Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5813 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(345 Omdöme)
Antal omdöme: 6327negative2.7%(169 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb leverans!
rating
Snabb leverans!
Lennart Per-Erik E.2017/05/09
Bra produkt
rating
Bra produkt , snabb leverans!
Jan B.2017/05/09
Helnöjd med köpet
rating
Helnöjd med köpet Fina lampor, jättebra packade.
Barbro J.2017/05/09
Väldigt bra och snabb leverans
rating
Väldigt bra och snabb leverans. Inget var trasigt.
Sarah W.2017/05/10
Funkade hur bra som helst.
rating
Funkade hur bra som helst.
Joakim S.2017/05/07
Supernöjd
rating
Snabb leverans, nöjd med varor
Dziyana M.2017/05/08
bra pris och snabb leverans
rating
bra pris och snabb leverans
Stefan Torbjörn F.2017/05/07
Bra service och snabb leverans!.
rating
Bra service och snabb leverans!.
Jan S.2017/05/06
Väntar fortfarande på min leverans
rating
Väntar fortfarande på min leverans. Efter tre veckor....
Lena T.2017/05/13
Enkelt och lättskött om och när en …
rating
Enkelt och lättskött om och när en reklamation sker.
Ulf Göran P.2017/05/13
Bra grejer jag fick
rating
Bra grejer jag fick. Men det var lite konstigt att jag blev tillfrågad om att lämna omdöme innan jag fått prylarna. Men men, absolut inga fel alls.
Andreas H.2017/05/09
Okey
rating
varan skickades lite sent, men annars var min upplevelse ok. Jag kan tänka mig handla där igen
Barbro U.2017/05/13
söta ljus
rating
söta och stilrena fina när dom är tända
Gerd H.2017/05/05
Bra!
rating
Bra hemsida, enkel beställning. Litet minus för att det tog lite tid innan paketet kom fram till mig.
Mikael L.2017/05/11
Vart är grejerna?????????
rating
Vart är grejerna?????????
Jeanette H.2017/05/04
Svar: Hej Jeanette, ditt paket skickades från oss i tisdags och ska enligt spårningslänken från DHL (som du för övrigt fått mailad till dig) vara på ditt utlämningsställe nu. Så fort utlämningsstället har scannat in paketet kommer du få ett sms om att du kan hämta ut det. Har man frågor eller funderingar om sin beställning och/eller leverans är det bättre man kontaktar vår kundtjänst, telefon 042-72224 eller via mail kundtjanst@ljustema så får man enkelt och snabbt svar. Trevlig helg! Vänliga hälsningar, Annica Vendel
Korrekt ,bra och snabb behandling
rating
Korrekt ,bra och snabb behandling
Carl Bertil P.2017/05/03
Jag är helnöjd!
rating
Lätt att hitta bland deras produkter, snabb och bra service vid kontakt/frågor. Mina upplevelser gör att jag inte letar efter andra leverantörer, jag kommer hålla mig till Ljustema!
Lars-åke E.2017/05/12
Snabb leverans och produkten motsvarade …
rating
Snabb leverans och produkten motsvarade helt förväntningarna.
Birgitta W.2017/05/11
Mycket fin liten lykta
rating
Mycket fin liten lykta. Jättefint ljussken. Mycket nöjd .
Anita H.2017/05/11
Helt nöjd kund!
rating
Bra service, nöjd med allt.
Roger P.2017/05/02
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6327
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.