Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5080 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5545negative2.6%(145 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb leverans, bra produkter!
rating
Rekommenderas!
Alf Gunnar A.2016/12/24
Snabb leverans
rating
Allt fungerade bra, med order, leverans och betalning
Carolina Ulrica H.2016/12/24
Ett ljus var snett på båda ljusstakarna tyvärr....
rating
Ett ljus var nett på båda ljusstarka.
Ann Ingrid Marie J.2016/12/31
Ljusstjärna.
rating
Acceptabel lev.tid men förpackningen kunde ha varit bättre. En av lamporna var på sned vid ankomsten.
Gösta S.2016/12/24
Dålig leveranssäkerhet
rating
Varor som enligt leverantören skickades 16/12 har fortfarande inte kommit fram 22/12. Hemsidan lovar leverans inom 2 dagar.
Bengt Tore S.2016/12/22
Visste inte att det är möjligt att få hem en...
rating
Jag beställer en hel del varor på nätet. För det mesta fungerar det hyggligt. Men den här erfarenheten från mitt köp är unik. Ca 1 timme efter min beställning får jag sms om att min vara håller på att plockas. Följande dag fanns varan för uthämtning. Det var för övrigt veckan innan jul, då allt sådant tar längre tid än vanligt. Rekommenderar denna webbutik varmt till alla. Väldigt bra sortiment också.
Skärby Ludmila Antonova K.2016/12/28
Jättebra
rating
Hjälpsamma och snabba
Monica S.2016/12/23
Snabb leverans!
rating
Snabb leverans å fin å prisvärd stjärna!!
Sara Annica J.2016/12/21
Super snabb leverans och service
rating
Rekomenderar
Ekdahl Lena-Marie Iréne S.2016/12/21
Smidigt och snabbt.
rating
Väldigt snabb leverans och trevlig kundtjänst.
Ann Irene Margareta G.2016/12/21
Snabbt och bra
rating
Fungerade mycket bra
Per Conny Vilhelm G.2016/12/29
Snabb leverans
rating
Otrolig snabb leverans och bra info.
Bo Magnus Johan S.2016/12/22
Som utlovat,
rating
leverans en dag senate än optimalt (2)
Lars G.2016/12/20
Funkade.
rating
De funkade bra. Ville haft ett annat utlämningsställe. Men hittade inte var man kunde ändra det. God jul.
Johansson Åsa Maria Elisabe R.2016/12/22
10/10
rating
Exceptionell service. Snabb leverans.
von Vogelsang Mikael Mattias L.2016/12/27
beställning
rating
en bra snabb leverans
Dan Martin B.2016/12/21
Mycket bra!
rating
Kanonbra service!
Sara Elisabeth K.2016/12/24
Utmärkt
rating
Bra service hela vägen
Berndt Zonny S.2016/12/21
Svar: Tack Zonny! =)
utebelysning
rating
hjälpsam kundservice och snabbt levererat
Mats R.2016/12/21
Snabb billig leverans.
rating
Som jag har sökt dessa lampor utan resultat men hos Ljustema fanns dom Äntligen kan jag använda min gamla ljusstake från 50-talet. Vänligen Lena
Lena Margareta K.2016/12/21
Svar: Härligt och höra att vi kunde stå till tjänst för dig Lena! =)
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5545


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5545st
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
SuperDuper
rating
Den enda ljusleverantör jag behöver
Hans B. 2018/11/14
Lätt att lägga beställning
rating
Mycket nöjd
Ingela Cecilia L. 2018/11/14
Mycket bra!
rating
Enkel sida. Lätt att hitta, beställa och betala. Mycket snabb leverans!
Christer Martin M. 2018/11/14
Reservlampa E5
rating
Snabb leverans och bra pris.
Johan Bertil S. 2018/11/14
Nöjd kund
rating
Fick varorna snabbt och smidigt
Ingrid Marie V. 2018/11/14
Bra
rating
Bra
Jörgen Kjell Gunnar A. 2018/11/14
Leverans och retur
rating
Snabb leverans. Önskade returnera ett av köpen och detta sköttes bra med all info i ett mail med returfraktsedel bifogad. Supernöjd
Jan Patrik S. 2018/11/14
Bäst!
rating
Smidigt och enkelt i allt!
Olof S. 2018/11/14
Bra
rating
Bra snabb leverans
Stefan Anders Hugo E. 2018/11/13
Omdöme
rating
Snabb leverans och fina lampor och pris
Anne Hillevi Iréne H. 2018/11/13
Ljusstake
rating
Handlar gärna av er igen
Barbro B. 2018/11/13
Lysande!
rating
Snabb expediering, snabbt utbyte av trasig produkt. Jag är helnöjd. Kan man ge något annat omdöme till Ljustema än "lysande", kanske möjligtvis "strålande" :-)
Börje B. 2018/11/13
Usel kvalitet
rating
Jag köpte tre olika varianter av solcellslampor. Ingen funkar som förväntat och vissa inte alls...
Martina Å. 2018/11/13
Mycket nöjd!
rating
Snabb leverans, mycket bra skick trots att det var skyltex jag köpte.
Anna-Maria L. 2018/11/13
Bra butik snabb leverans
rating
Perfekt
Johan Filip C. 2018/11/13
Bra
rating
Nöjd med varor men inte leverans. Önskar leverans till Mobilia, det är närmast - istället för till Kulladal. Dem hade jätte svårt att hitta mina varor och förstå mig.
Anna Grazyna L. 2018/11/13
Smidig köpupplevelse
rating
Allt gick snabbt och smidigt. Trevligt med ett samtal att varan kunde hämtas.
Eva Carina C. 2018/11/13
Allt i belysningsväg på samma ställe.
rating
Lätt och tryggt att beställa sittandes i soffan med snabb leverans.
Britt-Marie Adéle M. 2018/11/13
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.