Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5080 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5545negative2.6%(145 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Snabb leverans!
rating
Otroligt snabb leverans, hög kvalitet på varorna!
Amelie D.2017/02/08
snabb leverans!
rating
Köpte mig 2 USB LED Strip och fick dem nästa morgon.
Christian Ken G.2017/02/07
Snabbt och rätt. Bra
rating
Inga problem..
Krister Bille Lars H.2017/02/08
Mycket bra näthandel
rating
Snabb leverans. Löste direkt problem genom att skicka en ny vara på garanti.
Magnus H.2017/02/21
Bra servic men varför måste jag ta bilen för...
rating
Allt va bra utom ullämmningsstället ville hämta på Ica grytan annars vacallt bra
Ulla-britt K.2017/02/08
Snabb leverans utan krångel
rating
Inget att klaga på
Erik Ludwig R.2017/02/07
Fantastiskt
rating
Fantastisk service. De tar service till en helt annan nivå!!
Christoffer Lars Mattias H.2017/02/06
Snabb leverans
rating
Bra service och snabb leverans
Irene B.2017/02/04
tummen upp
rating
Trevligt bemötande av kundtjänst och snabb leverans!!
Maria Ulrika Susanne L.2017/02/04
Föredömligt
rating
Föredömligt kundbemötande.
Henrik K.2017/02/04
Snabb leverans!!
rating
Jätte fin lampan! Snabb leverans med.
Nantalak V.2017/02/02
Dyrt
rating
Onödig fakturaavgifter Dyr frakt.vanligt postpaket kostar inte så mycket!!!
Ernst Olof N.2017/02/02
Svar: Hej Olle, Förstår att det kan kännas onödigt att betala frakt och faktura avgifter, men tyvärr så är det en faktiskt kostnad för hantering, administrering och försändelser av fakturor och paket. Vi har valt att hålla dessa kostnader separerade istället för att baka in allt och hålla högre priser på våra produkter, det är för oss mer rättvist mot kund att hålla separata priser än att alla som handlar får betala kostnaderna oavsett hur och vad de väljer att handla av oss. Vi erbjuder även kostnadsfria betalningsalternativ så som Swish, Kortbetalning och Direktbetalning. Vi tar 59:- i fraktavgift vid köp under 800:- vid köp över 800:- är det alltid fraktfritt. 59:- är generellt en väldigt låg fraktkostnad i jämförelse med den faktiska kostnaden vi ofta betalar per leverans/paket till kund, allt baseras på mått, vikt och hantering.
Snabb leverans
rating
Fick mina produkter på 2dagar och dom var hela och det jag hade beställt såg ut som på hemsidan
Berglund Maja Klara Linnea A.2017/02/06
Supersnabb leverans!
rating
Bra förpackat och supersnabb leverans!
Malin Anette D.2017/02/09
Fungerade bra
rating
Allting fungerade bra det var bara svårt att hitta ditt till äfferen
Leif F.2017/02/08
Snabbt och enkelt inga krusiduller.
rating
Produkten kom nästa dag i brevlådan!
Linda Kristin H.2017/01/30
Snabb leverans
rating
Snabb leverans. Bra paketerat. Varan var som beskriven.
Oskar Johan Wally H.2017/03/30
Fel antal och trasig produkt
rating
Leveransen saknade två artiklar men det löstes snabbt med en kompletteringsleverans. Det visade sig också vara kvalitetsfel på en ledlist men där är också en ersättningsleverans på gång (har inte fått den i skrivande stund). Snabbt och bra bemötande från kundtjänst.
Johan Marcus G.2017/01/30
Lång leveranstid. Ingen info om försening.
rating
Lång leveranstid. Ingen info om försening. Fick själv höra av mig när lampan inte dök upp. Får se om den kommer denna veckan då..
Patrik N.2017/01/30
Utmärkt
rating
Snabb leverans, bra produkt!
Ann-louise G.2017/01/30
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5545


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5545st
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
SuperDuper
rating
Den enda ljusleverantör jag behöver
Hans B. 2018/11/14
Lätt att lägga beställning
rating
Mycket nöjd
Ingela Cecilia L. 2018/11/14
Mycket bra!
rating
Enkel sida. Lätt att hitta, beställa och betala. Mycket snabb leverans!
Christer Martin M. 2018/11/14
Reservlampa E5
rating
Snabb leverans och bra pris.
Johan Bertil S. 2018/11/14
Nöjd kund
rating
Fick varorna snabbt och smidigt
Ingrid Marie V. 2018/11/14
Bra
rating
Bra
Jörgen Kjell Gunnar A. 2018/11/14
Leverans och retur
rating
Snabb leverans. Önskade returnera ett av köpen och detta sköttes bra med all info i ett mail med returfraktsedel bifogad. Supernöjd
Jan Patrik S. 2018/11/14
Bäst!
rating
Smidigt och enkelt i allt!
Olof S. 2018/11/14
Bra
rating
Bra snabb leverans
Stefan Anders Hugo E. 2018/11/13
Omdöme
rating
Snabb leverans och fina lampor och pris
Anne Hillevi Iréne H. 2018/11/13
Ljusstake
rating
Handlar gärna av er igen
Barbro B. 2018/11/13
Lysande!
rating
Snabb expediering, snabbt utbyte av trasig produkt. Jag är helnöjd. Kan man ge något annat omdöme till Ljustema än "lysande", kanske möjligtvis "strålande" :-)
Börje B. 2018/11/13
Usel kvalitet
rating
Jag köpte tre olika varianter av solcellslampor. Ingen funkar som förväntat och vissa inte alls...
Martina Å. 2018/11/13
Mycket nöjd!
rating
Snabb leverans, mycket bra skick trots att det var skyltex jag köpte.
Anna-Maria L. 2018/11/13
Bra butik snabb leverans
rating
Perfekt
Johan Filip C. 2018/11/13
Bra
rating
Nöjd med varor men inte leverans. Önskar leverans till Mobilia, det är närmast - istället för till Kulladal. Dem hade jätte svårt att hitta mina varor och förstå mig.
Anna Grazyna L. 2018/11/13
Smidig köpupplevelse
rating
Allt gick snabbt och smidigt. Trevligt med ett samtal att varan kunde hämtas.
Eva Carina C. 2018/11/13
Allt i belysningsväg på samma ställe.
rating
Lätt och tryggt att beställa sittandes i soffan med snabb leverans.
Britt-Marie Adéle M. 2018/11/13
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.