Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5813 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(345 Omdöme)
Antal omdöme: 6327negative2.7%(169 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Lång leveranstid. Ingen info om försening.
rating
Lång leveranstid. Ingen info om försening. Fick själv höra av mig när lampan inte dök upp. Får se om den kommer denna veckan då..
Patrik N.2017/01/30
Utmärkt
rating
Snabb leverans, bra produkt!
Ann-louise G.2017/01/30
Missvisande bild o text
rating
Blev förvånad o besviken när jag fick hem antik ljusen , små smala o helt ovanlig o konstig storlek! Uppfattade ingenstans att det var en ovanlig storlek o inte normal storlek. Priset var ju ändå runt 500kr? Antik ljus i min värld är normal stort ljus som man kan ha i en vanlig ljus stake.
Lisa Elisabeth Marianne K.2017/01/30
Svar: Hej! Det var väldigt tråkigt att höra att du inte var nöjd. Just den modellen som du har köpt finns i 2 storlekar och du har köpt den korta varianten. Det är inga problem att returnera ljusen, vill du byta till den större modellen så hittar du den här: https://www.ljustema.se/lyktor-ljus/1236-paulina-antikljus-med-fjarrkontroll-4-pack-28cm-7391482003201.html Med vänliga hälsningar Tedd Persson Ljustema.se
Upplyst
rating
Enl förväntningarna kanske i dyraste laget m frakt m bra ändå, nöjd.
Ingvar Rickard L.2017/02/07
Mycket välfungerande
rating
Välsorterad kvalitet med smidig service Rekomenderas
Stig Valter H.2017/02/06
Inget att klaga på
rating
Allt ok. Tummen upp!
Ellinor K.2017/01/30
snabb leverans!
rating
Mycket lätt att beställa varor hos er, samt en snabb leverans!
Lars Helge Lennart B.2017/01/31
Svar: Vad kul att du är nöjd med dina köp hos oss, värmer gott =)
Toppen
rating
Bred utbud, enkel hemsida, bra kommunikation under beställningen, enkelt följa ordern, snabb leverans och kvalitetsprodukter.
Elvir F.2017/01/29
Funkade bra
rating
Inga problem med beställning, betalning eller leverans.
Martin K.2017/01/30
Snabb leverans och bra produkt.
rating
Snabb leverans och bra produkt.
Klas Martin W.2017/01/31
Tummen upp!
rating
Mycket bra service och snabb leverans.
Elvir C.2017/01/29
Toppen
rating
Snabb och korrekt service och återkoppling var beställningen ligger.
Bengt F.2017/02/16
Kanon bra
rating
Jättebra aldrig några problem!
Maria H.2017/02/05
Snabb leverans och kanonbra produkt.
rating
Mycket bättre ljus än jag kunnat tro. Bra pris också
Nils Helge L.2017/01/26
Snabbt o enkelt
rating
Helt nöjd. Enkelt att beställa. Snabb leverans. Bra förpackat.
Marianne F.2017/02/03
Pålitlig firma - bra produkt
rating
Jag köpte en glödlampa som har inbyggd dimmer i 4 steg. Är mycket nöjd med att ha hittat en lampa som har dimmer och man styr det via av/på-knappen. Inga tekniska bökigheter vilket är kanon!! Ljustema var det företag som hade det jag sökte - kanonbra att ha och göra med på alla sätt å vis! Jag är mycket nöjd! Rekommenderar Ljustema OCH glödlampan!!
Åsa H.2017/02/03
Jättebra service.
rating
Snabbt och effektivt
Kristensson Lillemor Birgitta O.2017/01/26
Mycket nöjd med min leverans
rating
Lampan uppfyllde mina förväntningar, mycket nöjd
Sofie Linnea C.2017/02/02
Smidig affär.
rating
Mycket bra och snabb leverans. ☺
Åsa Marie G.2017/01/26
Ingen fri retur
rating
Jag tycker det är dåligt att inte erbjuda fri retur, särskilt när produkterna inte visas från alla vinklar på hemsidan.
Kristina N.2017/01/27
Svar: Hej Kristina, Jag beklagar verkligen att bilderna inte varit tillräckliga och inte givit dig en rättvis vision av hur lampan ser ut i verkligheten. Tyvärr erbjuder vi ingen fri retur vid ångrat köp, detta står under Öppet köp och Retur på vår hemsida. Vi jobbar ständigt med att förbättra bilder och information kring produkter vi säljer så att våra kunder ska få en så klar vision av produkten som möjligt. Känner man sig osäker på en produkt är man alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på: 042-72224 eller via e-post kundtjanst@ljustema.se vi hjälper gärna till! Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6327
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.