Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5097 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5563negative2.6%(146 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb leverans. Mycket bra.
rating
Jättebra service och snabba leveranser.
Ingela Maria Elisabeth N.2016/12/05
Snabba.
rating
Bra sortiment, enkelt och bra....
Roy Bertil O.2016/11/25
Bästa prylarna!
rating
Köpte neonslang och måste säga att det var superlätt att montera och i bästa kvalitet till bästa priset!
Carl Magnuz L.2016/12/03
Bra website.
rating
Stort utbud. Snabb leverans.
Birgitta Katarina Elisabet B.2016/11/25
En lampa var trasig
rating
När jag skulle sätta upp den var en lampa trasig höll på att skära mig på skärvor. Lite lång leveranstid, men med nya lampor köpta är jag mycket nöjd
Malene Irene J.2016/12/05
Mycket bra
rating
Kanon fin och bra. Snygg
Annika Elisabeth K.2016/11/24
Överraskad
rating
Enkelt och snabbt.Bra återrapportering om varan var slut
Tommy J.2016/11/25
Smidig leverans
rating
Denna gång gick beställningen och leveransen smidigt. Det är jag glad för.
Juri N.2016/11/25
Mycket bra servicechef trevlig personal.
rating
Ing problem alls om man behöver hjälp. Trevlig och hjälpsam personal som hjälper en så allt blir rätt. När jag ska köpa något innom belysning så frågar jag alltid ljusterapi först. Hittar jag inte produkten själv som jag söker på deras hemsida så får man hjälp av deras personal både via mail och per telefon Dennis
Lars Dennis E.2016/11/25
Fina produkter & bra kundservice
rating
Jättefina produkter. Var ett fel på en av produkterna jag beställde men kundservice löste problemet snabbt och smärtfritt och jag fick precis i stunden min nya produkt levererad. Kul & proffsigt bemötande.
Josefin Ö.2016/11/25
Snabba!
rating
Svarar i telefon och kan hjälpa till, följer upp leverens och håller tiden :-)
Isabelle Ö.2016/11/25
Snygg enkel belysning
rating
Lätt monterad enkel solcellsbelysning, lite svag styrka.
Karl-Olov Mikael L.2016/12/01
Precis vad vi sökte!
rating
Snabb leverans.
Maud Ingela S.2016/11/25
Allt funkar bra!
rating
Snabb leverans. Varan motsvarar mina förväntningar.
Aija L.2016/12/02
Snabb leverans, bra armaturer
rating
Mycket bra service.
Jonas Billy J.2016/12/01
Svar: Err:511
Jättesnabb leverans
rating
Allt fungerade perfekt, ingenting att klaga på !
Urban S.2016/11/23
Snabb leverans, bra produkter
rating
Kanonföretag
Sonja Margareta R.2016/12/01
Svar: Hej Sonja, Vad kul att höra! =)
Kanonbra bemött och snabb service,,,,,
rating
"Klockrent"
Krister M.2016/11/23
Utmärkt!
rating
Snabbt och smidigt!
Thomas K.2016/11/24
Snabbt och smidigt
rating
Stort utbud att välja mellan. Blev dock lite lurad av bilderna, eftersom man måste beställa tillbehör extra. Det vore bra om det framkommer tydligare att det är tillbehör som också ska beställas. (Det gällde ljushållare till adventsljusstake.)
Inger W.2016/12/01
Svar: Hej Inger, Kan absolut hålla med dig att visa bilder är lite luriga och framgår då inte sådan väsentlig information på produkten är det lätt att man blir lurad, så ska det ju absolut inte vara! Det är något som vi måste åtgärda omgående! Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5563


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5563st
Bra sajt som håller bra kvalité.
rating
All funkade bra!
Peter Arne S. 2018/11/18
Ny trafo
rating
Trevligt bemötande v kunnig personal
Sven Ö. 2018/11/18
Snabb leverans
rating
Toppen
Per Mikael B. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Inga problem med reklamation.Fick nya lampor utan minsta problem
Kristoffer Edwin K. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Snabb leverans
Sture Christian A. 2018/11/18
bra
rating
bra
Johan Christian L. 2018/11/17
Toppen
rating
Väldigt nöjd med min order. Mycket fint och bra priser..
Emelie Josefin W. 2018/11/17
lurad
rating
urdåligt bemötande
Kerstin Sonja M J. 2018/11/17
Ljusnät
rating
helt perfekt för oss !H
Lars Torvald K. 2018/11/17
Perfekt
rating
Snabb leverans av bra varor
Rose-Marie E. 2018/11/17
BRA SIDA
rating
BRA UTBUD BRA PRISER
Ulla J. 2018/11/17
Superbra!!
rating
Snabb leverans och fina saker, kommer säkert att beställa från er igen i framtiden.
Frida Sofia O. 2018/11/16
Mycket nöjd!!
rating
Mycket bra bemötande i detta garantiärende, snabb handläggning!! Var aldrig något problem med att få ersättnings produkt... för den skadade varan!!!
Laila Carina R. 2018/11/16
Leverans
rating
Utmärkt leverans och bra förpackad vara!
Louise Madeleine S. 2018/11/16
Bemötande
rating
Otroligt vänligt och hjälpsamt bemötande
Anne-Marie Helena Kim V. 2018/11/16
Mycket nöjd
rating
snabb service och bra varor
Monica l. 2018/11/15
Nöjd
rating
Snabb korrekt leverans. Möjligheten till fakturabetalning är bra med tanke på säkerheten.
Kent Göran H. 2018/11/15
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Leverans
rating
Snabb
Berit Ann-Catrin C. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.