Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5080 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5546negative2.6%(146 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Bra pris men dålig leverans service
rating
Ljuskällorna har ett OK pris men leveransen med DHL var omständlig och krånglig. Trots att jag betalade extra för leverans var jag tvungen att ringa och beställa utkörning efter flera dagars försening.
Helge S.2016/12/12
Här bör du handla belysningen!
rating
Bra priser och gott sortiment. Snabb leverans och bra bemötande vid problem (ny del levererades omg).
Signe Helena Maria L.2016/12/14
super service
rating
Fik hurtigt levering til Danmark, og de sendte nye pærer til adventsstagen, da nogle af de første ikke virkede.
Birte T.2016/12/12
Utmärkt hanterat
rating
Jag hittade vad jag sökte, lade ordern, betalade och varan kom. Eftersom det är en julklapp har jag inte kunnat konstatera att den fungerar men det löser sig säkert.
Uno H.2016/12/12
Hel nöjd
rating
God service, och snabb leverans. Allt bara toppen toppen till er.
Yvonne Camilla A.2016/12/12
Snabb leverans
rating
Lätt att beställa, snabbt leverat och produkter av kvalitet. Mycket bra priser.
Ingrid Marie R.2016/12/13
kanon bra
rating
kanon bra hantering av order
Oskar A.2016/12/19
Kundupplevelse
rating
Föredömligt intresse för att göra kunden nöjd.
Nils Göran M.2016/12/12
Väldigt nöjd
rating
snabbt och välbemött
Sven Jimmy Mattias R.2016/12/11
Fantastiskt kundnöjdhet
rating
Bra saker supersnabba leveranser
Klas Göran Ingemar N.2016/12/12
Optisk fiber ljusby
rating
Mycket nöjd. Skapar fin julstämning.
Eva Ingrid Louise S.2016/12/14
Imponerad!
rating
Snabb leverans, beställde en dag, låg i brevlådan dagen efter! Första gången jag beställde från ljustema, men kommer förmodligen använda dem igen. Rekommenderas!
Lars Tommy S.2016/12/11
Leverans
rating
Snabb o bra leverans. Inget krångel
Susanne L.2016/12/13
Varan var inte tillfredsställande.
rating
Snabb leverans, vilket var toppen. MEN varan var under all kritik. Den uppfyllde inte kraven efter beskrivningen. Dålig konstruktion och dåligt material. Vi är övertygade om att den kommer att ge vika för blåsten och då var det en tusenlapp rakt ner i sjön :-(
Karin Maria B.2016/12/12
Svar: Hej Karin Maria, Känner du dig missnöjd med din vara är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så ska vi säkert kunna hjälpa dig med detta ärende! Oss när du på 042-72224 eller via e-post: kundtjanst@ljustema.se Med vänliga hälsningar Annette Lejonfelt
Rätt grejer i tid
rating
Snabb leverans av beställda varor.
Daniel S.2016/12/18
Allt perfekt!
rating
Supernöjd! Fina ljusslingor till granen-julen är räddad!
Susanna B.2016/12/18
Första köpet...
rating
Detta var mitt första köp hos er men jag kommer absolut tillbaka.
Rolf Göran Christer B.2016/12/12
Klockrent
rating
Sköter sig utomordentligt bra !
Peter Yngve O.2016/12/19
Superbra service och snabb leverans!
rating
Mycket bra företag med bra kommunikation och snabb leverans. 100% nöjd!!
Birthe B.2016/12/19
Levering
rating
Effektiv betjening
Kirsten P.2016/12/18
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5546


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5546st
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
SuperDuper
rating
Den enda ljusleverantör jag behöver
Hans B. 2018/11/14
Lätt att lägga beställning
rating
Mycket nöjd
Ingela Cecilia L. 2018/11/14
Mycket bra!
rating
Enkel sida. Lätt att hitta, beställa och betala. Mycket snabb leverans!
Christer Martin M. 2018/11/14
Reservlampa E5
rating
Snabb leverans och bra pris.
Johan Bertil S. 2018/11/14
Nöjd kund
rating
Fick varorna snabbt och smidigt
Ingrid Marie V. 2018/11/14
Bra
rating
Bra
Jörgen Kjell Gunnar A. 2018/11/14
Leverans och retur
rating
Snabb leverans. Önskade returnera ett av köpen och detta sköttes bra med all info i ett mail med returfraktsedel bifogad. Supernöjd
Jan Patrik S. 2018/11/14
Bäst!
rating
Smidigt och enkelt i allt!
Olof S. 2018/11/14
Bra
rating
Bra snabb leverans
Stefan Anders Hugo E. 2018/11/13
Omdöme
rating
Snabb leverans och fina lampor och pris
Anne Hillevi Iréne H. 2018/11/13
Ljusstake
rating
Handlar gärna av er igen
Barbro B. 2018/11/13
Lysande!
rating
Snabb expediering, snabbt utbyte av trasig produkt. Jag är helnöjd. Kan man ge något annat omdöme till Ljustema än "lysande", kanske möjligtvis "strålande" :-)
Börje B. 2018/11/13
Usel kvalitet
rating
Jag köpte tre olika varianter av solcellslampor. Ingen funkar som förväntat och vissa inte alls...
Martina Å. 2018/11/13
Mycket nöjd!
rating
Snabb leverans, mycket bra skick trots att det var skyltex jag köpte.
Anna-Maria L. 2018/11/13
Bra butik snabb leverans
rating
Perfekt
Johan Filip C. 2018/11/13
Bra
rating
Nöjd med varor men inte leverans. Önskar leverans till Mobilia, det är närmast - istället för till Kulladal. Dem hade jätte svårt att hitta mina varor och förstå mig.
Anna Grazyna L. 2018/11/13
Smidig köpupplevelse
rating
Allt gick snabbt och smidigt. Trevligt med ett samtal att varan kunde hämtas.
Eva Carina C. 2018/11/13
Allt i belysningsväg på samma ställe.
rating
Lätt och tryggt att beställa sittandes i soffan med snabb leverans.
Britt-Marie Adéle M. 2018/11/13
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.