Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5958 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(353 Omdöme)
Antal omdöme: 6491negative2.8%(180 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb leverans
rating
Snabb leverans. Varan motsvarade förväntningarna. Hade fått högre omdöme om det varit fraktfritt.
Alexandra C.2017/07/13
Svar: Hej, Tack för din kommentar. Vad kul att dina saker motsvarade dina förväntningar! :) Vi vill bara upplysa dig om att vi faktiskt just nu har ett erbjudande om frifrakt fram till 15/7 om man anger Koden: FRIFRAKT1707 inne på beställningen, precis innan man väljer betalsätt. För att vi ska kunna försöka hjälpa dig med att eventuellt ändra din faktura så måste du skriva till oss på mailen och lämna ditt ordernummer , för just nu ser vi inte så mycket mer än ditt namn och tyvärr får jag inte upp något resultat när jag söker på det. :( Välkommen att skicka oss ett mail på kundtjanst@ljustema.se så ska vi gladeligen försöka hjälpa dig mer. Mvh. Hanna
Snabbt
rating
Snabbt, Bra!
Fredrik T.2017/07/06
Grymt o perfekt!
rating
Snabb lev trots att den va slut i lager! Grymt! O bra priser. Enkelt att handla var det oxå! Perfekt
Fredrik E.2017/07/05
Rekomenderas
rating
Snabb leverans av vara som motsvarade mina förväntningar. Rekomenderas!
Malin N.2017/07/04
Bra kvalité
rating
Bra kvalité, snabb leverans och bra support
Daniel T.2017/07/04
Snabb leverans och fina varor!
rating
Snabb leverans och fina varor! Rekommenderar!
Mari-Louise K.2017/07/04
Värd varenda slant.
rating
Fick varan väldigt fort och var verkligen jätte fin, skylla rekommendera till vänner helt klart
Anuska J.2017/07/04
Snabb leverans
rating
Snabb leverans, bra priser,och ta och bra beskrivning av varan!
Eva H.2017/07/08
MYCKET snabb leverans till Stockholms …
rating
MYCKET snabb leverans till Stockholms innerstad. 2 dagar från orderdatum.
Karin S.2017/07/03
Rekommenderas
rating
Fick bra svar på alla frågor jag mailade. Otroligt snabbt levererat!
Andreas J.2017/07/03
omedelbar leverans av produkt som …
rating
omedelbar leverans av produkt som motsvarade förväntningarna och inte fanns att köpa någonannanstans.
Rikard G.2017/07/04
Hur bra som helst!
rating
Snabbare köp har jag aldrig gjort. Så smidigt att beställa och betala via hemsidan och dessutom till riktigt bra pris. Beställde (från Helsingborg) onsdag eftermiddag och fick avisering om att paketet fanns att hämta ut i närbutiken i Stockholm torsdag förmiddag. Hur bra som helst!
Eva Kristina S.2017/07/03
Snabb leverans och fina led
rating
Snabb leverans och fina led
Kent E.2017/07/02
Första köpet och mycket nöjd!
rating
* Produkt * Kommunikation * Leveranstid
Jan L.2017/07/02
Snabb leverans!
rating
Snabb leverans!
Katarina K.2017/07/09
Snabb leverans vilket är bra
rating
Snabb leverans vilket är bra
Katarina G.2017/07/03
Snabb hantering.
rating
Snabb hantering. Snabb korrigering av fel. Trevligt bemötande.
Lisbeth D.2017/07/06
Snabb leverans
rating
Snabb leverans, bra förpackat. Toppen!
Roland S.2017/07/01
Snabb leverans
rating
Snabb leverans Artikeln fungerar bättre än väntat
Stig Åke B.2017/07/01
Snabb service
rating
Snabb service, enkelt att handla och lätt att hitta rätt produkt
Louise B.2017/06/30
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6491
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.