Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5563 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.6%(337 Omdöme)
Antal omdöme: 6058negative2.6%(158 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Nöjd kund!!
rating
Hela processen från beställning till leverans fungerade helt perfekt, snabbt enkelt och mycket smidigt, jag är mycket nöjd. Jag kan med ärligt hjärta varmt rekommendera er. Med vänlig hälsning, Rune i Hjo.
Rune Gustaf Holger O.2016/12/19
Svar: Tack Rune, det värmde! =)
Jättebra kundservice.
rating
Jättebra kundservice Fick en trasig vara och den blev ersatt med detsamma utan något problem.
Hansen Niels Andreas S.2016/12/26
Snabb leverans och pålitlig
rating
Lätt att beställa, varan motsvarade förväntningarna. Snabb leverans.
Samsjö Marina Siiri S.2016/12/19
Snabbt och enkelt
rating
Snabbt och enkelt
Marie Louise M.2016/12/19
Jättenöjd!
rating
Är jättenöjd, la beställning vid lunch och hade lamporna i brevlådan dagen efter! Så supersnabb service och bra paketerat
Matilda C.2016/12/20
Pålitliga
rating
Ljustema har alltid levererat snabbt och utan strul till mig.
Dan Martin F.2016/12/25
Snabbt och bra!
rating
Snabb och bra leverans. Bra hemsida med enkel beställning. Kan varmt rekommenderas.
Siv Astrid Elisabeth R.2016/12/18
Bra service,. Enkelt, Fina grejer
rating
Som det ska fungera för att man ska tycka att det är bra att beställa via nätet .
Anna Diana L.2016/12/26
Lätt att navigera på hemsidan samt snabb leverans
rating
Ett bra val helt enkelt
Mats Å.2016/12/19
Nöjd
rating
Är väldigt nöjd med varan och snabb leverans
Kerstin Margareta J.2016/12/18
Snabb leverans
rating
Snabb leverans och bra produkter, varan är precis som bilderna visar.
Anna Maria H.2016/12/27
utmärkt service
rating
Snabb leverans !
Sandra Dewi S.2016/12/24
Ny kund
rating
Bra sortiment
Bengt Anders P.2016/12/17
Snabb leverans
rating
Snabbt och korrekt levererat enligt min beställning.
Ann-Britt Margareta V.2016/12/18
Supernöjd!
rating
Snabb leverans och ljusstakarna var precis så fina som jag tänkt!
Järvtegen Kim Maria Hea So F.2016/12/17
Bra produkt, billig - och snabb leverans.
rating
Produkten jag köpte överträffade mina förväntningar, så att jag köpte två likadana till och eventuellt kommer att köpa ytterligare 1-2. För mig är det den optimala lösningen. Dessutom var priset helt ok. Snabb leverans. Rekommenderas!
Leif-Åke Kenneth S.2016/12/18
Jätte nöjd
rating
Snabba och bra, även reklamationen åtgärdades omedelbart så jag är nöjd till 100 %
Anni J.2016/12/16
Nöjd kund !
rating
Tacksam för snabb leverans !
Britt Inger H.2016/12/16
Fantastisk kundtjänst
rating
Underbara Postnord levererade inte sin tjänst fullt ut. Paketet var helt trasigt när det kom fram och det fattades varor som ramlat ut på vägen till mig. Men Ljustemas kundtjänst hjälpte till och löste allt snabbt och lätt och var supertrevliga.
John Tommy F.2016/12/24
Toppen!
rating
Supersnabb leverans.
Caroline Maria Birgitta E.2016/12/17
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6058
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.