Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5756 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(344 Omdöme)
Antal omdöme: 6267negative2.7%(167 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Toppen bra
rating
Snabbt, enkelt. Fin lampa också
Machi C.2017/03/08
Toppen Bra..
rating
God snabb service och toppen produkter,
Ann Veronika E.2017/02/27
Snabb leverans. Utmärkt kundservice!
rating
Ersatte trasiga utan problem!
Stig Samuel L.2017/02/27
Helt OK
rating
Snabbt och rätt
Lars N.2017/03/06
Kanonbra
rating
Rätt pris och snabb leverans
Mats O.2017/02/26
Mycket nöjd.
rating
Snabb leverans och mycket fina saker
Carina Mari-Ann E.2017/02/24
Proffsigt
rating
Snabbt smidigt enkel retur Köpte utomhusprodukter Monterat o klart Är beroende av bra kvalité, att produkten håller några år Nu får vi se hur de fungerar om. 1-3 år
Jan Ingmar Bertil B.2017/02/25
Snabb och bra leverans.
rating
Köpte spottar, vid leverans så var en trasig, bra bemötande vid telefonkontakt, en ny detalj levererades med posten nästa dag.
Dan Rune Ingemar H.2017/03/16
Snabbt och smidigt
rating
Snabbt och smidigt, och inte minst rätt!
Mats Eric L.2017/04/11
Allt var perfekt!
rating
Beställde spottar och dagen efter hade jag dom. Grym service och grymma spottar!
Anton Johnny J.2017/03/03
klarat fel
rating
Då produktet inte kunne leva upp till beskrivningen fik jag omedelbart en gratis tilbakeföring av produktet. Ingen krångel med detta
Jørgen R.2017/03/02
Sovrumslampor
rating
Mycket nöjd !
Anna Elisabet F.2017/02/28
Sen frakt
rating
Hade blivit lovad att bli kontaktad om varorna ej skulle komma innan helgen.Varorna kom ej & blev ej kontaktad så nu måste elektriker komma en andra gång.
Martin C.2017/02/22
Idiotförklarad vid förbättringstips
rating
Beställde lampa som enligt beskrivning skall ha Koltrådslampa. Fann det ej i listan sökte på en modell och lyckades då kombinera en modell av lampa med för liten sockel. Föreslog då att de gärna fick skicka en ersättningslampa o kanske borde ha en varningslampa i varukorg på felaktig kombination. Svaret jag fick var att jag var välkommen att returnera min lampa, betala frakt o köpa en ny med ytterligare frakt och en guidning till var jag hittar glödlampor på deras site (?!). Ps.. Vi kommer aldrig köpa något mer att Ljustema.
Leif Marcus N.2017/03/03
Svar: Hej Marcus, Beklagar verkligen om du känner att vi dumförklarat dig, det var givetvis inte alls menat så på något vis! Det är jättetråkigt att du råkat köpa till en ljuskälla som inte passar ihop med armaturens sockel och än mer att du känner att vi inte mottagit din reklamationsförfrågan på ett bra vis. Men då all information kring lampan står utskriven in
Transporten
rating
Normalt borde man få veta när sändningen beräknas anlända, men inte! Helt plötsligt fanns den på ICA butik i Piteå. Enligt ordern, så skulle sändningen anlända på min hemadress, vilket ställer krav på mig som mottagare. Är lite svårt att planera, då man saknar uppgift om beräknad tid och kunskap om var sändningen hamnar.
Per Olov C.2017/02/28
Smidig leverans som tog en del tid
rating
Fick alla produkter men det tog ett par dagar längre än jag hade beräknat.
David Å.2017/02/21
Helhet
rating
Trevligt bemötande via mail. Snabbt och enkelt som det ska vara.
Karin Anneli Birgitta P.2017/02/20
Bra priser
rating
Snabb leverans och bra pris.
Niklas B.2017/02/16
Försenad leverans
rating
Bra återkoppling vid försening, med förklaring och ursäkt!
Nils Håkan S.2017/02/24
Smidigt
rating
Snabb leverans o grejorna fungerar
Johnathan Oscar B.2017/02/16
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6267
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.