Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5807 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(345 Omdöme)
Antal omdöme: 6321negative2.7%(169 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb leverans och rätt produkt
rating
Snabb leverans och rätt produkt. Det räcker för mig.
Britt L.2017/04/03
Snabbt
rating
Snabbt , smidigt och inga problem.
Linus L.2017/04/03
Dålig produktinfo
rating
Dålig produktinfo. Skulle köpa ljusnät men det stod inget om att den inte var komplett med startkit/sladd så mär den kom så var jag tvungen att beställa igen med ny fraktkostnad.
Camilla J.2017/04/03
Svar: Hej Camilla! Vi skriver ju följande på alla våra ljusnät: Anslutningskabel med stickkontakt säljes separat - se under fliken "Köp Till" ovan. Vi beklagar att du missade detta och bjuder på frakten till dig för anslutningskabeln. Med vänliga hälsningar Tedd Persson Ljustema.se
Leverans till fel utlämningsställe
rating
Jag bad om leverans till en annan servicepoint men det funkade tyvärr inte som det skulle. Ljustema kontaktade dock DHL och fixade så att paketet kom till rätt. Tyvärr fick jag aldrig något meddelande från DHL om det utan upptäckte det själv när jag började undra var paketet tagit vägen. I övrigt inget anmärka på, beställningen funkade bra och paketet skickades snabbt. Har inte hunnit montera spottarna än så de kan jag inte uttala mig om ännu.
Jonas N.2017/04/18
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Anders E.2017/04/03
Bra kavalite
rating
Bra kavalite
Emilian C.2017/04/06
Snabb leverans och bra och snabbt …
rating
Snabb leverans och bra och snabbt bemötande
Per-olof E.2017/03/31
Sjukt snabb leverans
rating
Sjukt snabb leverans
Christoffer Jannis M.2017/03/30
Inget att klaga på alls.
rating
Inget att klaga på alls.
Eva L.2017/04/03
Fem stjärnor det finns inget att …
rating
Fem stjärnor det finns inget att tillägga
Per Mikael G.2017/03/31
Snabb leverans och bra varor!
rating
Snabb leverans och bra varor!
Ulrika B.2017/03/30
Snabb leverans
rating
Snabb leverans, smidigt !!
Björn J.2017/04/07
Beställde lampa över nätet och väntade …
rating
Beställde lampa över nätet och väntade med spänning på lampan som skulle komma. Öppnade lådan och förväntade mig att se den vita lampan men till min stora besvikelse var den svart. Hängde upp den och efter en vecka hade jag vant mig och valde att behålla den men tycker ändå att det är mycket slarvigt av företaget att inte se till att det är rätt produkt som man skickar.
Eva O.2017/04/06
Svar: Hej Eva, Beklagar verkligen denna miss från vår sida! Normalt sett är vi väldigt noggranna och har rutiner som ska följas just för att sådan här missar inte ska ske, men tyvärr händer det ibland att det blir en miss vid pack och plock. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på 042-72224 eller via e-post på kundtjanst@ljustema.se om du önskar genomföra en reklamation så vi har möjligheten att få rätta till felet och skicka ut en ny lampa till dig. Med vänliga hälsningar Annette Lejon
Bra kvalitet och hyfsade leveranstid
rating
Bra kvalitet och hyfsade leveranstid
Roger E.2017/04/06
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Brattislav P.2017/04/05
Mycket snabb leverans
rating
Mycket snabb leverans
Anders R.2017/04/05
Bra och fina lampor.
rating
Bra och fina lampor.
Michaela B.2017/04/05
Kontakt
rating
Lätt att kontakta o korta svarstider. Man får hjälp o kunniga.
Thomas E.2017/03/29
Verkar ha noll koll på vad som finns i …
rating
Verkar ha noll koll på vad som finns i lager eller inte, eller i alla fall dålig uppdatering.
Marina S.2017/04/05
Svar: Hej Marina, Beklagar verkligen att produkten du önska köpa var tillfälligt slut hos oss och hos vår leverantör samt att denna informationen fattades på vår hemsida! Tyvärr uppstår det ibland lagersaldo fel då vi inte alltid får information från våra leverantörer att produkter tillfälligt tagit slut hos dem och vi har då tyvärr inte möjligheten att kunna sätta ut ett beräknat leveransdatum på vår hemsida så att vi kunnat hålla våra kunder uppdaterade. Vi jobbar ständigt med att förbättra detta tillsammans med våra leverantörer. Då vi tyvärr inte kan göra mycket mer när dessa tråkiga missarna uppstår så försöker vi alltid se till att våra kunder blir meddelade detta fortast möjligt. I detta fall skickades ett mail ut till dig omgående efter du gjort din beställning hos o
Snabbt och enkelt!
rating
Sökte efter mickrolampor. Gjorde min beställning,efter ett par dagar var de i postlådan! Det kallar jag snabbt och enkelt! Tack,för denna gången,jag återkommer gärna. Detta företag rekommenderas verkligen av mig!
Britt-Marie A.2017/03/28
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6321
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.