Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5563 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.6%(337 Omdöme)
Antal omdöme: 6058negative2.6%(158 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Hade några tekniska frågor som …
rating
Hade några tekniska frågor som besvarades väldigt snabbt och var bra underlag för mitt köp. Väldigt snabb leverans 2 dagar från beställning.
Lennart N.2017/06/26
Utmärkt
rating
Utmärkt, snabb leverans.
Magnus P.2017/06/30
Köpte en lykta
rating
Köpte en lykta. Ett glas var sönder, övriga glas passade inte i lyktan. Tycker man ska kolla varan innan man skickar den om man vill ha njöd kund
Jona Björk R.2017/06/24
Beställde varan för 7 dagar sedan och …
rating
Beställde varan för 7 dagar sedan och den har fortfarande inte skickats.
Elin H.2017/06/23
Mycket snabbare leverans
rating
Mycket snabbare leverans
Per-Olov B.2017/06/26
Klarna är ingen förbättring för kunden.
rating
Klarna är ingen förbättring för kunden. Skriv ut Er faktura och skicka med den i försändelsen av paketet, Sänd den även ifylld som mail.
Kay L.2017/06/23
Fantastiskt service och snabb leverans
rating
Fantastiskt service och snabb leverans. Och lika bra service och snabb leverans även när varan var trasig!!!
Eva-Lisa P.2017/06/30
Mycket bra när bitarna faller på plats
rating
Mycket bra när bitarna faller på plats
Claes A.2017/06/21
Kundtjänst gav mig bästa service
rating
Kundtjänst gav mig bästa service, men lagret var sämre, plockade fel vara 2 ggr.
Monika M.2017/06/21
Mycket snabb leverans och jag fick …
rating
Mycket snabb leverans och jag fick snabbt svar på beställningen där det var en felaktighet på hemsidan som kunde rättas till direkt.
Karin Monica B.2017/07/07
Smidig affär med trevlig bemötande
rating
Smidig affär med trevlig bemötande Snabb leverans.
Arash M.2017/06/22
Bra service och snabb hantering
rating
Bra service och snabb hantering. Har handlat vid flera tillfällen och det har alltid fungerat bra. Vid ett tillfälle fanns inte tillräckligt många produkter i lager. Blev då uppringd och fick frågan hur jag ville få leveransen, om jag ville vänta och få allt vid en leverans eller om jag ville dela upp leveransen.
Birgitta N.2017/06/22
Ej komplett beställning
rating
Hej! Det saknades en uppsättning till ett ljus...... tråkigt när inte saker är kompletta.
Kristina T.2017/06/23
Det är kundvänlig och snabb leverans
rating
Det är kundvänlig och snabb leverans. Så jag rekommenderar företaget till andra.
Åke H.2017/06/21
Snabba leveranser och bra service när …
rating
Snabba leveranser och bra service när man kontaktar ljustema.
Ylva K.2017/06/20
Snabb leverans
rating
Snabb leverans. Mycket nöjd.
Inger T.2017/06/21
Bra pris
rating
Bra pris, snabb leverans
Zandra L.2017/06/20
snabb leverans
rating
snabb leverans, bra kundtjänst
Karl Magnus W.2017/06/27
Rapp leverans!
rating
Rapp leverans!
Erik Rickard L.2017/06/20
Snabba leveranser
rating
Alltid snabba leveranser och bra produkter. Handlar alla spottar hos Er
Sonny O.2017/06/21
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6058
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.