Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5563 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.6%(337 Omdöme)
Antal omdöme: 6058negative2.6%(158 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Mycket nöjd.
rating
Mycket nöjd.
Camilla J.2017/04/09
Snabb leverans och utmärkt produkt!
rating
Snabb leverans och utmärkt produkt!
Anna N.2017/04/09
perfekt kan inte bli bättre++++++++++++
rating
perfekt kan inte bli bättre++++++++++++
jan g.2017/04/12
De fyra "smarta lampor" som jag köpte …
rating
De fyra "smarta lampor" som jag köpte fungerar, men det vore bra om man på något sätt kunde reglera deras "känslighet" och "reaktionsriktning". En av dem sitter så att den syns även inne i huset. Det gör att den tänds även när man rör sig där.
Rolf C.2017/04/17
Snabb leverans,men tyvärr sämre med produkten
rating
Snabb leverans som vanligt. Själva produkten var tyvärr inte så bra.Remsan som skyddar klistersidan på ledslingan hade lossnat hela vägen och fäste därför dåligt på Tvns baksida.
Anders O.2017/04/16
Önskade att det funnits tätare …
rating
Önskade att det funnits tätare statusuppdateringar innan leverans.
Maria L.2017/04/14
Handla där!!
rating
Snabb leverans, produkterna över förväntan. Kommer handla där igen och igen
Stig Conny Stefan B.2017/04/14
Service i världsklas
rating
Vilket bemötande man fick per telefon när man hade beställt fel prylar.Världsklass
Jan G.2017/04/07
Snabbt och enkelt
rating
Snabbt och enkelt. Bra!
Liselott K.2017/04/06
Bästa kundservicen
rating
Bästa kundservicen
Mouness E.2017/04/13
Jättenöjd!
rating
Smidigt och lätt att beställa, snabb leverans.
Isa Carina N.2017/04/05
Bra produktkännedom och otroligt snabb …
rating
Bra produktkännedom och otroligt snabb leverans!
Stig F.2017/04/06
Jätte enkel montering allt fungerade …
rating
Jätte enkel montering allt fungerade som det ska och snabb leverans
Tommy Daniel F.2017/04/04
köpte utomhus belysning
rating
köpte utomhus belysning, kontaktade kundcenter, och varken på hemsida eller efter telefonsamtal upplystes att det skulle behövas en förlängning sladd för att kunna sätta stickontakten/transformator i vägguttaget. Resultatet blev att vi var tvungna att åka runt och leta efter en skarvsladd, jobbet kunde inte levereras i tid. Är det normalt att man inte blir informerat om sådana enkla situationer?. Ljustema , jo, efter en gång aldrig mer. Tack och hej leverpastej.
Juan Rafael P.2017/04/04
Svar: Hej Juan, All information kring vad som medföljer i det paket med 10st decklights som du köpt hos oss står inne på produktens information. Vi kan tyvärr aldrig veta om kund behöver eller önskar köpa till någon av våra förlängningssladdar, grenkopplingar eller ljussensor som finns då det är väldigt varierande vad man kan tänkas behöva. Är man osäker på vad som ingår eller om det som medföljer räcker till är det ju alltid bra om man
snabb o bra leverans blir fler …
rating
snabb o bra leverans blir fler beställningar i framtiden Med vänlig hälsning Jonas Olsson
Catharina A.2017/04/10
God kundkontakt
rating
God kundkontakt Tack
Ammie Viola Å.2017/04/10
Sjukt bra blev de
rating
Sjukt bra blev de, riktigt fina lampor me bra sken
Emil E.2017/04/04
Snabb leverans och rätt produkt
rating
Snabb leverans och rätt produkt. Det räcker för mig.
Britt L.2017/04/03
Snabbt
rating
Snabbt , smidigt och inga problem.
Linus L.2017/04/03
Dålig produktinfo
rating
Dålig produktinfo. Skulle köpa ljusnät men det stod inget om att den inte var komplett med startkit/sladd så mär den kom så var jag tvungen att beställa igen med ny fraktkostnad.
Camilla J.2017/04/03
Svar: Hej Camilla! Vi skriver ju följande på alla våra ljusnät: Anslutningskabel med stickkontakt säljes separat - se under fliken "Köp Till" ovan. Vi beklagar att du missade detta och bjuder på frakten till dig för anslutningskabeln. Med vänliga hälsningar Tedd Persson Ljustema.se
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6058
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.