Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.8%(5756 Omdöme)
Betyg: 4.65/5neutral5.5%(344 Omdöme)
Antal omdöme: 6267negative2.7%(167 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


Rekommenderas
rating
Rekommenderas
Hasse H.2017/09/24
Fantastiskt snabb leverans!
rating
Fantastiskt snabb leverans!
Johan J.2017/09/24
Snabb och bra leverans
rating
Snabb och bra leverans
Kenneth S.2017/10/02
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Christer D.2017/09/25
Allt fungerade
rating
Snabb leverans
Samuel E.2017/10/01
Bra priser och snabb leverans
rating
Bra priser och snabb leverans. Rekommenderas
EVA ANETTE A.2017/09/24
Båda ljusen passade perfekt
rating
Båda ljusen passade perfekt
Sonja S.2017/09/24
Bra pris och snabb leverans
rating
Bra pris och snabb leverans. Rekommenderas
Peter E.2017/09/26
Ljusterapi är alltid snabba med att …
rating
Ljusterapi är alltid snabba med att skicka varorna som man beställt. Är det något fel så skickar de en ny vara direkt, aldrig några tråkiga situationer. De har ett brett sortiment och som jag upplever det, väldigt hög kvalitet på sina varor.
Willy Roger H.2017/09/23
Smidigt o snabb leverans
rating
Smidigt o snabb leverans
Sofia K.2017/09/23
Köpte två stycken natt lampor som …
rating
Köpte två stycken natt lampor som Funkar med batteri jätte bra att ha på natten. Men stog inget om att lampan stängs av automatiskt efter 15 minuter. Det borde det står på hemsidan där man beställde på produktinformation . Har beställt ytligare två till vilket ja inte Borde ha gjort men det var innan ja provat lampan. Dålig information. Tyvärr !! Med vänlig hälsning, Hanna fr Västerås .
Hanna A.2017/09/25
Svar: Hej Hanna, Tråkigt att höra att du inte är nöjd med dina lampor. Du har alltid 30 dagars öppet köp när du handlar hos oss då det är inga problem om du vill skicka tillbaka lamporna. Vi ska absolut se över informationen om timern på hemsidan och om vi kan förtydliga den på något sätt. Din nya beställning på två nattlampor med Doris motiv är inte skickad än så vill du inte ha dessa lampor så går det bra att avbeställa denna order. Detta gör du genom att kontakta vår kundtjänst, antingen
Ljusen jag köpte är jag helnöjd med
rating
Ljusen jag köpte är jag helnöjd med, lyser varmt. De blir julklappar till nära och kära. Rekommenderas varmt.
Lena W.2017/09/29
Mycket nöjd
rating
Mycket nöjd! Bra kontakt med kundservice!
Benjamin H.2017/09/22
Mycket nöjd
rating
Mycket nöjd ! Snabb leverans ! Tack !
Eva-Marie Birgitta S.2017/09/29
Toppenbra
rating
Toppenbra, fick två slingor som inte fungerade, fick två nya snabbt och behövde inte ens skicka tillbaka de gamla. Det är service det
Milla C.2017/09/22
Har inte hört något om min order trots …
rating
Har inte hört något om min order trots att det gått över en månad sedan jag beställde nu :-(
Lillemor E.2017/10/02
Bra produkt
rating
Bra produkt, tydlig hemsida, blixtsnabb leverans
Jenny H.2017/09/22
Alltid snabb lev o bra saker
rating
Alltid snabb lev o bra saker
Ann-Chrestin Teresia N.2017/09/22
Toppen
rating
Snabb leverans och väldigt prisvärda
Anna S.2017/09/28
Snabb och bra leverans!
rating
Snabb och bra leverans!
Gunnar S.2017/09/21
Ljustema.se - Betyg: 4.65/5 - Antal omdöme: 6267
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.