Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5080 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5545negative2.6%(145 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Led-list
rating
Bra service och snabba leveranser.
Ali Ensio M.2016/11/20
snabbt som tusan
rating
lite rörigt då likartade produkter blandas tex LED och halogen på samma sida. vill man ha LED skall inte glödtrådslampor finnas under LED rubriken.
Odd W.2016/11/01
snabbast!!
rating
Mycket snabb orderhantering samt levererade efter 24 timmar!
Per Jonas G.2016/10/23
Enkelt Snabbt och bra
rating
Enkelt att beställa, snabb leverans och bra produkter
Lennart F.2016/10/22
Snabb leverans, bra kvalité på varorna.
rating
Kvalitet varor , snabb leverans.
Pentti Sakari M.2016/10/30
Rätt nöjd
rating
Bra kvalité och snabb leverans. Ska beställa mer!
Gintare C.2016/10/31
Snabb leverans
rating
Allt fungerade bra, hemsida, leverans och varan.
Stig Ove E.2016/11/07
ljusslingor.
rating
Dom fungerar perfekt.Men det skall dom göra när dom är nya.
Lars-erik F.2016/10/29
Snabb och smidig leverans men för lång väntetid...
rating
Vi beställde Paulina antikljus m fjärrkontroll 4 pack, vilket inte räckte till vår sjuarmade stake. Vi har därför beställt ytterligare en omgång, trots besvikelsen att de var för korta. Jag skulle gärna köpa mkt längre. För övrigt är det mkt behändigt m en fjärrkontroll. Lika fina som stearinljus är de ju inte, men övriga fördelar överväger. Det går ju att ha både och. Jag var inte säker på att beställningen bekräftats o ringde därför. Väntetiden i tel kön var alldeles för lång utan uppgift om tur nr.
Hedvig Gunilla B.2016/10/22
Köpte en vara som ni inte har
rating
Man borde bli upplyst att varan man köper inte finns hos er när man beställer. Riktigt dåligt
Mats R.2016/10/29
Svar: Hej Mats! Jag håller med dig fullständigt, tyvärr fanns inte denna produkten i lager när du gjorde din beställning och vi beställde den direkt från vår leverantör. Dom fanns då i lager hos dom men verkar ha tagit slut utan att vi har blivit meddelade om detta. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för detta och gör vårt bästa för att du ska få dina produkter snarast möjligt. Med vänliga hälsningar Tedd Persson Ljustema.se
Bra Kontakt
rating
Fick bra och snabb hjälp vid felbeställning.
Lars O.2016/10/31
Snabb leverans
rating
Allt jag beställde fanns på lager och levererades inom 3 dagar!
Maria Ulrika N.2016/10/29
Perfekt
rating
Seriös leverantör.
Djanan M.2016/10/31
Plafond
rating
Plafond trasig. Inga problem, det kom en ny, därför högsta betyg
Pia Margareta Jeanette H.2016/10/27
Bra service
rating
Fick reda på att lampan tog lite längre tid att levera först efter jag själv fick efterlysa den men svaren kom snabbt och har fått bra hjälp av kundsupporten.
Niklas J.2016/10/27
Bra och snabb leverans.
rating
Erhöll varorna bara några dagar efter beställning, beställning och leverans fungerade perfekt.
John Peter L.2016/10/21
Funkar som det ska
rating
Har inte haft några problem med varan eller leveransen.
Johnny L.2016/10/18
Led-boll!
rating
Fantastisk service och snabb leverans!
Nyman Anna Filippa Lovisa A.2016/10/25
Aldrig mer !!
rating
jag hittar en fin golvlampa med guld färg o längtar efter att jag får den !! va får jag ? en silvrig istället , jag ringer kundtjänst o berättar om det hon säger det står på texten att den är silvrig med en jätte ful beteende !!! Efter allt det här måste jag betala 400 kr frakt !!! bilden stämmer aldrig med produkten!!! Jag skulle välja lägga bild men det går inte Jätteledsen och besviken
Yara A.2016/10/28
Enkel och bra hemsida.
rating
Väldigt snabb hantering och leverans
Jonas H.2016/10/17
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5545


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5545st
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
SuperDuper
rating
Den enda ljusleverantör jag behöver
Hans B. 2018/11/14
Lätt att lägga beställning
rating
Mycket nöjd
Ingela Cecilia L. 2018/11/14
Mycket bra!
rating
Enkel sida. Lätt att hitta, beställa och betala. Mycket snabb leverans!
Christer Martin M. 2018/11/14
Reservlampa E5
rating
Snabb leverans och bra pris.
Johan Bertil S. 2018/11/14
Nöjd kund
rating
Fick varorna snabbt och smidigt
Ingrid Marie V. 2018/11/14
Bra
rating
Bra
Jörgen Kjell Gunnar A. 2018/11/14
Leverans och retur
rating
Snabb leverans. Önskade returnera ett av köpen och detta sköttes bra med all info i ett mail med returfraktsedel bifogad. Supernöjd
Jan Patrik S. 2018/11/14
Bäst!
rating
Smidigt och enkelt i allt!
Olof S. 2018/11/14
Bra
rating
Bra snabb leverans
Stefan Anders Hugo E. 2018/11/13
Omdöme
rating
Snabb leverans och fina lampor och pris
Anne Hillevi Iréne H. 2018/11/13
Ljusstake
rating
Handlar gärna av er igen
Barbro B. 2018/11/13
Lysande!
rating
Snabb expediering, snabbt utbyte av trasig produkt. Jag är helnöjd. Kan man ge något annat omdöme till Ljustema än "lysande", kanske möjligtvis "strålande" :-)
Börje B. 2018/11/13
Usel kvalitet
rating
Jag köpte tre olika varianter av solcellslampor. Ingen funkar som förväntat och vissa inte alls...
Martina Å. 2018/11/13
Mycket nöjd!
rating
Snabb leverans, mycket bra skick trots att det var skyltex jag köpte.
Anna-Maria L. 2018/11/13
Bra butik snabb leverans
rating
Perfekt
Johan Filip C. 2018/11/13
Bra
rating
Nöjd med varor men inte leverans. Önskar leverans till Mobilia, det är närmast - istället för till Kulladal. Dem hade jätte svårt att hitta mina varor och förstå mig.
Anna Grazyna L. 2018/11/13
Smidig köpupplevelse
rating
Allt gick snabbt och smidigt. Trevligt med ett samtal att varan kunde hämtas.
Eva Carina C. 2018/11/13
Allt i belysningsväg på samma ställe.
rating
Lätt och tryggt att beställa sittandes i soffan med snabb leverans.
Britt-Marie Adéle M. 2018/11/13
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.