Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5080 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5546negative2.6%(146 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Inga konstigheter .
rating
Ett enkelt samtal med en trevlig säljare , kunde inte fungerat bättre .
Bo Leif Ulf J.2016/06/21
Snabbt och smidigt
rating
Tog 2 dagar så hade jag varorna och bra med faktura tycker jag.
Karl Jan-Erik E.2016/06/21
Nöjd
rating
Mycket bra bemötande o snabb leverans
Yvonne Elisabeth Ö.2016/06/28
Restat
rating
Hej, Ljustema meddelar inte när prylar är restade (eller har något varulager). De är alltså riktiga skojare. Seriösa nätbutiker har lagerstatus och antal kvarvarande exemplar. Handlar aldrig här igen.
Robin Wiktor W.2016/06/26
Finemang
rating
Snabb leverans +++++
Mats Åke R.2016/06/18
levtid
rating
beställer och får varorna dagen efter
Jan Hugo S.2016/06/20
Väl rätt leverantör!
rating
Snabb leverans, bra produkter samt bra kommunikation och återkoppling vid frågor! Well Done!!
Rolf Börje B.2016/06/19
Trädgårdsbelysning
rating
Snabb leverans, bra rapportering under tiden.
Sven Boo D.2016/06/17
Snabbt, enkelt och lätt
rating
Enkelt att beställa. Mycket snabb leverans
Karl Johan Åke H.2016/06/13
Bra service, bra kunskap
rating
Bra, snabb leverans,
Ann Petra Jeanette B.2016/06/20
Världsklass!
rating
Handlat vid flera tillfällen och aldrig något strul. Vid garantifrågor har jag aldrig mött ett bättre kundmottagande!
Per-erik J.2016/06/12
Bra pris och snabb leverans.
rating
Snabb leverans o bra pris.
Jörgen Reino N.2016/06/11
Snabb leverans
rating
Leveransen kom direkt. Produkter kunde ha varit något bättre specificerade på hemsidan.
Karl Anders B.2016/06/18
Snabb leverans
rating
Som sagt snabb leverans
Siverth Mikael A.2016/06/10
Snabb leverans
rating
Bra kvalitet
Tord Leif B.2016/06/10
mottagande
rating
Det går inte att skriva i ord.Ni gör ett mycket bra intryck till kunder.
Lars-Göran Allan P.2016/06/06
Utomordentlig service
rating
Jag kan bara rekommendera Ljustema.se
Barbara J.2016/06/08
enket och snabbt!
rating
Lätt att betala och snabb leverans!
Per-Håkan W.2016/06/12
Lång väntan
rating
Beställde två Bullo taklampor och två glödlampor, efter två veckor kom en Bullo ! Ringde och fick vänta två dagar ! så var hela beställningen komplett. Slarv eller ?
Eva Annelie L.2016/06/17
Mycket bra bemötande av personalen !
rating
Lampa levererades två gånger. Båda gångerna trasiga p.g.a att. dom var mycket dåligt förpackade. Tredje gången mycket väl förpackade och lampan var hel ! Jag fick skicka en bild på dom trasiga lamporna. Sen kastade jag dom. Enkelt och bra!!!
Ulla Åkesdotter E.2016/06/04
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5546


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5546st
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
SuperDuper
rating
Den enda ljusleverantör jag behöver
Hans B. 2018/11/14
Lätt att lägga beställning
rating
Mycket nöjd
Ingela Cecilia L. 2018/11/14
Mycket bra!
rating
Enkel sida. Lätt att hitta, beställa och betala. Mycket snabb leverans!
Christer Martin M. 2018/11/14
Reservlampa E5
rating
Snabb leverans och bra pris.
Johan Bertil S. 2018/11/14
Nöjd kund
rating
Fick varorna snabbt och smidigt
Ingrid Marie V. 2018/11/14
Bra
rating
Bra
Jörgen Kjell Gunnar A. 2018/11/14
Leverans och retur
rating
Snabb leverans. Önskade returnera ett av köpen och detta sköttes bra med all info i ett mail med returfraktsedel bifogad. Supernöjd
Jan Patrik S. 2018/11/14
Bäst!
rating
Smidigt och enkelt i allt!
Olof S. 2018/11/14
Bra
rating
Bra snabb leverans
Stefan Anders Hugo E. 2018/11/13
Omdöme
rating
Snabb leverans och fina lampor och pris
Anne Hillevi Iréne H. 2018/11/13
Ljusstake
rating
Handlar gärna av er igen
Barbro B. 2018/11/13
Lysande!
rating
Snabb expediering, snabbt utbyte av trasig produkt. Jag är helnöjd. Kan man ge något annat omdöme till Ljustema än "lysande", kanske möjligtvis "strålande" :-)
Börje B. 2018/11/13
Usel kvalitet
rating
Jag köpte tre olika varianter av solcellslampor. Ingen funkar som förväntat och vissa inte alls...
Martina Å. 2018/11/13
Mycket nöjd!
rating
Snabb leverans, mycket bra skick trots att det var skyltex jag köpte.
Anna-Maria L. 2018/11/13
Bra butik snabb leverans
rating
Perfekt
Johan Filip C. 2018/11/13
Bra
rating
Nöjd med varor men inte leverans. Önskar leverans till Mobilia, det är närmast - istället för till Kulladal. Dem hade jätte svårt att hitta mina varor och förstå mig.
Anna Grazyna L. 2018/11/13
Smidig köpupplevelse
rating
Allt gick snabbt och smidigt. Trevligt med ett samtal att varan kunde hämtas.
Eva Carina C. 2018/11/13
Allt i belysningsväg på samma ställe.
rating
Lätt och tryggt att beställa sittandes i soffan med snabb leverans.
Britt-Marie Adéle M. 2018/11/13
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.