Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.9%(5853 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.4%(347 Omdöme)
Antal omdöme: 6372negative2.7%(172 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra sida och snabb leverans
rating
Bra sida och snabb leverans. Även snabb service på telefon angående frakt
Rune Lennart J.2017/07/20
Otroligt snabb leverans
rating
Otroligt snabb leverans. Rekommenderas starkt.
Maria O.2017/07/22
Det som beställdes kom kvickt och alla …
rating
Det som beställdes kom kvickt och alla värmeljusen fungerade, ja ett efter att vi bytt batteri, men å andra sidan fanns alla batterierna med så... ingen skada skedd. Kan verkligen rekommendera andra att skicka efter ljus från Ljustema.se.
Ingela J.2017/07/20
Nöjd med mina lampor snabb lev
rating
Nöjd med mina lampor snabb lev
Zerny T.2017/07/20
5 stjärnor!!!
rating
Ett enkelt sätt att få precis det man önskar sig, snabb leverans och bra kundbemötande var ett stort plus. Handlar du här så blir du garanterat nöjd!
Rikard R.2017/07/18
Snabb leverans.
rating
Snabb leverans.
Paul S.2017/07/18
Snabb leverans och jag blev nöjd!
rating
Här gick det undan! Fick min beställning snabbt som vinden! Blev väldigt nöjd med den så kommer garanterat beställa här igen!!
Britt-Marie F.2017/07/19
Exemplariskt bemötande i chatten med …
rating
Exemplariskt bemötande i chatten med hög kompetens, mycket snabb leverans dessutom! Rekommenderas!
Jonas F.2017/07/19
Suveränt på alla sätt!
rating
Suveränt på alla sätt!
Johan O.2017/07/18
Snabb leverans och bra produkt!
rating
Snabb leverans och bra produkt!
Suzie M.2017/07/26
Snabb leverans
rating
Snabb leverans. Packade varorna några minuter efter beställningen
Sture Christian A.2017/07/18
Hel nöjd
rating
Hel nöjd. Snabb leverans
Malin R.2017/07/17
Lätt att beställa
rating
Lätt att beställa, snabb leverans och man betalar när man fått varorna. Mvh Tomas
Mats Tomas L.2017/07/17
Ger tre⭐enbart för bra och smidigt …
rating
Ger tre⭐enbart för bra och smidigt bemötande i kundtjänst, då jag fick ringa och reklamera en vara som var defekt och saknade delar samt att orginal paketet var redan brutit när jag fick varan. Inte roligt när man ska ge bort i present! Hoppas ni blir bättre på att skick ut hela varor annars blir det ett stort NO NO!
Agnetha Birgitta Marianne S.2017/07/19
Snabb leverans och bra kvalité
rating
Snabb leverans och bra kvalité
Daniel T.2017/07/18
Jag beställde en liten order på …
rating
Jag beställde en liten order på tisdagen och hade lamporna ute på landsbygden på torsdagen precis som planerat, så jag är jättenöjd igen.
Anders E.2017/07/17
Leveranstid
rating
6-8 dagar blev nästan 6-8 veckor...
Daniel H.2017/07/16
Bra positivt
rating
Bra kontakt, snabb leverans. LED stripen fungerar riktigt bra och är robust och välgjord.
Fredrik F.2017/07/17
Mycket nöjd.
rating
Snabb leverans och bra info.
Alf Sören L.2017/07/17
Supernöjd
rating
Supernöjd! Enkelt och bra.
Lars Daniel Lennart S.2017/07/16
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6372
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.