Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5808 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(345 Omdöme)
Antal omdöme: 6322negative2.7%(169 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Smidigt.
rating
Det var lätt att beställa och betala. Leveransen var snabb, och alla varor var välpackade. Inga skador på varorna.
Mats Tomas L.2017/01/08
Bemötande
rating
Bemötandet har varit föredömligt , med tanke på omständigheterna.
Ellen Verona M.2017/01/13
Snabbt och korrekt
rating
Stort utbud, snabb leverans
Marianne S.2017/01/13
,._¨^
rating
qwertyasdfg
Sven-Olov K.2017/01/13
Proffsigt, snabbt.
rating
Allt fungerade utmärkt. Vi fel på vara skickades en ny som kom dagen efter.
Lo S.2017/01/13
Bra och trevliga
rating
Bra bemötande och snabb levernes
Helena Elisabeth B.2017/01/15
Bra produkt
rating
Den beställda produkten kom efter endast några dagar och passade perfekt.
Ann Ulla Gunilla S.2017/01/04
Nöjd
rating
Alla moment utan anmärkning
Ann-Charlotte C.2017/01/04
Snabbt leverans
rating
Fint skick! Snabb leverans :)
Bunne Stina Maria P.2017/01/04
Mycket bra!
rating
Smidigt och snabbt
Manfred Evald P.2017/01/05
Enkelt och smidigt
rating
Snabb leverans. Varor efter förväntan
Ylva Elisabeth A.2017/01/05
otroligt snabb leverans
rating
Bara plus bra service
Andreas Holger H.2017/01/04
vilken ska man välja?
rating
Det var så många olika val av LED-ljus och lite svårt att förstå skillnaden på ljusen, så beställde flera olika i stället.
Carina Elfride Vivianne H.2017/01/08
Mycket bra
rating
Allt fungerar mycket bra leverans på 2 dagar
Karl Michael J.2017/01/12
Bra service
rating
Fick bra hjälp med min order, och snabb leverans!
Jacob H.2017/01/04
Jättenöjd
rating
Snabb leverans Jättefin lampa
Linda Terese L.2017/01/03
Bra produkt och bra servise
rating
Fina lampor! En glasruta var trasig men efter mailat med kundtjänst hade jag ett nytt glas typ dagen efter
Josefin L.2017/01/10
Nöjd kund
rating
Jag är jätte nöjd med mitt köp. Det som skulle kunna förbättras är att det saknades en brukanvisning till lampan och därför svårt för mig att veta hur huvuddelen ska sitta. Annars jätte nöjd!
Carmen Rayeheh H.2017/01/03
Förstår inte.
rating
Förstår inte varför jag ska lämna omdöme innan jag fått min leverans. Ni skriver att leverans kan ske inom 1-2 dagar. inte två veckor. Om en vara är slut kan ni meddela detta. beställde den 24 december, väntar fortfarande på leverans. // Per
Nils Per Anders V.2017/01/08
Bemötande
rating
Utmärkt bemötande och support
Håkan F.2016/12/30
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6322
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.