jag använda min gamla ljusstake från 50-talet. Vänligen Lena
Lena Margareta K.2016/12/21
Svar: Härligt och höra att vi kunde stå till tjänst för dig Lena! =)
Nöjd
rating
Bra! Snabba, blev nöjd med varorna
Lindita H.2016/12/20
Praktisk, man slipper trådarna.
rating
Bra, men svaga batterier
Elisabeth Linnéa J.2016/12/31
ingen återkoppling på reklamation per telefon
rating
Den som svarade i telefon skulle återkomma under dagen så skedde inte. Vi ville gärna ha lampan före jul, så det brådskar ju.
Eva Anna-Karin J.2016/12/21
Svar: Hej Eva Anna-Karin, Tyvärr tar det lite tid ibland att få tag på information hos våra leverantörer. Vi jobbar så fort vi kan och återkommer alltid till kund så fort vi fått någon återkoppling. Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
Gravljus.
rating
Allt funkade, men lite minus för seg leverans + gick ej att spåra paket.
Jerry O.2016/12/27
Slut
rating
Tyvärr var det väldigt lång leveranstid på lampan jag beställde. Fick ett sms om detta. Inga problem att avbeställa. Mycket proffsigt bemötande. Tack
Wiveca K.2016/12/19
Snabb leverans
rating
Snabb leverans. Hade velat prata med er om produkten före beställningen. Då hade beställningen blivit lite annorlunda.
Sjödahl Margareta Grazyna J.2016/12/19
Svar: Hej Margareta, Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har frågor eller funderingar! Oss når du på 042-72224 eller via e-post: kundtjanst@ljustema.se
Perfekt
rating
Helt perfekt och snabb leverans
Lillemor Janeth Susanne T.2016/12/19
Nöjd kund!!
rating
Hela processen från beställning till leverans fungerade helt perfekt, snabbt enkelt och mycket smidigt, jag är mycket nöjd. Jag kan med ärligt hjärta varmt rekommendera er. Med vänlig hälsning, Rune i Hjo.
Rune Gustaf Holger O.2016/12/19
Svar: Tack Rune, det värmde! =)
Jättebra kundservice.
rating
Jättebra kundservice Fick en trasig vara och den blev ersatt med detsamma utan något problem.
Hansen Niels Andreas S.2016/12/26
Snabb leverans och pålitlig
rating
Lätt att beställa, varan motsvarade förväntningarna. Snabb leverans.
Samsjö Marina Siiri S.2016/12/19
Snabbt och enkelt
rating
Snabbt och enkelt
Marie Louise M.2016/12/19
Jättenöjd!
rating
Är jättenöjd, la beställning vid lunch och hade lamporna i brevlådan dagen efter! Så supersnabb service och bra paketerat
Matilda C.2016/12/20
Pålitliga
rating
Ljustema har alltid levererat snabbt och utan strul till mig.
Dan Martin F.2016/12/25
Snabbt och bra!
rating
Snabb och bra leverans. Bra hemsida med enkel beställning. Kan varmt rekommenderas.
Siv Astrid Elisabeth R.2016/12/18
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6431
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.