Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5956 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6489negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Paketet är inte uppackat än
rating
Paketet är inte uppackat än - present
Ann-Kristin Å.2017/06/14
Mkt trevligt bemötande!
rating
Mkt trevligt bemötande! Var tvungen att reklamera min produkt. Fick direkt hjälp och fick på ett smidigt sätt snabbt en nu produkt. Rekommenderas varmt!
Anna-Sara M.2017/06/13
Smidigt och snabb leverans
rating
Smidigt och snabb leverans. Är verkligen nöjd med köpet av våra uplights!
Sara C.2017/06/20
Bra produkter och snabba leveranser.
rating
Bra produkter och snabba leveranser.
Mikael Ali K.2017/06/12
Lätt att hitta i onlinesortimentet …
rating
Lätt att hitta i onlinesortimentet snabb leverans o motsvarade det jag tänkte om produkten
Thomas Curt Lennart B.2017/06/08
Fina solcells lampor ger en mys …
rating
Fina solcells lampor ger en mys stämmning ovanför mina blommor på balkongen. Mycket nöjd.
Ann Cathrin M.2017/06/08
Snabb leverans samt väldigt god & bra …
rating
Snabb leverans samt väldigt god & bra kontakt via telefon, kan varmt rekommendera Ljustema.se Jag kommer med stor sannolikhet bli en framtida kund hos Ljustema.se då det känns tryggt och med säker kontakt ;)
Lise-Loth A.2017/06/04
Fick inte varorna hemskickade utan blir …
rating
Fick inte varorna hemskickade utan blir tvungen att gå till posten och hämta ut dem. Då har clas ohlsson bättre öppettider och blir smidigare att gå dit att köpa samma produkter
Alexander W.2017/06/03
Svar: Hej Alex, jag ser på din beställning att du har valt att få dina produkter från oss skickade med Postens Varubrev. Om paketet får plats i din brevlåda så lämnar Posten det där. Är paketet däremot för stort för att få plats i din brevlåda (denna bedömningen görs av brevbäraren) så lämnas det till ditt närmsta Postombud. Denna informationen står på vår hemsida där du själv väljer vilket fraktsätt du önskar. Jag är ledsen om du missat detta och ska absolut se över om vi kan förtydliga detta ytterligare. Vi erbjuder flera olika fraktsätt med olika fraktbolag för att uppfylla våra kunders önskemål om olika leveranssätt, väldigt tråkigt att höra att vi inte uppfyllde dina! Hoppas att du ä
Snabb leverans och bra kommunikation
rating
Snabb leverans och bra kommunikation! Rekommenderas!
Anna B.2017/06/03
Bra grejer och snabb leverans
rating
Bra grejer och snabb leverans
Tore W.2017/06/03
Snabb service det gillar jag
rating
Snabb service det gillar jag
Reinier D.2017/06/03
Snabb och korrekt leverans av en …
rating
Snabb och korrekt leverans av en jättefina sänglampor.
Håkan L.2017/06/11
Bra förpackat och snabb leverans
rating
Bra förpackat och snabb leverans. Lamporna motsvarade mina förväntningar. Bara positivt.
Thomas P.2017/06/02
Bra kundservice
rating
Bra kundservice
Jesper F.2017/06/09
Jättebra
rating
Jättebra, snabb leverans.
Christina Dagmar Ann-Sofi O.2017/06/09
Snabbt och bra!
rating
Snabbt och bra!
Anna-Lena D.2017/06/04
Snabb leverans
rating
Snabb leverans, och bra och snabbt bemötande vid reklamtionshjälp.
Lennart Per-Erik E.2017/05/30
Snabb leverans
rating
Snabb leverans! Inget att klaga på!
Christina R.2017/05/29
Mycket bra
rating
Mycket bra, snabb leverans, fick en trasig lampa som ersattes utan några problem, världsklass helt enkelt.
Tommy O.2017/05/30
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Kathy G.2017/05/29
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6489
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.