Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5958 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6491negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Service i världsklas
rating
Vilket bemötande man fick per telefon när man hade beställt fel prylar.Världsklass
Jan G.2017/04/07
Snabbt och enkelt
rating
Snabbt och enkelt. Bra!
Liselott K.2017/04/06
Bästa kundservicen
rating
Bästa kundservicen
Mouness E.2017/04/13
Jättenöjd!
rating
Smidigt och lätt att beställa, snabb leverans.
Isa Carina N.2017/04/05
Bra produktkännedom och otroligt snabb …
rating
Bra produktkännedom och otroligt snabb leverans!
Stig F.2017/04/06
Jätte enkel montering allt fungerade …
rating
Jätte enkel montering allt fungerade som det ska och snabb leverans
Tommy Daniel F.2017/04/04
köpte utomhus belysning
rating
köpte utomhus belysning, kontaktade kundcenter, och varken på hemsida eller efter telefonsamtal upplystes att det skulle behövas en förlängning sladd för att kunna sätta stickontakten/transformator i vägguttaget. Resultatet blev att vi var tvungna att åka runt och leta efter en skarvsladd, jobbet kunde inte levereras i tid. Är det normalt att man inte blir informerat om sådana enkla situationer?. Ljustema , jo, efter en gång aldrig mer. Tack och hej leverpastej.
Juan Rafael P.2017/04/04
Svar: Hej Juan, All information kring vad som medföljer i det paket med 10st decklights som du köpt hos oss står inne på produktens information. Vi kan tyvärr aldrig veta om kund behöver eller önskar köpa till någon av våra förlängningssladdar, grenkopplingar eller ljussensor som finns då det är väldigt varierande vad man kan tänkas behöva. Är man osäker på vad som ingår eller om det som medföljer räcker till är det ju alltid bra om man
snabb o bra leverans blir fler …
rating
snabb o bra leverans blir fler beställningar i framtiden Med vänlig hälsning Jonas Olsson
Catharina A.2017/04/10
God kundkontakt
rating
God kundkontakt Tack
Ammie Viola Å.2017/04/10
Sjukt bra blev de
rating
Sjukt bra blev de, riktigt fina lampor me bra sken
Emil E.2017/04/04
Snabb leverans och rätt produkt
rating
Snabb leverans och rätt produkt. Det räcker för mig.
Britt L.2017/04/03
Snabbt
rating
Snabbt , smidigt och inga problem.
Linus L.2017/04/03
Dålig produktinfo
rating
Dålig produktinfo. Skulle köpa ljusnät men det stod inget om att den inte var komplett med startkit/sladd så mär den kom så var jag tvungen att beställa igen med ny fraktkostnad.
Camilla J.2017/04/03
Svar: Hej Camilla! Vi skriver ju följande på alla våra ljusnät: Anslutningskabel med stickkontakt säljes separat - se under fliken "Köp Till" ovan. Vi beklagar att du missade detta och bjuder på frakten till dig för anslutningskabeln. Med vänliga hälsningar Tedd Persson Ljustema.se
Leverans till fel utlämningsställe
rating
Jag bad om leverans till en annan servicepoint men det funkade tyvärr inte som det skulle. Ljustema kontaktade dock DHL och fixade så att paketet kom till rätt. Tyvärr fick jag aldrig något meddelande från DHL om det utan upptäckte det själv när jag började undra var paketet tagit vägen. I övrigt inget anmärka på, beställningen funkade bra och paketet skickades snabbt. Har inte hunnit montera spottarna än så de kan jag inte uttala mig om ännu.
Jonas N.2017/04/18
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Anders E.2017/04/03
Bra kavalite
rating
Bra kavalite
Emilian C.2017/04/06
Snabb leverans och bra och snabbt …
rating
Snabb leverans och bra och snabbt bemötande
Per-olof E.2017/03/31
Sjukt snabb leverans
rating
Sjukt snabb leverans
Christoffer Jannis M.2017/03/30
Inget att klaga på alls.
rating
Inget att klaga på alls.
Eva L.2017/04/03
Fem stjärnor det finns inget att …
rating
Fem stjärnor det finns inget att tillägga
Per Mikael G.2017/03/31
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6491
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.