Kundomdöme om Ljustema.se

Sammanfattning
positive91.6%(5097 Omdöme)
Betyg: 4.6/5neutral5.8%(320 Omdöme)
Antal omdöme: 5563negative2.6%(146 Omdöme)

Klicka här för att lämna ett omdöme


God kundkontakt
rating
God kundkontakt Tack
Ammie Viola Å.2017/04/10
Sjukt bra blev de
rating
Sjukt bra blev de, riktigt fina lampor me bra sken
Emil E.2017/04/04
Snabb leverans och rätt produkt
rating
Snabb leverans och rätt produkt. Det räcker för mig.
Britt L.2017/04/03
Snabbt
rating
Snabbt , smidigt och inga problem.
Linus L.2017/04/03
Dålig produktinfo
rating
Dålig produktinfo. Skulle köpa ljusnät men det stod inget om att den inte var komplett med startkit/sladd så mär den kom så var jag tvungen att beställa igen med ny fraktkostnad.
Camilla J.2017/04/03
Svar: Hej Camilla! Vi skriver ju följande på alla våra ljusnät: Anslutningskabel med stickkontakt säljes separat - se under fliken "Köp Till" ovan. Vi beklagar att du missade detta och bjuder på frakten till dig för anslutningskabeln. Med vänliga hälsningar Tedd Persson Ljustema.se
Leverans till fel utlämningsställe
rating
Jag bad om leverans till en annan servicepoint men det funkade tyvärr inte som det skulle. Ljustema kontaktade dock DHL och fixade så att paketet kom till rätt. Tyvärr fick jag aldrig något meddelande från DHL om det utan upptäckte det själv när jag började undra var paketet tagit vägen. I övrigt inget anmärka på, beställningen funkade bra och paketet skickades snabbt. Har inte hunnit montera spottarna än så de kan jag inte uttala mig om ännu.
Jonas N.2017/04/18
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Anders E.2017/04/03
Bra kavalite
rating
Bra kavalite
Emilian C.2017/04/06
Snabb leverans och bra och snabbt …
rating
Snabb leverans och bra och snabbt bemötande
Per-olof E.2017/03/31
Sjukt snabb leverans
rating
Sjukt snabb leverans
Christoffer Jannis M.2017/03/30
Inget att klaga på alls.
rating
Inget att klaga på alls.
Eva L.2017/04/03
Fem stjärnor det finns inget att …
rating
Fem stjärnor det finns inget att tillägga
Per Mikael G.2017/03/31
Snabb leverans och bra varor!
rating
Snabb leverans och bra varor!
Ulrika B.2017/03/30
Snabb leverans
rating
Snabb leverans, smidigt !!
Björn J.2017/04/07
Beställde lampa över nätet och väntade …
rating
Beställde lampa över nätet och väntade med spänning på lampan som skulle komma. Öppnade lådan och förväntade mig att se den vita lampan men till min stora besvikelse var den svart. Hängde upp den och efter en vecka hade jag vant mig och valde att behålla den men tycker ändå att det är mycket slarvigt av företaget att inte se till att det är rätt produkt som man skickar.
Eva O.2017/04/06
Svar: Hej Eva, Beklagar verkligen denna miss från vår sida! Normalt sett är vi väldigt noggranna och har rutiner som ska följas just för att sådan här missar inte ska ske, men tyvärr händer det ibland att det blir en miss vid pack och plock. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på 042-72224 eller via e-post på kundtjanst@ljustema.se om du önskar genomföra en reklamation så vi har möjligheten att få rätta till felet och skicka ut en ny lampa till dig. Med vänliga hälsningar Annette Lejon
Bra kvalitet och hyfsade leveranstid
rating
Bra kvalitet och hyfsade leveranstid
Roger E.2017/04/06
Snabb leverans
rating
Snabb leverans
Brattislav P.2017/04/05
Mycket snabb leverans
rating
Mycket snabb leverans
Anders R.2017/04/05
Bra och fina lampor.
rating
Bra och fina lampor.
Michaela B.2017/04/05
Kontakt
rating
Lätt att kontakta o korta svarstider. Man får hjälp o kunniga.
Thomas E.2017/03/29
Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdöme: 5563


Ljustema.se - Betyg: 4.6/5 - Antal omdömen: 5563st
Bra sajt som håller bra kvalité.
rating
All funkade bra!
Peter Arne S. 2018/11/18
Ny trafo
rating
Trevligt bemötande v kunnig personal
Sven Ö. 2018/11/18
Snabb leverans
rating
Toppen
Per Mikael B. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Inga problem med reklamation.Fick nya lampor utan minsta problem
Kristoffer Edwin K. 2018/11/18
Mycket bra
rating
Snabb leverans
Sture Christian A. 2018/11/18
bra
rating
bra
Johan Christian L. 2018/11/17
Toppen
rating
Väldigt nöjd med min order. Mycket fint och bra priser..
Emelie Josefin W. 2018/11/17
lurad
rating
urdåligt bemötande
Kerstin Sonja M J. 2018/11/17
Ljusnät
rating
helt perfekt för oss !H
Lars Torvald K. 2018/11/17
Perfekt
rating
Snabb leverans av bra varor
Rose-Marie E. 2018/11/17
BRA SIDA
rating
BRA UTBUD BRA PRISER
Ulla J. 2018/11/17
Superbra!!
rating
Snabb leverans och fina saker, kommer säkert att beställa från er igen i framtiden.
Frida Sofia O. 2018/11/16
Mycket nöjd!!
rating
Mycket bra bemötande i detta garantiärende, snabb handläggning!! Var aldrig något problem med att få ersättnings produkt... för den skadade varan!!!
Laila Carina R. 2018/11/16
Leverans
rating
Utmärkt leverans och bra förpackad vara!
Louise Madeleine S. 2018/11/16
Bemötande
rating
Otroligt vänligt och hjälpsamt bemötande
Anne-Marie Helena Kim V. 2018/11/16
Mycket nöjd
rating
snabb service och bra varor
Monica l. 2018/11/15
Nöjd
rating
Snabb korrekt leverans. Möjligheten till fakturabetalning är bra med tanke på säkerheten.
Kent Göran H. 2018/11/15
Leverans
rating
Har inte fått lev,...
Bernt Inge Göran S. 2018/11/15
Leverans
rating
Snabb
Berit Ann-Catrin C. 2018/11/15
Neonslang
rating
Mycket trevligt bemötande i detta garantiärende. Det var aldrig något problem med att få en ersättning för den skadade produkten....
Ambjörn L. 2018/11/15
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.