Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5097 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5563negative2.6%(146 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Enkelt
rating
Enkel beställning och snabb leverans
Ulf Micael T.2016/12/09
Snabb och bra leverans
rating
Bra och snabb leverans
Per Christer L.2016/12/08
Snabb leverans
rating
Blixtsnabb leverans
Bengt Jan V.2016/12/08
Bra...
rating
Allt bra, något fördröjd leverans än vad som ar utlovat.
Emmelie C.2016/12/14
stilrent
rating
väl lpackat och bra kvalite på produkten
Emmy H.2016/12/14
Helt ok, inget som sticker ut dock.
rating
Helt ok, inget som sticker ut dock
Magnus P.2016/12/07
Adventsljusstakar annan färg.
rating
Fina ljusstakar men färgen blev jag missbelåten med trodde de var riktigt röda men de var mera åt vinröda hållet.
carin Emma Kristina B.2016/12/18
bra bra
rating
Funkade bra.
Mikael S.2016/12/14
kalas
rating
det har verkligen fungerat över förväntan. jag har aldrig varit med om sådan omsorg om kunden!
Jan T.2016/12/07
Lite kort sladd
rating
Lite kort sladd , hade gärna haft batteridosan innanför dörren
Annette L.2016/12/07
Snabbt och bra !
rating
Snabb leverans och bra telefonkontakt !
Evert Sigvard S.2016/12/08
Jättebra
rating
Snabb leverans.
Anna Kristina S.2016/12/08
Super!
rating
Allt gick super bra från beställning till leverans! Super nöjd!
Eva Elisabeth Marianne S.2016/12/08
Snabb & smidig affär.
rating
Här var det enkelt att beställa & med snabb leverans. Återkommer gärna.
Michael S.2016/12/08
Snabbt levererat.
rating
Bra pris och snabbt levererat.
Sven Lennart O.2016/12/08
Julstjärna
rating
Snabb och smidig affär, är verkligen jättenöjd med köpet av den vackra julstjärnan som pryder sin plats i fönstret!
Lussi Laila Yvonne H.2016/12/07
Nöjd kund
rating
Snabba, seriösa, flexibla, och serviceminded. Åtminstone som jag ser efter bara denna första kontakt med Ljustema... Fast jag vill ändå framhålla en sak, som stör mig vid handel på nätet. Nämligen fraktkostnaden. Jag förstår att det rentav kan vara till kundernas fördel att frakten redovisas separat, men vid köp hos exempelvis TRETTI känns det väldigt bra med att allt är "fraktfritt". Jag blir faktiskt "köpglad" av detta...
Lars P.2016/12/06
Julstjärnor led
rating
Snabb leverans. Bra kommunikation.
Lisa Margareta H.2016/12/13
Snabbt, enkelt och bra produkter.
rating
Rubriken säger allt. Fungerar bara bra.
Mats Olof P.2016/12/07
Ruskigt snabb leverans
rating
Nöjd med både produkt och den väldigt snabba leveransen. Saknade bara ett billigare leveransalternativ då det blev en ganska hög del av totalkostnaden
Valfrid J.2016/12/06
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5563


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5563st
Bra sajt som håller bra kvalité.
rating
All funkade bra!
Peter Arne S. 2018/11/18
Ny trafo
rating
Trevligt bemötande v kunnig personal
Sven Ö. 2018/11/18
Snabb leverans
rating
Toppen
Per Mikael B. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Inga problem med reklamation.Fick nya lampor utan minsta problem
Kristoffer Edwin K. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Snabb leverans
Sture Christian A. 2018/11/18
bra
rating
bra
Johan Christian L. 2018/11/17
Toppen
rating
Väldigt nöjd med min order. Mycket fint och bra priser..
Emelie Josefin W. 2018/11/17
lurad
rating
urdåligt bemötande
Kerstin Sonja M J. 2018/11/17
Ljusnät
rating
helt perfekt för oss !H
Lars Torvald K. 2018/11/17
Perfekt
rating
Snabb leverans av bra varor
Rose-Marie E. 2018/11/17
BRA SIDA
rating
BRA UTBUD BRA PRISER
Ulla J. 2018/11/17
Superbra!!
rating
Snabb leverans och fina saker, kommer säkert att beställa från er igen i framtiden.
Frida Sofia O. 2018/11/16
Mycket nöjd!!
rating
Mycket bra bemötande i detta garantiärende, snabb handläggning!! Var aldrig något problem med att få ersättnings produkt... för den skadade varan!!!
Laila Carina R. 2018/11/16
Leverans
rating
Utmärkt leverans och bra förpackad vara!
Louise Madeleine S. 2018/11/16
Bemötande
rating
Otroligt vänligt och hjälpsamt bemötande
Anne-Marie Helena Kim V. 2018/11/16
Mycket nöjd
rating
snabb service och bra varor
Monica l. 2018/11/15
Nöjd
rating
Snabb korrekt leverans. Möjligheten till fakturabetalning är bra med tanke på säkerheten.
Kent Göran H. 2018/11/15
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Leverans
rating
Snabb
Berit Ann-Catrin C. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.