Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5693 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(341 Omdöme)
Antal omdöme: 6199negative2.7%(165 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Ger tre⭐enbart för bra och smidigt …
rating
Ger tre⭐enbart för bra och smidigt bemötande i kundtjänst, då jag fick ringa och reklamera en vara som var defekt och saknade delar samt att orginal paketet var redan brutit när jag fick varan. Inte roligt när man ska ge bort i present! Hoppas ni blir bättre på att skick ut hela varor annars blir det ett stort NO NO!
Agnetha Birgitta Marianne S.2017/07/19
Snabb leverans och bra kvalité
rating
Snabb leverans och bra kvalité
Daniel T.2017/07/18
Jag beställde en liten order på …
rating
Jag beställde en liten order på tisdagen och hade lamporna ute på landsbygden på torsdagen precis som planerat, så jag är jättenöjd igen.
Anders E.2017/07/17
Leveranstid
rating
6-8 dagar blev nästan 6-8 veckor...
Daniel H.2017/07/16
Bra positivt
rating
Bra kontakt, snabb leverans. LED stripen fungerar riktigt bra och är robust och välgjord.
Fredrik F.2017/07/17
Mycket nöjd.
rating
Snabb leverans och bra info.
Alf Sören L.2017/07/17
Supernöjd
rating
Supernöjd! Enkelt och bra.
Lars Daniel Lennart S.2017/07/16
Inga problem
rating
Inga problem. Snabb leverans. Fraktfritt dessutom just nu!
Lars B.2017/07/23
Alltigenom bra.
rating
Snabb leverans, produkten (guld-tint:ad led E27) var som jag tänkt mig. Bra pris. Fick fraktfritt vilket avgjorde. Får gärna ha större utbud riktigt starka Led/Lågenergi och även Guld-tint:ade Led med skymningsrelä
Carl H.2017/07/16
Rätt och fort
rating
Snabb leverans och rätt produkt!
Johansson Ulla Birgitta E.2017/07/20
Snabb leverans och väldigt bra support …
rating
Snabb leverans och väldigt bra support vid ev. felleverans !
Leif Stefan J.2017/07/26
FICK EN LAMPA MED TILLVERKNINGSFEL OCH …
rating
FICK EN LAMPA MED TILLVERKNINGSFEL OCH DET TAR FÖR LÅNG TID ATT FÅ EN NY FELFRI PRODUKT
Patrik A.2017/07/23
Fick bara en vara först
rating
Fick bara en vara, trots att jag beställde två stycken av samma artikel. Men skrev mejl och fick en till skickad till mig direkt, så det löste sig snabbt och smidigt. Tack så mycket! Bra kundservice, snabb hjälp och bra produkter.
Frida S.2017/07/22
Excellent bra service och snabb …
rating
Excellent bra service och snabb leverans Bra produkter till bra priser Rekommenderas varmt
Sven L.2017/07/16
Snabb leverans bra bemötande i ga …
rating
Snabb leverans bra bemötande i ga problem på något sätt
Hans N.2017/07/22
Bra hjälp fick man på telefon Tack
rating
Bra hjälp fick man på telefon Tack
Jan Krister B.2017/07/14
Den bästa pålitliga leverantör som jag …
rating
Den bästa pålitliga leverantör som jag har haft. Leveranser är klockrent. Betyg 5.
Bengt Harry N.2017/07/15
Efter 17 månader blev det glapp i …
rating
Efter 17 månader blev det glapp i golvlampan. Ljustema skickade en ny omgående. Mycket fin service!
Brita Katarina Elisabeth F.2017/07/14
Nöjd
rating
Snabb leverans
Jenny N.2017/07/21
Precis som beställt och kom i tid,
rating
Precis som beställt och kom i tid,
Marcus H.2017/10/19
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6199
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.